Safari og badeferie i Kenya

10 dage fra 29.995 kr5 dage med Safari4 dage med badeferieHelpensionBørnevenlig
Rejsetyper: Eksotiske rejser
Destination: Kenya
Ekstra kategorier, hvor rejsen skal vises: Naturrejser
Galleri-mappe-navn: Kenyabadeferie
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Kombiner safari med badeferie i Kenya og oplev det magiske Masai Mara efterfulgt af badeferie ved det Indiske Ocean
Fra pris: 10 dage fra 29.995 kr
Dage: 5 dage med Safari
Kilometer: 4 dage med badeferie
Sværhedsgrad: Helpension
Topografi: Børnevenlig

Safari og badeferie i KenyaEn uforglemmelig ferie venter på denne rejse, hvor vi kombinerer eventyr og afslapning, safari og badeferie, i én samlet pakke.

Kenya er kendt for sit fantastiske dyreliv og derfor starter rejsen i det spektakulære Masai Mara vildreservat, hvor man bor på Afrikas vilde savanne og kommer helt tæt på de utrolige dyr - løver, leoparder, elefanter, giraffer, zebraer, bøfler og mange flere. 

I Masai Mara er det de lokale masaier, der er vores værter og guider på de forskellige safari-ekskursioner. Med deres store viden om naturen, dyrene og deres adfærd, tager de os med på traditionelle "Game Drives" i firehjulstrækkere, men der er også mulighed for at komme med på en eksklusiv vandresafari helt ned i græshøjde, hvor vi kigger på fodspor, vandhuller og planter. Udover at udforske dyrelivet er der også mulighed for at få et lille indblik i Masai-folkets kultur, og hvordan masaierne arbejder for at udvikle bæredygtig og klimavenlig turisme i Masai Mara. 

Efter fem dage med safari i Masai Mara går turen til Diani Beach ved Det Indiske Ocean. Her er der mulighed for at slappe af ved de hvide sandstrande, bade eller dykke i det azurblå vand og nyde de flotte solnedgange, vandsport og det rolige kystliv. 

 

 

 

 

 

Safari og badeferie i Kenya

BADEFERIE VED DET INDISKE OCEAN

Diani Beach er en populær turistdestination beliggende på sydkysten af Kenya ved Det Indiske Ocean. Den strækker sig over omkring 25 kilometer og er kendt for sin kilometerlange hvide sandstrand og klare azurblå vand.

Stranden er omgivet af frodig vegetation, herunder palmetræer, der giver naturlig skygge. Ud over strandaktiviteter som solbadning, svømning og vandsport, tilbyder området også muligheder for at udforske lokale markeder, besøge kulturelle seværdigheder og nyde det afslappede kystmiljø. Kysten er berømt for sine koralrev, der tiltrækker dykkere fra hele verden. Her kan man opleve et rigt undervandsliv med farverige fisk og andre marine arter.

Klimaet ved Diani Beach er tropisk, hvilket betyder varme temperaturer året rundt. De gennemsnitlige dagtemperaturer ligger typisk mellem 25 og 32 grader.

SÅDAN BOR DU PÅ REJSEN...

 

  

Overnatning Masai Mara & Naboisho

 


OPHOLDET I MASAI MARA OG NABOISHO RESERVATET

På denne rejse overnattes der i to forskellige lejre ifm. besøget i Masai Mara. De første tre nætter tilbringes i lejren Basecamp Masai Mara, der ligger i selve Masai Mara naturreservatet. De sidste to nætter tilbringes i lejren Eagle View i det private Naboisho reservat. Dette reservat er ejet og administreret af de lokale masaier, som derfor også har mulighed for bl.a. at tage os med på vandre- og natsafarier i reservatet. Begge lejre har de samme faciliteter med restaurant, lounge og bar, samt flot udsigt over savannen direkte fra lejren. I begge lejre bor man i store flotte safaritelte, der er udstyret med alle fornødenheder.

INDKVARTERING
Alle lejrene byder på rummelige telte med højt til loftet, behagelige dobbelt- eller enkeltsenge, eget badeværelse med skylletoilet og bruser med varmt vand. Vandet er varment med strøm generet af solceller. Hvert telt har egen privat terrasse med udsigt over savannen og er udstyret med komfortable safaristole. 

SAFARI LOUNGE & BAR
I Safari Loungen er det muligt at slappe af i de bløde sofaer, varme sig ved kaminen, læse en bog, spille et brætspil eller blot bestille en drink fra baren, og nyde udsigten over savannen.

RESTAURANT
Opholdet i Masai Mara inkluderer helpension. Holdet af Masai-kokke vil derfor hver dag omhyggeligt tilberede både morgenmad, frokost og middag. Alle måltiderne er tilberedt med nøje udvalgte ingredienser og byder på masser af frisk frugt, lette retter og søde desserter. Mulighed for vegetarmenu. 

LEJRBÅL
Før og efter middagen tændes lejrbålet. Her er alle velkomne til at samles og lytte til masaiernes historiefortælling under stjernerne med løvernes brølen, hyænernes latter og de afrikanske cikader som baggrundsmusik.

 

 

 

Overnatning Diani BeachOPHOLDET PÅ DIANI BEACH

Syd for kystbyen Mombasa ved Det Indiske Ocean ligger Diani Beach, der med sine langstrakte hvide sandstrande og azurblå vand er et fantastisk rejsemål for en strandferie i eksotiske omgivelser. På denne rejse bor vi på det flotte Baobab Beach Resort and Spa, der ligger direkte ud til den gyldne sandstrand og Det Indiske Ocean. Hele resortet er omgivet af 80 hektar tropisk grønt, så der er masser af mulighed for at finde skygge for middagssolen under en kokospalme. 

Hotellet er af høj standard og er omhyggeligt designet for at kunne tilbyde maksimal komfort og luksus. Hotellet har 3 swimmingpools og flere restauranter. 

På og omkring resortet tilbydes et væld af aktiviteter. Der er bl.a. mulighed for at prøve kræfter med dybhavsfiskeri uden for barriererevet, snorkle i de rolige havvande eller prøv kræfter med windsurfing eller dykning. For dem, der foretrækker en mere rolig ferie, er der mulighed for at tage på små vandreture i den omkringliggende skovområde, hvor der er mulighed for at spotte flere arter af aber og fugle. 

 


Inkluderet

 • Fly fra København
 • Indenrigsfly i Kenya til/fra Masai Mara
 • 5 dages safari i Masai Mara
 • 3 Overnatninger i delt dobbeltværelse i Basecamp Masai Mara 
 • 2 Overnatninger i delt dobbeltværelse i Naboisho reservatet i lejren Eagle View 
 • Ubegrænset adgang til at deltage i de arrangerede vandresafarier og game drives i Masai Mara og Naboisho reservatet
 • Mulighed for besøg ved lokale Masai samfundsprojekter
 • Alle gebyrer forbundet med entre og ophold i Masai Mara og Naboisho (70-116$ per dag)
 • Helpension under hele opholdet i Masai Mara
 • 4 dages badeferie ved Diani Beach
 • 3 Overnatninger i dobbeltværelse på hotel Sands at Nomad
 • Halv pension på hotel Sands at Nomad
 • Transport til/fra lufthavn i Diani Beach
 • Pakkerejsegaranti


Ikke inkluderet

 • Enkeltværelse (tilkøb fra 5.000 kr.)
 • Forsikringer
 • Drikkevarer
 • Evt. vaccinationer
 • Drikkepenge (ca. 5-10$ om dagen)
 • Visum til Kenya (ca. 50$)

 

 


Afgange

 

Pris fra   29.995 kr.   per person

 

 

Bestilling / forespørgsel

Kontakt David på 66 66 33 43 eller david@watermantravel.dk
 

Har du spørgsmål?

Kontakt David på 61 61 33 43

 

 

PÅ REJSEN KAN DU OPLEVE...

 

MASAI MARAMASAI MARA

Masai Mara National Reserve blev oprettet i 1961 og blev opkaldt efter den lokale Masai-stamme og Mara-floden, der snor sig gennem parken. Parken er en del af et større økosystem, der strækker sig over grænsen til Tanzania og var oprindeligt en del af Serengeti National Park, men blev senere udskilt som sin egen reserve. 

Masai Maras historie går tilbage til kolonitiden, hvor området blev brugt som jagtområde for britiske kolonister, og Masai-folket blev ofte tvunget til at flytte deres kvæg til andre områder for at give plads til jagt. I løbet af 1950'erne blev jagten dog begrænset, og Masai Mara blev omdannet til et beskyttet område.

En af de største attraktioner i Masai Mara er den årlige vandring af millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i deres søgen efter føde og vand. At opleve denne migration betragtes som et højdepunkt for mange besøgende til Masai Mara. I Masai Mara er det desuden muligt hele året at opleve "the big five" – løver, elefanter, bøfler, næsehorn og leoparder.

    

 

MASAI-FOLKET

MASAI-FOLKET 

Udover dyrelivet byder Masai Mara også på et indblik i Masai-folkets kultur og deres traditionelle livsstil. 

Masai-folket, som parken er opkaldt efter, har levet i området i århundreder og er stadig en vigtig del af Masai Mara. De har en rig kultur og historie og har bevaret meget af deres traditionelle levevis. Masai-folket er kendt for deres dygtighed som krigere og deres unikke stil og tøj, der ofte inkluderer farverige tørklæder og smykker. 

På en safaritur i Masai Mara med Waterman Travel er det de lokale masaier der guider og leder oplevelserne på både traditionelle "Game Drives" men også de eksklusive vandresafarier, hvor det er muligt at komme helt tæt på jorden og i kontakt med landskabet og de helt små dyreliv. Det vil også være muligt at besøge en Masai-landsby og lære om masaiernes skikke og traditioner samt købe autentisk håndlavet kunsthåndværk.

Masaierne lever i harmoni med deres omgivelser. Deres liv og levestil er meget påvirket af naturen og klimaet omkring dem. Klimaforandringerne har over de seneste årtier haft en voksende indvirkning på klimaet i Masai Mara. Den årlige regntid, som er så vigtig for hele området, er blevet mere sporadisk og længere perioder uden regn er blevet mere almindelige. Masai-folket er derfor også aktivt gået ind kampen for klimaet bl.a. gennem fokus på eco-turisme, så turismen til Masai Mara, foregår på en klimavenlig måde i pagt med naturen, med hensyntagen til det sårbare øko-system. Masaierne arbejder også aktivt for at bevare de udsatte dyrebestande, som historisk har været truede af rovdrift og krybskytteri. Indsatsen har medført, at dyrebestandene i Masai Mara i dag er i fremgang. 

 

 

 

 

 


 Basecamp Explorer

Vi samarbejder med Basecamp Explorer

Basecamp Explorer arbejder for at udvikle ansvarlig turisme i Kenya og rundt om i verden. Gennem deres tætte lokale samarbejde med Masai-folket, byder Basecamp Explorer på en helt unik natur- og kulturoplevelse på den Kenyanske savanne.

Norske Svein Wilhelmsen grundlagde Basecamp Explorer i 1998, efter et livsændrende møde med en gammel Maasai-høvding ved navn Ole Taek. Basecamp ExplorerOm aftenen sidder de omkring bålet, og den anerkendte Maasai-elder fortalte en bekymrende historie om sin folks udfordringer. Wilhelmsen blev af dette møde inspireret til at stifte Basecamp Explorer.

Fra begyndelsen har Basecamp Explorer samarbejdet tæt med Maasai-folket for at bevare naturen og styrke det lokale samfund. Gennem årene har de bl.a. støttet fællesskabsprogrammer, der sigter mod at forbedre kapacitet, øge bevidsthed, forbedre levevilkår og udvikling af vildt. For at yderligere understøtte disse værdier, har Basecamp Explorer sidenhen etableret Basecamp Foundation.  

Se vores rejser med BASECAMP EXPLORER:

Arktisk vintereventyr på Svalbard 
Arktisk sommereventyr på Svalbard 
Arktisk vandreeventyr på Svalbard  
Vandreferie i Kenya
Safarieventyr i Kenya

 

  

  

Mara Naboisho Reservatet (NABOISHO)

Mara Naboisho Reservatet Mara Naboisho reservatet er et privat beskyttet naturreservat der dækker 50.000 hektar og grænser op til det verdensberømte Masai Mara National Reserve i det sydlige Kenya.

På trods af at Naboisho reservatet først blev etableret i 2010, har det allerede opnået en helt særlig status. Reservatet er kendt for sin store biodiversitet og imponerende skønhed, og allerede nu er forskere vidne til, hvordan dyrelivet trives i bedste velgående i det beskyttede områder. Løvetætheden i Naboisho er for eksempel en af de højeste i verden med en bestand på mere end 70 løver. Naboisho er med tiden også blevet et fristed for elefanter, fri for krybskytternes sigtekorn.

Naboisho reservatet er en samfundsejet naturbeskyttelsesprojekt, som er drevet af Masai-folket. Ved at besøge Mara Naboisho reservatet, er man som turist dermed også med til direkte at støtte og beskytte det lokale Masai-samfunds kulturarv og land. 

Fire ud af de fem lejre vi benytter til overnatning på vores safarier i Kenya ligger i Naboisho reservatet. Fordi reservatet er privat, giver det nogle muligheder som man ikke ville kunne få inde i selve Masai Mara nationalparken f.eks. er det i Naboisho muligt at tage på vandresafari, ligesom det er tilladt at tage på aften og natsafari i mørket. 

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen