Fiskerejse til Maldiverne

Pris fra kr. 23.99510 DageFor både nybegyndere og erfarneAlt inklusiv
Rejsetyper: Fiskerejser
Destination: Maldiverne
Galleri-mappe-navn: maldiverne
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Tag med os til Maldiverne på én af vores mest populære ture, hvor alle kan være med
Fra pris: Pris fra kr. 23.995
Dage: 10 Dage
Kilometer: For både nybegyndere og erfarne
Sværhedsgrad: Alt inklusiv

 

Fiskerejse til MaldiverneFiskerejse til Maldiverne

 

Tag med på drømmefiskeri til den eksotiske øgruppe Maldiverne hvor vi skal fiske efter alle de mange fisk som findes i havet omkring øerne. Vi skal både trolle, poppe, jigge og fiske med agn efter arter som Giant Trevally, sejlfisk, wahoo, grouper, barracuda og mange mange flere.

Hvis du går og drømmer om eksotisk fiskeri er Maldiverne det helt rette sted for dig. Det er perfekt for nybegynderen som vil prøve lidt forskelligt fiskeri i troperne. Hvis det viser sig at man ikke lige er til popperfiskeri dagen lang byder Maldiverne på en helt række andre spændende fiskemetoder. Der er med andre ord fiskeri for enhver smag og interesse. Vi bor på en lokal ø med knap 300 indbyggere og dermed opleves det ”rigtige” Maldiverne mens vi har hele 7 dage med fiskeri og fuld pension på turen, så her får du rigtigt meget til en fornuftig pris.

 

 

 

 


Fiskeriet:
Alle dage foregår fra såkaldte ”Dhoni” både som er mellemstore træbåde med overdækning så man kan søge ly fra sol og regn. Vi er 3-4 mand pr. båd og har derfor masser af plads ombord, især fordi man kan fiske både fra dækket og fra taget af båden. Der er frokost og drikkevare med på bådene.

Livebait Maldivian style:
En favorit blandt vores gæster. Denne form for fiskeri foregår ved at besætningen dykker ned med net og fanger tusindvis af små agnfisk. Derefter søges der efter yellowfin tun som holdes til båden ved at der hele tiden kastes nogle håndfulde levende fisk i vandet. Vi fisker med agnfiskene på løsline og der er altid masser af action. Det er ikke unormalt med 20-30 tunfisk til hver mand. Da fiskene er i størrelser op til 30 kilo er det hårdt arbejde. Ofte tiltrækkes der en del store hajer som også tager fiskene.

Trolling:
Her fisker vi efter marlin, sejlfisk, wahoo, dorado og tunfisk. Trolling kan være særdeles effektivt til tider. Dog foretrækker vi at gøre det når vi flytter pladser eller sejler længere stræk, som et supplement til alt det andet fiskeri.
Trolling med levende bonitoer: Endnu en sjov og anderledes måde at fiske på. Her er det især dogtooth tun og sejlfisk man fanger. Det er enormt spændende at se de store fisk jagte bonitoen i overfladen bag båden og til sidst se dem bide på. Vi har fået dogtooth tun op til 60 kilo på dette fiskeri!

Popping:
Hvis man vil have fat i den berygtede Giant Trevally (GT) så er popping den bedste metode. Det er hårdt arbejde at kaste en popper hele dagen og man kan med fordel skifte mellem popperen og en lidt nemmere stickbait. Begge dele er uhyre effektivt. Når man først har oplevet og mærket en stor GT tage popperen er man ”hooked” på dette fiskeri. Det er enormt spændende at se fisken komme op i overfladen og tage agnen. Vi fisker med meget stram bremse da fisken ellers vil gå direkte i revet og skære linen over hvis den får chancen. Af andre fisk der tages på popper kan nævnes red snapper, jobfisk, groupers, YF tun, dogtooth tun mf.

Fiskeri med agn:
Dette fiskeri er stadig uopdyrket men som i resten er verden er det uhyre effektivt. Man fisker med kødstykker på bunden og der dukker et utal af forskellige arter op, arter man ikke fanger på anden slags fiskeri. På natfiskeriet er det også denne slags fiskeri man dyrker. Af arter kan nævnes diverse groupere, red snapper, GTére, hajer, rokker, triggerfish, dogtooth tun og mange mange andre.
Man kan låne poppergrej gratis på lodgen ligesom trollingrejet også følger med på båden. Til gengæld skal man selv medbringe grej til lettere kastefiskeri og agnfiskeri på bunden. Alt endegrej skal man selv medbring eller købe i grejbutikken på øen.

Sæson:
Der kan fiskes på Maldiverne året rundt men vejret er mest stabilt i vinterhalvåret.


Typisk rejseplan:

Dag 1   Afrejse København
Dag 2   Ankomst Maldiverne
Dag 3   Fuld dags fiskeri med Maldivian Livebait
Dag 4   Fuld dags fiskeri
Dag 5   Fuld dags fiskeri
Dag 6   Aften/nat fiskeri
Dag 7   Fuld dags fiskeri
Dag 8   Fuld dags fiskeri
Dag 9   Morgenfisketur og hjemrejse sent
Dag 10  Hjemme i København

 

Fiskearter på denne tur

 

Giant Trevally

En giant trevally eller en GT er én af de stærkeste fisk vi møder i havet, det er en glubsk rovfisk som patruljere lang revene. Vi fiske oftest denne fantastiske fisk med popper og stickbait, som kastes ind over revet fra langsomt sejlende båd. Fiskeriet er utroligt sjovt, men kan også være ret hårdt for arme og ryg. Men når først man har prøvet at få et "strike" fra en GT, så vil man bare prøve det igen. På Maldiverne er det ikke de allerstørste GT´er man møder, man der er til gengæld mange.

 


 

 

 

Sejlfisk

Sejlfisken er altid sjov at stifte bekendtskab med, da den er havets hurtigste fisk og byder ofte på en spektakulær fight. Vi fanger oftest sejlfisk på trolling, men også når vi fisker med levende bonitoer. Det er sjældent vi går målrettet efter dem, men vi ser dem ofte springe eller cruise i overfladen, og det er sådan vi tit får kontakt med dem. Der er altid chance for sejlfisk på Maldiverne og det findes her året rundt.

 

 

 

 

Dogtooth tun

Dette bæst er en imponerende fisk, men et tandsæt som selv dracula ville være misundelig på. Det er desuden en hård fighter og for mange en drømmefangst. Vi får dem både på popper og stikbaits, men de helt store eksemplarer kommer oftest på levende bonito. På lodgen er landet flere fisk på over 60 kilo.

 

 

 

Yellowfin tun

I havet omkring atollen findes der store mængder af yellowfin tun. Vi går direkte efter dem med små levende agnfisk og til tider får vi store mængder på en dag. De fighter hårdt og efter en succesfuld "Maldivian Livebait" dag er man helt færdig. Størrelsen på fiskene variere fra 2 kilo og op til lodge rekorden på 112 kilo. Ind imellem får vi dem også lidt tilfældigt på trolling.Grouper

På Maldiverne findes der masser af forskellige grouper arter, nogle får vi på kastefiskeri, men langt de fleste får vi på bundfiskeri med agn. Det er fisk i utrolige farver og de største kan blive over 100 kilo tunge. Ofte får vi dem som bifangst nok vi kastefisker eller på natfiskeri på bunden. Det er altid en sjov fisk at få på krogen og de større arter er utroligt stærke, vi har mere end én gang fået tømt hjulet af en stor grouper.


 

 

Barracuda og Wahoo

Disse glubske arter støder vi på hver gang vi er på Maldiverne. De kommer ud af det blå og ofte bider de enten linen eller agnfisk helt over uden man opdager hvad der er sket. Men nogle gange sidder de på krogen og er gode fightere og fascinerende at opleve på tæt hold. Det er sjældent vi går direkte efter dem, de kommer helt af sig selv under diverse typer af fiskeri.


 

 

 

Diverse revfisk

I havet omkring Maldiverne er der så mange forskellige arter så vi ikke har tal på det og vi fanger ofte fisk som vi ikke aner hvad hedder. Især bundfiskeriet med agn giver et utal af sjove fisk. På vores natfisketur møder vi mange nye og fascinerende arter.

 


 
 
 

 

 


Inkluderet

 • Flyrejse København til Maldiverne retur
 • Bagage på flyet
 • Alle overnatninger på lodgen i delt dobbeltværelse
 • Al mad og drikke
 • Transport til lodgen
 • 5 full day fishing (inkl. 1 Livebait day), 1 long night fishing, evt. 1 morning eller evening fishing
 • Dansk turleder (kun på grupperejserne)
 • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

 • Drikkepenge (ca. 150 USD)
 • Forplejning i lufthavnen
 • Personligt udstyr og fiskegrej til popping/jigging mm.
 • Eventuelt gebyr for transportrør på fly
 • Enkelværelse (pris 2.200 kr.)

 


Afgange

 


 
06. november 2024 med Dansk Rejseleder: 22.995,- kr
 
5. januar 2025 med Dansk Rejseleder: 23.995,- kr.
23. januar 2025 med Dansk Rejseleder: 23.995,- kr. Udsolgt
30. januar 2025 med Dansk Rejseleder: 23.995,- kr. Udsolgt
20. februar 2025 med Kim Mortensen: 25.995,- kr. 
13. marts 2025 med Dansk Rejseleder: 23.995,- kr. 
 

Bestilling

 Bestil rejse    Lav en forespørgsel

eller kontakt Waterman Travel på 42 300 700 eller info@watermantravel.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

 

Maldiverne

Læs vores egen rejsebeskrivelse fra

En Fiskerejse til Maldiverne


Vi er syv mand, der sidder i en speedbåd på vej fra Male lufthavn og ud til en maldivisk ø, hvor vi skal være de næste otte dage for at fiske. Alle er spændte på, hvad der venter os i dette paradis med turkisgrønt vand, øde øer og et uendeligt antal rev, der kan fiskes på.

Læs rejsebeskrivelse
 

Vores lodge

Vi bor på en lokal ø med knap 300 indbyggere på et lokalt guesthouse som er drevet af en familie fra øen. Værelserne er af god standard med aircondition, fine toiletforhold, køleskab til rådighed og hyggeligt fællesareal. Al mad og drikke (med enkelte undtagelser) er med i prisen og menuen står ofte på egne fangede fisk som indtages i fællesskab i restauranten. OBS, der findes ikke alkohol på Maldiverne og det er strengt forbudt at indføre i landet.
Selve øen kan man gå rundt om på 30 minutter og der forefindes et par små butikker, en havn, en strand og fodboldbane.

MaldiverneMaldiverne

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

Forsikringer
Vi anbefaler på det kraftigste at du som minimum har en gyldig rejseforsikring der gælder din rejse. Desuden anbefaler vi også en afbestillingsforsikring. Hos Waterman Travel sælger vi både rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer gennem Gouda Forsikring. Nedenfor finder du mere information omkring de forsikringer der kan købes.
Vi kan anbefale en kombineret årsrejse- og afbestillingsforsikring til en rigtig fornuftig. Du kan enten ringe eller klikke på nedenstående link for at kontakte os angående, at du ønsker en forsikring.

Kontakt mig vedrørende forsikring

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen