Cykelrejser


 

 
Hos Waterman Travel har vi gjort det nemt og bekvemt for dig at drage på cykelferie. Vi sørger for alt det praktiske som overnatning, rutekort og beskrivelse og bagagetransport, så du blot skal hoppe på cyklen og tage på eventyr på landevejene.

Vores danske ruter tager udgangspunkt i vores egen lokation i Sorø på Vestsjælland - hvor alle vores cykelrejser starter og slutter. Dette område af Danmark er for mange måske ukendt, men Nordvest, Midt-, Vest og Sydsjælland byder på fantastiske oplevelser for den cykelrejsende fra UNESCO Global Geopark i Odsherred, De sjællandske Alper med Observatoriet i Brorfelde og det grønne bølgende sagnland omkring Lejre og Roskilde hvor man kan dykke ned i vores fælles vikingefortid til det sydsjællandske med bl.a. Stevns Klint, Skovtårnet og Møn der blomstrer med landlig idyl og den smukke Møns Klint.    

  

 

Cykelrejser i Europa

Oplev Europa på to hjul. Hos Waterman Travel udbyder vi en række europæiske cykelrejser bl.a. den populære Østersøruten, der løber langs den tyske Østersøkyst og som hurtigt er blevet en af de tyske cykelrejsendes favoritter eller hvad med en tur rundt om Bodensøen på grænsen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz.

 

 

  


 

 

Cykelrejser

Gruppecykelrejse: Prag - Dresden

Pris fra kr. 7.995
Tyskland

Cykelferie på Istidsruten

Pris fra 3.995
Danmark

Cykelferie langs Bodensøen

Pris fra kr. 5.495
Tyskland

Cykelferie langs Donau: Passau til Budapest

Pris fra 8.995
Tyskland

Cykelkrydstogt på Donau

Pris fra 8.495
Østrig

Cykelferie langs Irlands vestkyst

Pris fra 7.495
Irland

Cykelferie fra Prag til Dresden

Pris fra kr. 6.495
Tyskland

Østersøruten: Lübeck – Stralsund

Pris fra 6.495
Tyskland

Sydsjælland Rundt

Pris fra 5.495
Danmark

Cykelferie langs Lofoten

Pris fra 13.995
Norge

Norge - Rundt om Hardangerfjord

Pris fra 13.995
Norge

Cykelrejser til hele verden

Tag på cykelferie med Waterman Travel - med os kan du nemt og bekvemt begive dig ud på nye cykeleventyr. Vi klarer alt det praktiske og sørger for at du er godt forberedt og i gode hænder under hele din rejse med detaljerede rejsedokumenter, praktisk indkvartering, bagagetransport, kort og rutebeskrivelser og ikke mindst personlig betjening. Har du nogle spørgsmål til nogen a vores cykelrejser, så står vi til rådighed på telefon eller mail. 

En cykelrejse er en fantastisk måde at opleve en land eller en region på. Det er en unik måde at stifte bekendtskab med et områdes lokale liv og natur når man hver dag bevæger sig igennem det på cykel fra landsby til landsby, gennem bakkede og bjergrige landskaber, på små og stille veje, hvor man ellers ikke ville finde sig selv med mindre man netop er draget på cykelrejse. Cykelrejsen gør det også muligt at kombinere store naturoplevelser med store kulturoplevelser, for landskabet rundt omkring gemmer på mange kulturhistoriske perler der for den cykelrejsende kan udgøre spændende stop undervejs på den daglige færd. 

En cykelferie er en oplagt ferieform for næsten alle. Det kan være for hele familien, det unge kærestepar eller ægteparret med lidt flere år på bagen. Opgrader f.eks. til en el-cykel hvis ikke benene er til de store etaper (vi udlejer gerne). 

Hos Waterman Travel udvikler vi hele tiden vores katalog af cykelrejser. Udover vores danske cykelrejser udbyder vi også en række nøje udvalgte cykelrejser i bl.a. Tyskland, Østrig, Irland og Norge.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE?

Er du interesseret i en rejse du ikke lige kan finde i vores rejseoversigt?
Så kontakt os gerne ved at udfykde nedenstående formular,
så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den rejse du søger!

Angive venligst en kort beskrivelse af den ønskede rejse inkl. destination, antal dage, ønskede rejsedatoer mm.

 
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen