Vi anbefaler (forsiden): Nej

Rejser til
Costa Rica

 

Leder du efter et rejsemål der tilbyder lidt af hvert, bør du sætte Costa Rica øverst på din liste. Det forholdsvis lille land i Centralamerika der grænser mod Nicaragua i nord, Panama i syd, Stillehavet i vest og Caribien i øst, er et paradis for eventyrere og naturelskere og er garant for et imponerende antal fantastiske naturoplevelser, fra frodige regnskove til imponerende strande. Med sin skønne natur, rige kultur og venlige folkefærd, er Costa Rica blevet et populært rejsemål for turister, der leder efter en blanding af eventyr, afslapning og naturoplevelser.

Costa Rica er hjemsted for omkring 5% af verdens dyrearter. På en rejse til Costa Rica vil du derfor have rig mulighed for at opleve alt fra aber og tukaner til delfiner og havskildpadder. Den bedste måde at opleve dette på er ved at besøge en af landets mange nationalparker eller vildtreservater.  

Costa Rica er også et fremragende sted for eventyrsport. Arenal-vulkanområdet byder bl.a. kano/kajak sejlads, rappelling og white-water rafting, samt zip-lining og Go-High oplevelser.

Søger du efter et mere afslappet tempo så er Costa Ricas Stillehavskyst hjemsted for nogle af verdens smukkeste strande. På Nicoya-halvøen kan man kombinere badeferie og jungleferie i et roligt og afslappende lokalmiljø.

 

Costa-Rica

Alle rejser til Costa rica

Costa Rica - Kyst til kyst

Pris fra kr. 18.995,-
Eksotiske rejser

Costa Rica - Bahia Rica

Pris fra kr. 18.995
Eksotisk fiskeri

Costa Rica Nosara

Pris fra kr. 22.995
Eksotisk fiskeri

Aktiv ferie i Nosara

Pris fra kr. 17.995,-
Eksotiske rejser

Jungleferie i Nicoya

Pris fra kr. 17.995,-
Naturrejser

Costa Rica - Drake Bay

Pris fra kr. 25.995
Eksotisk fiskeri

Adventure Rundrejse Costa Rica

Pris fra kr. 19.995
Naturrejser

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen