Cykelrejser


 
Hos Waterman Travel har vi gjort det nemt og bekvemt for dig at drage på cykelferie. Vi sørger for alt det praktiske som overnatning, rutekort og beskrivelse og bagagetransport, så du blot skal hoppe på cyklen og tage på eventyr på landevejene.

 

 

Cykelrejser

CYKELFERIE I DANMARK

Waterman Travel holder til i Sorø på Vestsjælland. Igennem de seneste par år har vi aktivt arbejdet med at udvikle og afvikle cykelrejser i vores område. Sammen med bl.a. Destination Sjælland har vi bl.a. haft stort fokus på den nyligt etablerede Istidsrute, der løber gennem Nordvest, Midt- og Vestsjælland og byder på fantastiske oplevelser som UNESCO Global Geopark i Odsherred, De sjællandske Alper med Observatoriet i Brorfelde og det grønne bølgende sagnland omkring Lejre og Roskilde. 

Vi har de seneste somre haft fornøjelsen af personligt at møde mange af vores cykelgæster på disse ture på Istidsruten, der bl.a. har budt på nogle hyggelige sommeraftener på Observatoriet i Brorfelde med fællesspisning og stjernekig, hvor fællesskabet omkring cykelrejsen er blevet dyrket og historier og oplevelser fra dagens prøvelser er blevet delt. 

 

    

 

Cykelrejser

 

CYKELREJSER I EUROPA

Oplev Europa på to hjul. Vores cykelrejser i Europa er nøje udvalgt og kombinerer kulturelle oplevelser med naturskønne strækninger, der tager dig gennem charmerende landsbyer, langs floder og gennem frodige skove. Uanset om du er en erfaren cyklist eller nybegynder, har vi den perfekte rute til at opfylde dine behov og ønsker.

Blandt vores mest populære cykelrejsedestinationer i Europa er den klassiske tur rundt om Tysklands største sø Bodensee/Bodensøen samt den fantastisk smukke tur fra Prag til Dresden gennem det bøhmiske landskab, hvor sandstensbjergene i det Saksiske Schweiz danner en malerisk kulisse på cykelrejsen langs Elben

 

 

 

 

 

 

NYE REJSER I 2024

Igen i 2024 udvider vi vores udvalg af cykelrejser i Europa med et par nye rejser. Vi forsætter med at have fokus på spændende ruter
der kombinerer flot natur med interessante kulturelle oplevelser. 

 

 

Grupperejsecykelrejse: Prag-Dresden
Grupperejse: Prag til Dresden

Som noget helt nyt i 2024 arrangerer vi en grupperejse på den meget populære rute mellem Prag og Dresden - Gruppecykelrejse: Prag - Dresden. Turen finder sted i september 2024 og vil være skræddersyet, så vi udover at sende David, vores egen danske rejseleder med på turen, så vil vi også sørge for at inkludere en række aktiviteter og arrangementer. 

Gå til rejsen

 

Elberadweg: Dresden til Magdeburg


Elberadweg: Dresden til Magdeburg

Elberadweg er en yderst populær cykelrute, der strækker sig over omkring 1.200 kilometer langs floden Elben gennem Tjekkiet og Tyskland fra Prag hele vejen til den lille tyske havneby Cuxhaven ved Nordsøen. Hos Waterman Travel har vi haft glæden af at sende mange gæster ud på den første dele af dette rutenetværk, de godt 210 kilometer mellem Prag og Dresden, men fra 2024 tilbyder vi at forsætte af Elberadweg videre fra Dresden til Magdeburg.

Gå til rejsen

 

 

 

  


 

 

Cykelrejser

Cykelferie langs Bodensøen

Pris fra kr. 4.995
Tyskland

Cykelferie langs Elben: Prag - Dresden

Pris fra kr. 6.495
Tyskland

Cykelferie langs Elben: Dresden - Magdeburg

Pris fra kr. 5.995
Tyskland

Cykelferie langs Mosel-floden

Pris fra kr. 4.995
Tyskland

Cykelferie i Bayern: Den bayerske ølrute

Pris fra kr. 5.995
Tyskland

Cykelferie langs Irlands vestkyst

Pris fra 7.995
Irland

Cykelferie langs Lofoten

Pris fra 13.995
Norge

Norge - Rundt om Hardangerfjord

Pris fra 13.995
Norge

Cykelferie på Istidsruten

Pris fra 3.995
Danmark

Gruppecykelrejse: Prag - Dresden

Pris fra kr. 7.995
Tyskland

Cykelferie langs Donau: Passau til Budapest

Pris fra 8.995
Tyskland

Østersøruten: Lübeck – Stralsund

Pris fra 6.495
Tyskland

Cykelrejser til hele verden

Tag på cykelferie med Waterman Travel - med os kan du nemt og bekvemt begive dig ud på nye cykeleventyr. Vi klarer alt det praktiske og sørger for at du er godt forberedt og i gode hænder under hele din rejse med detaljerede rejsedokumenter, praktisk indkvartering, bagagetransport, kort og rutebeskrivelser og ikke mindst personlig betjening. Har du nogle spørgsmål til nogen a vores cykelrejser, så står vi til rådighed på telefon eller mail. 

En cykelrejse er en fantastisk måde at opleve en land eller en region på. Det er en unik måde at stifte bekendtskab med et områdes lokale liv og natur når man hver dag bevæger sig igennem det på cykel fra landsby til landsby, gennem bakkede og bjergrige landskaber, på små og stille veje, hvor man ellers ikke ville finde sig selv med mindre man netop er draget på cykelrejse. Cykelrejsen gør det også muligt at kombinere store naturoplevelser med store kulturoplevelser, for landskabet rundt omkring gemmer på mange kulturhistoriske perler der for den cykelrejsende kan udgøre spændende stop undervejs på den daglige færd. 

En cykelferie er en oplagt ferieform for næsten alle. Det kan være for hele familien, det unge kærestepar eller ægteparret med lidt flere år på bagen. Opgrader f.eks. til en el-cykel hvis ikke benene er til de store etaper (vi udlejer gerne). 

Hos Waterman Travel udvikler vi hele tiden vores katalog af cykelrejser. Udover vores danske cykelrejser udbyder vi også en række nøje udvalgte cykelrejser i bl.a. Tyskland, Østrig, Irland og Norge.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen