Vi anbefaler (forsiden): Nej

 

Om Waterman Travel

Waterman Travel er startet af Jesper Johannesen i 2017 som har en baggrund i rejsebranchen hvor han har arbejdet i mere end 12 år. Samtidig med at være ivrig lystfisker og lidt af en rejsenørd har han de senere år kombineret de to ting og lavet fiskerejser til det meste af verden. I det hele taget har de aktive rejser fyldt meget i Jespers liv med blandt andet 4 bestigninger af Kilimanjaro på listen.

Vores mission er at lave de rejser vi selv brænder for og synes er de bedste. Vi siger gerne nej til at lave en rejse vi ikke synes er god nok og sætter en ære i at sige tingene lige ud. Fra kun at lave grupperejser har vi bevæget os hen imod at lave flere skræddersyede rejser til vores kunder og nyder at være med til at skabe en drømmerejse. Vi arbejder konstant mod at opdage nye rejsemål og går ikke af vejen for at besøge helt nye steder og uopdyrkede destinationer, enten på egne hånd eller som en pionertur med kunder.

Som mange andre i rejsebranchen, betød årene med corona 2020-2022, at det ikke var muligt at sende rejsende ud i verdenen og derfor måtte vi se os om efter nye veje for, at holde vores lille rejsebureau i live. Waterman Travel holder til på Vestsjælland, hvor Jesper Johannesen også er født og opvokset. Da der skulle nye idéer på bordet, faldt vi over én i vores egen baghave – bogstaveligt talt, for herigennem løber nemlig den nyetablerede cykelrute, Istidsruten. I samarbejde med en række andre lokale aktører og ikke mindst Destination Sjælland, gik vi derfor i gang med at udvikle et koncept til Istidsruten med udgangspunkt i et pakkerejseformat, hvor den rejsende får mulighed for at besøge Midt- Vest-, og Nordvestsjælland og opleve Istidsruten i én samlet pakke, hvor der er sørget for alt det nødvendige undervejs – overnatninger, bagagetransport, cykeludlejning, forplejning og oplevelser. Waterman Travel er derfor ikke længere blot et rejsebureau der sender gæster ud i verdenen. Siden lanceringen af konceptet med cykelrejser på vores egne breddegrader, har vi oplevet hvordan ønsket om at opleve vores eget land blandt vores gæster har været stort og efterspurgt og vi vil derfor fremadrettet blive ved med at udvikle nye og spændende rejseprodukter i Danmark. 

Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt og mange af dem er gennem årene blevet personlige venner eller bekendte som vi kan stole 100% på. Vi eksisterer kun på grund af de gode relationer med vores guider og leverandører ude i verden. Vores kunder er selvfølgelig det vigtigste for os og vi strækker os meget langt for den gode relation mellem kunde og rejsebureau. Vi har utroligt mange faste kunder hvor nogle har rejst med os mange gange allerede og det er vel den bedste anbefaling man kan få.

Når man rejser rundt i verden eller hjemme i Danmark, sker det ind imellem, at tingene ikke helt går som de burde og her går vi langt for at løse alle udfordringer der måtte være. Her er det vigtig at nævne at vi sælger pakkerejser under pakkerejseloven og kunderne er derfor dækket ind under en skrap lovgivning som giver kunden en stor sikkerhed. Vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden under nummer 2838.

 

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen