Aktiv ferie i Nosara

Pris fra kr. 17.995,-11 DageFamilievenlig
Rejsetyper: Eksotiske rejser
Destination: Costa Rica
Galleri-mappe-navn: NosaraAktiv
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Aktiv familievenlig rejse til det nordlige Costa Rica med mulighed for kajakture, snorkling og eco safari.
Fra pris: Pris fra kr. 17.995,-
Dage: 11 Dage
Kilometer: Familievenlig

 

 

Nosara ligger i Guanacaste provinsens i det nordlige Costa Rica, ud til Stillehavskysten. Klimaet er i sæsonen tørt og varmt med meget lidt nedbør og fremstår noget anderledes end skovene længere mod syd. Strandene er store og brede og er kåret til nogle af Costa Ricas bedste. Lidt længere mod syd ligger Samara, som er et hyggeligt hippiested og kan besøges på dagsture.

Lodgen i Nosara er et større område med flere forskellige værelser og hytter, området er ret stort men virker intimt på grund af frodig bevoksning. Der findes desuden en mindre swimmingpool, morgenmadsrestaurant samt en lille shop. Værelser og hytter er meget forskellig og findes i mange størrelser, fælles for dem alle er at der forefindes bad og toilet, aircondition og køkken. Lodgen ligger i en lille by hvor der findes mindre forretninger, caféer, restauranter samt en købmand, så der er masser af liv i gaderne. For at komme ned til strandene skal man gå et stykke eller leje én af de golfbiler som tilhører lodgen.

 

 

Mulige aktiviteter

Kajaktur

Vores kajakture foregår i floderne omkring Nosara i uspoleret natur. Der er en del dyreliv at opleve ligesom vi kan fiske efter snappers eller snook i flodmundingen. Turen er ikke udfordrende og velegnet for de fleste

 

Snorkling

Oplev de smukke koralformationer, rev, skildpadder og de mange fisk i det krystalklare vand ved San Juanillo Bay. Begyndere er også velkomne

 

 

Eco safari tur

Her kommer man ansigt til ansigt med noget af den fantastiske natur som Costa Rica kan byde på. Se aber, leguaner, dovendyr, insekter og masser af flotte fuglearter på turen, men kan selv være med til at bestemme om turen går til bjergene, til floden eller til kysten. Den lokale guide kan tilrettelægge turen alt efter ønsker fra deltagerne.

 

Skildpadde safari (august-november)

Ostinal er et af de få steder i verden hvor man kan se denne utrolige fænomen. Ved fuldmåne ankommer tusindvis af skildpadder til stranden for at lægge æg, ved den efterfølgende nymåne sker klækningen og de små nyklækkede skildpadder søger alle ud mod have. Playa Ostinal er et ud af kun 6 steder på jorden hvor dette stadig kan opleves.

 

Sportsfiskeri

Tag på hel- eller halvdags fisketur i vandet ud for Nosara. Alle kan være med og få en stor oplevelse ved at fange en flot roosterfish eller en sejlfisk.

 

 


 
 
 

 

 

 


Inkluderet

 • Flyrejse København til Costa Rica retur
 • Bagage på flyet
 • Alle overnatninger i Nosara i delt dobbeltværelse
 • Evt. overnatning i San Jose
 • Morgenmad
 • Transport til lodgen
 • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

 • Drikkepenge
 • Forplejning ud over det nævnte i inkluderet
 • Eventuelle aktiviteter


Muligheder for tilkøb

 • Aktiviteter

Afgange

 

 

Vinter 2022/23, forespørg datoer:
per person i delt dobbeltværelse
fra 15.995 kr.
   


 

Bestilling

For bestilling kontakt Waterman Travel på 42 300 700 eller info@watermantravel.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

Lodgen i Nosara

Lodgen i Nosara er et større område med flere forskellige værelser og hytter, området er ret stort men virker intimt på grund af frodig bevoksning. Der findes desuden en mindre swimmingpool, morgenmadsrestaurant samt en lille shop. Værelser og hytter er meget forskellige og findes i mange størrelser, fælles for dem alle er at der forefindes bad og toilet, aircondition og køkken. Lodgen ligger i en lille by hvor der findes mindre forretninger, caféer, restauranter samt en købmand, så der er masser af liv i området. For at komme ned til strandene skal man gå et stykke eller leje én af de golfbiler som tilhører lodgen.

Lodgen i NosaraLodgen i Nosara

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen