Hundeslæderejser

 

Oplev magien ved at køre med hundeslæde gennem det snefyldte og stille arktiske landskab. Vi tilbyder alt fra helt korte eftermiddagsture til flerdags-ekspeditioner under nordlyset gennem den arktiske ødemark i Nordnorge og på Svalbard. Kombiner hundeslædeoplevelsen med arktisk glamping, overnatning på ishotel, hvalsafari og meget mere. Se alle vores rejser med hundeslæde herunder.
 

 

 

Eksperter i hundeslæderejser 

Hos WATERMAN TRAVEL er vores mål at  lave spændende aktive outdoorrejser, hvor alle kan være med. Hvert år gennemfører vi mange rejser til de arktiske områder, hvor hundeslæde er en del af oplevelsen. Nogle vælger rejser - et såkaldt vintereventyr, hvor hundeslædekørsel blot er en af flere oplevelser, mens andre vælger at tage på deciderede hundeslæderejser, hvor man over flere dage stifter indgående bekendtskab med hundeslædekørsel, den arktiske ødemark og livet i vildmarken. Vi har mange forskellige rejser med varierende mængde hundeslæde inkluderet, fælles for dem alle er dog, at alle får mulighed for at prøve kræfter med at styre sin egen hundeslæde.

Vores rejser giver også mulighed for at kombinere hundeslæde-oplevelsen med andre vinteraktiviteter som f.eks. overnatning på ishotel, arktisk glamping, hvalsafari, møde med samer og ikke mindst nordlys. 

 

Har du brug for hjælp til at finde netop den hundeslæderejse der passer dig? Så kontakt David på 61 61 33 43 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

  


 

Hundeslæderejser

Hundeslæde-eventyr i Finnmark

Pris fra kr. 19.995
Norge

Vintereventyr i Nordnorge

Pris fra kr. 14.995
Norge

Vintereventyr i Tromsø

Pris fra 12.995,-
Norge

5 dages hundeslæde i Karasjok

Ingen aktuelle rejser
Norge

Svalbard på Hundeslæde

Pris kr. 19.995,-
Svalbard

Arktisk vintereventyr på Svalbard

Pris fra kr. 19.995
Svalbard

Nordlystog og ishotel i Lapland

Pris fra kr. 14.995
Sverige

Har du spørgsmål til rejser med hundeslæde?


Så kontakt David på:
61 61 33 43 / david@watermantravel.dk 

 

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen