Rejser i
Arktis

 

Arktis er kendetegnet ved dets polare klima og en række unikke miljøforhold. Regionen strækker sig over en stor del af den nordlige halvkugle og omfatter en række områder, herunder bl.a. Svalbard.

Svalbard, der også kaldes Spitsbergen, er en øgruppe beliggende i Arktis mellem Norge og Nordpolen. Øerne blev opdaget i det 16. århundrede og blev senere brugt som en base for fangere og minearbejdere. I dag er Svalbard hjemsted for en lille befolkning på omkring 2.500 mennesker, der hovedsageligt lever i hovedstaden Longyearbyen.

Svalbard er kendt for sit barske klima og den imponerende natur. Øerne har en stor koncentration af gletsjere, fjorde og isfjelde, der gør det til et populært rejsemål for naturelskere og forskere. Om sommeren er Svalbard dækket af smukke blomstermarker og en række dyrearter, der er unikke for området.

Dyrelivet i Svalbard er rigt og varieret, med isbjørne, rensdyr, arktiske ræve, hvalrosser og sæler. Isbjørne er en af de mest ikoniske arter på Svalbard, og turister kan opleve disse majestætiske dyr på guidede ture. 

Svalbard er en vigtig del af Arktis, og med dens rige historie, unikke natur og interessante dyreliv, er Svalbard et af de mest fascinerende steder i Arktis, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

 

 

 

 


  

Arktiske rejser

Vintereventyr i Tromsø

Pris fra 12.995,-
Norge

5 dages hundeslæde i Karasjok

Pris fra kr. 14.995,-
Norge

Aktiv vinterferie ved Lyngen-fjorden

Pris fra kr. 9.995
Norge

Vinter-Eventyr i Nordnorge

Pris fra kr. 12.995
Norge

Arktisk sommereventyr på Svalbard

Pris fra kr. 14.995
Svalbard

Arktisk vintereventyr på Svalbard

Pris fra kr. 19.995
Svalbard

Svalbard på Hundeslæde

Pris kr. 19.995,-
Svalbard

Arktisk vandreeventyr på Svalbard

Pris fra kr. 26.995
Svalbard

Artikler om Arktiske rejser

 

 

 

At rejse med hundeslæde - En unik rejseoplevelse i Arktis

En tur med hundeslæde gennem den arktiske vildmark, giver den rejsende en unik mulighed for at blive ét med naturen, at opleve forunderlig en følelse af frihed, hvor tiden synes at bremse, hvor stilheden bliver ens fortrolige rejsekammerat, og hvor hundene bliver dine trofaste guider.

Læs artikel

 

 

 


 

 

Hvordan styrer man en hundeslæde?

Når man tager på hundeslæderejse venter der en række spændende oplevelser ikke mindst dét at styre en hundeslæde gennem snelandskabet og mærke den tætte forbindelse til hundene, slæden og sneen. Det kræver ingen forudgående kendskab eller erfaring med hundeslædekørsel for at tage på en rejse med hundeslæde, vores guider sørger altid for grundig oplæring og vejledning under hele rejsen.

Læs artikel

 

 

  

 

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
 
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE?

Er du interesseret i en rejse du ikke lige kan finde i vores rejseoversigt?
Så kontakt os gerne ved at udfykde nedenstående formular,
så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den rejse du søger!

Angive venligst en kort beskrivelse af den ønskede rejse inkl. destination, antal dage, ønskede rejsedatoer mm.

 
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen