Safarieventyr i Kenya

Pris fra kr. 21.99510 DageHelpensionSafari i Great Rift ValleySafari i Masai MaraKaren Blixens hus
Rejsetyper: Naturrejser
Destination: Kenya
Ekstra kategorier, hvor rejsen skal vises: Aktive rejser, Eksotiske rejser
Galleri-mappe-navn: Kenya-safar
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Fantastisk safarirundrejse i Kenya med Rift Valley, Nakuru-søen og 5-dages safari med lokal Masai-stamme
Fra pris: Pris fra kr. 21.995
Dage: 10 Dage
Kilometer: Helpension
Sværhedsgrad: Safari i Great Rift Valley
Topografi: Safari i Masai Mara
Etapelængde: Karen Blixens hus

Safarieventyr i KenyaKenya er et sandt safariland - hvor det rige dyreliv og overdådige mangfoldige natur venter rundt om hvert et hjørne. Kenya byder på en unik kombination af smuk natur, fascinerende kultur og spændende oplevelser, og på denne rejse vil du kunne opleve det hele, fra Karen Blixens gamle farm til det lyserøde hav af flamingoer ved Nakuru-floden, til den ultimative safari oplevelse i selskab med den lokal Masai-stamme i Masai Mara. 

Kenya er et land fyldt med spændende eventyr, og på denne rejse tager vi dig rundt til nogle af de mest spektakulære steder i landet. Efter at have besøgt Karen Blixens farm og et elefantbørnehjem i Nairobi, går turen til Great Rift Valley nord for hovedstaden. I denne enorme dal venter der de næste par dage en række flotte naturoplevelser i Kenyas rå og dramatiske vulkanske landskab. 

Efter at have tilbragt et par dage i Great Rift Valley er det blevet tid til en af rejsens absolutte højdepunkter når vi skal på safari i det private Mara Naboisho Reservatet, der ligger ved det verdensberømte Masai Mara National Reserve. Naboisho er et af Afrikas mest unikke dyrereservater. Her vandrer elefanterne frit rundt på de åbne sletter, mens løver og geparder jager i de høje græssletter. Giraffer, zebraer og antiloper græsser sammen, mens den elegante gepard, med dens slanke krop og lynhurtige reaktionsevne, jager med uovertruffen præcision. Og fordi reservatet er privat, så er det begrænset hvor mange turister der kan besøge området, og derfor er dyrelivet her rigere end i selve Masai Mara.

Men Naboisho er meget mere end blot et fantastisk safarimål. Mara Naboisho Reservatet er nemlig bestyret og drevet af den lokale Masai-stamme, som også vil være vores guider og værter under besøget. Udover de store naturoplevelser får man som besøgende derfor også en dyb forståelse for Masai Mara-stammens kultur og historie, og hvordan det lokale samfund spiller en aktiv rolle i at beskytte områdets dyreliv og bevare deres unikke og traditionsrige livsstil. I Naboisho vil man opleve en betagende følelse af harmoni og balance mellem mennesker og dyr, der er helt enestående. 

I løbet af de 5 dage vi tilbringer i Naboisho vil den lokale Masai-stamme hver dage tage os rundt på safari i det beskyttede naturreservat samt give os et indblik i deres liv. Du bor ude på savannen - i telt under stjernener. Livet i lejren er i sig selv en helt unik oplevelse, hvor vores Masai værter byder os velkommen med deres enorme gæstfrihed og sørger for, at din safarioplevelse i Kenya bliver én lagt ud over det sædvanlige. 

PÅ REJSEN KAN DU OPLEVE...

 

 

 

GREAT RIFT VALLEY

Great Rift Valley strækker sig gennem Kenya fra nord til syd og danner en langstrakt dal, der skærer igennem landet. Dalen er omgivet af høje klippeformationer og vulkanske bjerge, der stadig er geotermisk aktive, hvilket er er en vigtig kilde til energiproduktion i Kenya i dag.

Great Rift Valley har desuden spillet en vigtig rolle i menneskehedens historie. Fund af fossiler har vist, at vore tidligste menneskelige forfædre har levet i dette område.

De flotte landskaber der byder på et væld af naturoplevelser, med bl.a. Naivasha-søen, Nakuru-nationalparken og Hells Gate har med årene gjort Great Rift Valley til en populær destination for både lokale og turister.

Den store Naivasha-sø er en ferskvandssø omgivet af frodige skove og hjemsted for et stort antal fugle og flodheste. Ved Naivaha-søen kan man ud over at tage på sejlture også vandre i det omkringliggende naturområde og opleve Kenyas imponerende natur på nært hold.

Nord for Naivasha-søen ligger Nakuru-søen og Nakuru nationalparken, der er kendt for sit store antal flamingoer, der tiltrækkes af det alkaliske vand. Området omkring søen er også kendt for sit rige dyreliv, og en safari ved Nakuru-søen er en fantastisk mulighed for at opleve Kenyas mangfoldige dyreliv på tæt hold. Her kan man på få timer bl.a. få mulighed for at opleve både løver, giraffer, næsehorn, flodheste og bøfler.

 

 

 

 

MASAI MARA

Masai Mara National Reserve blev oprettet i 1961 og blev opkaldt efter den lokale Masai-stamme og Mara-floden, der snor sig gennem parken. Parken er en del af et større økosystem, der strækker sig over grænsen til Tanzania og var oprindeligt en del af Serengeti National Park, men blev senere udskilt som sin egen reserve. 

Masai Maras historie går tilbage til kolonitiden, hvor området blev brugt som jagtområde for britiske kolonister, og Masai-folket blev ofte tvunget til at flytte deres kvæg til andre områder for at give plads til jagt. I løbet af 1950'erne blev jagten dog begrænset, og Masai Mara blev omdannet til et beskyttet område.

En af de største attraktioner i Masai Mara er den årlige vandring af millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i deres søgen efter føde og vand. At opleve denne migration betragtes som et højdepunkt for mange besøgende til Masai Mara. I Masai Mara er det desuden muligt hele året at opleve "the big five" – løver, elefanter, bøfler, næsehorn og leoparder.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

MASAI-FOLKET 

Udover dyrelivet byder Masai Mara også på et indblik i Masai-folkets kultur og deres traditionelle livsstil. 

Masai-folket, som parken er opkaldt efter, har levet i området i århundreder og er stadig en vigtig del af Masai Mara. De har en rig kultur og historie og har bevaret meget af deres traditionelle levevis. Masai-folket er kendt for deres dygtighed som krigere og deres unikke stil og tøj, der ofte inkluderer farverige tørklæder og smykker. 

På en safaritur i Masai Mara med Waterman Travel er det de lokale masaier der guider og leder oplevelserne på både traditionelle "Game Drives" men også de eksklusive vandresafarier, hvor det er muligt at komme helt tæt på jorden og i kontakt med landskabet og de helt små dyreliv. Det vil også være muligt at besøge en Masai-landsby og lære om masaiernes skikke og traditioner samt købe autentisk håndlavet kunsthåndværk.

Masaierne lever i harmoni med deres omgivelser. Deres liv og levestil er meget påvirket af naturen og klimaet omkring dem. Klimaforandringerne har over de seneste årtier haft en voksende indvirkning på klimaet i Masai Mara. Den årlige regntid, som er så vigtig for hele området, er blevet mere sporadisk og længere perioder uden regn er blevet mere almindelige. Masai-folket er derfor også aktivt gået ind kampen for klimaet bl.a. gennem fokus på eco-turisme, så turismen til Masai Mara, foregår på en klimavenlig måde i pagt med naturen, med hensyntagen til det sårbare øko-system. Masaierne arbejder også aktivt for at bevare de udsatte dyrebestande, som historisk har været truede af rovdrift og krybskytteri. Indsatsen har medført, at dyrebestandene i Masai Mara i dag er i fremgang. 

 

 

 

   

  

OPHOLDET I MASAI MARA OG NABOISHO RESERVATET

I vores samarbejde med Basecamp og de lokale masaier kan vi tilbyde fem forskellige overnatningsoplevelser i Masai Mara og det tilstødende private reservat, Naboisho. De fem lejre: Basecamp Masai Mara, Eagle View, Leopard Hill, Wilderness Camp og Dorobo Mobile camp adskiller sig fra hinanden i design, placering og atmosfære, samt de aktiviteter de tilbyder, men selvom hver lejr tilbyder noget unikt, så er den førsteklasses service, de fantastiske dyreoplevelser og autentiske kulturelle møder en gennemgående oplevelse.


Nedenstående er udelukkende gældende for de tre lejre Basecamp Masai Mara, Eagle View og Leopard Hill - som også er de mest brugte.

INDKVARTERING
Alle lejrene byder på rummelige telte med højt til loftet, behagelige dobbelt- eller enkeltsenge, eget badeværelse med skylletoilet og bruser med varmt vand. Vandet er ligesom alt strømmen generet af solceller. Hvert telt har egen privat terrasse med udsigt over savannen og er udstyret med komfortable safaristole. 

SAFARI LOUNGE & BAR
I Safari Loungen er det muligt at slappe af i de bløde sofaer, varme sig fra ilden i kaminen, læse en bog, spille et brætspil eller blot bestille drink fra baren og nyde udsigten over savannen. 


RESTAURANT

Opholdet i Masai Mara inkluderer helpension. Holdet af Masai-kokke vil derfor hver dag omhyggeligt tilberede både morgenmad, frokost og middag. Alle måltiderne er tilberedt med nøje udvalgte ingredienser og byder på masser af frisk frugt, lette retter og søde desserter. Mulighed for vegetarmenu. 

LEJRBÅL
Før og efter middagen tændes lejrbålet. Her er alle velkomne til at samles og lytte til masaiernes historiefortælling under stjernerne med løvernes brølen, hyænernes latter og de afrikanske cikader som baggrundsmusik.

 

 

 

Rejseprogram

Dag 1: Ankomst til Nairobi

Ankomst sidst på aftenen til Kenyas hovedstad Nairobi. I lufthavnen vil du blive afhentet og kørt til hotellet i Nairobi.

Dag 2: Nairobi

Dagen starter med et besøg ved Karen Blixens Farm. Her vil du opleve det sted, hvor den berømte forfatter boede og skrev "Out of Africa". Gå en tur i de smukke omgivelser og se de gamle bygninger, der stadig står i dag.

Efter besøget på Karen Blixens Farm går turen til David Sheldrick Wildlife Trust, der arbejder for at beskytte elefanter og andre truede dyrearter i Afrika. Du vil have mulighed for at se elefanterne i deres daglige aktiviteter og lære om deres liv og adfærd.

Sidst på dagen er det blevet tid til at forlade Nairobi og tage turen mod nord til Great Rift Valley.

Dag 3: Great Rift Valley

Brug dagen på at besøge Naivasha-søen, der er en af de mange søer i Kenya, der ligger i det centrale højland i Great Rift Valley. Det er en ferskvandssø, der er omgivet af frodige bjergskråninger og rig på en varieret dyreliv, herunder bavianer, antiloper, giraffer og en række sjældne fuglearter. Søen er dog mest kendt for sin flodhestebestand der lever i og omkring søen, og er et almindeligt syn for besøgende til området. Ved Naivasha-søen er der mulighed for flere aktiviteter. Tag på vandretur langs søens bred, eller tag med på en af de mange bådture på søen for at opleve det vilde dyreliv og natur på nærmeste hold.

En anden mulighed er at besøge Hells Gate Nationalpark, der er en af ​​de mest besøgte parker i Kenya. Her er det muligt at udfolde sig selv lidt mere aktivt enten til fods eller på to hjul. Her er der mulighed for at drage på opdagelse i det unikke vulkanske landskab og komme helt tæt på den rå natur og dyrelivet.  

 

Dag 4: Great Rift Valley

Tilbring dagen på hotellet med en runde golf på den tilknyttede 18 hullers golfbane, snup en slag tennis eller slap af ved poolen. Great Rift Valley Lodge byder på mange aktiviteter og muligheder, så det er nemt at få dagen til at gå her i den Kenyanske ødemark på kanten af Naivasha-søen. 

Kan man ikke vente med at tage hul på safarioplevelserne, så kan dagen benyttes til at besøge Nakuru nationalparken og opleve det smukke syn af tusindevis af lyserøde flamingoer der er samlet ved søens bred. Når flamingoerne samles i så store mængder, skaber de et utroligt syn, hvor vandet ser ud til at være helt lyserødt. Ud over flamingoer er søen også hjemsted for en række andre vandfugle, herunder pelikaner, skarver og ørne samt de store landdyr som, zebraer, løver, giraffer, næsehorn, flodheste, bøfler og mange flere. På en safari til Nakuru-søen er det muligt på blot få timer at opleve et mangfoldigt udvalg af det kenyanske dyreliv. 

Dag 5: Masai Mara - safari

Denne morgen forlader vi Great Rift Valley og tager turen til Masai Mara, hvor vi de næste fem dage skal på safari i det ikoniske område. Under opholdet bor vi i det private Mara Naboisho reservatet, der grænser op til Masai Mara. Ved ankomst til bliver vi mødt af vores Masai-guide der bringer os videre til vores lejr for de næste par dage.

Efter frokost er der tid til at falde til rette og besigtige vores nye omgivelser og nyde udsigten over den afrikanske savanne. Sidst på dagen skal vi på den første af flere game drives. 

Dag 6: Masai Mara - safari

I dag tilbringer vi det meste af dagen med safari-aktiviteter. Vi begynder med en tidlig morgen game drive, ​​her vil vi opleve at dyrelivet er yderst aktivt. Vi vender tilbage til lejren i tide til morgenmad, hvorefter der er tid til afslapning. Efter frokost begiver vi os atter ud på safari. Vi slutter dagens safarioplevelse med at overvære den spektakulære solnedgang over savannen. Om aftenen serveres en dejlig aftensmad efterfulgt af hyggeligt samvær rundt om lejrbålet. 

Dag 7: Masai Mara - safari

Denne morgen mødes vi med vores Masai-guide, som tager os med us på en tidlig morgenvandrings safari. En vandresafari med en sand safari-ekspert, vores lokal Masai-guide, venter en unik oplevelse på den afrikanske savanne. På turen skal vi bl.a. opleve hvordan Masai-folket bor midt i bushen med græssende dyr og brølende løver lige uden for deres hjem og vi lærer om deres kultur og skikke. Om eftermiddagen besøger vi Koiyaki skolen, hvor unge Masaier bl.a. lærer om bevaring.

I løbet af eftermiddagen er det blevet tid til at pakke vores tasker og flytte videre til vores næste lejr, hvor vi skal tilbringe de resterende dage. Efter ankomst spises der middag med udsigt over Savannen. Afslut din dag med en stjernekigger-oplevelse fra inde i dit telt. Det tilbagetrækkelig tag glider forsigtigt til siden og afslører den drømmeagtige nattehimmel.

Dag 8: Masai Mara - safari

Som solens stråler rammer teltet vågner du til en dag med en række valgfrie aktiviteter. Start f.eks. dagen med en omgang morgenyoga efterfulgt af en morgensafari eller en vandresafari. Efter en eventyrlig dag på savannen, kan du nyde en dybt afslappende massage på din private teltterrasse med udsigt til dyrelivet og de fantastiske omgivelser.

Dag 9: Masai Mara - Nairobi

Stå tidligt op, og få det meste ud af denne sidste morgen på den afrikanske savanne. Tage med på en game  drive eller benyt formiddagen til at tage på vandresafari.  Efter morgenmaden er der tid til at slappe af i lejren og nyde den spektakulære udsigt en sidste gang inden det om eftermiddagen er blevet tid til at sige farvel til vores Masai-guider. Turen går nu til til den lokale Naboisho Air Strip hvorfra vi flyver tilbage til Nairobi. Efter ankomst til Nairobi fragtes du til dit hotel. 

Dag 10: Hjemrejse - eller forlæng med badeferie i Mombasa

Dagen er til fri afbenyttelse inden du sidst på eftermiddagen skal begive dig mod lufthavnen for at nå aftenflyet tilbage mod Europa og København. 

Bemærk ankomst til København er næste dag (dvs. dag 12)

 


Inkluderet

  • Fly fra København
  • 9 overnatninger i alt inkl. morgenmad
  • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

  • Forsikringer
  • Evt. vaccinationer
  • Diverse entreer på ruten

 

 


Afgange

 

Pris fra   21.995 kr. 

 

 Kontakt os på info@watermantravel.dk eller 42 30 07 00 for booking


Har du spørgsmål?

Kontakt David på 61 61 33 43

 


 Basecamp Explorer

Vi samarbejder med Basecamp Explorer

Basecamp Explorer arbejder for at udvikle ansvarlig turisme i Kenya og rundt om i verden. Gennem deres tætte lokale samarbejde med Masai-folket, byder Basecamp Explorer på en helt unik natur- og kulturoplevelse på den Kenyanske savanne.

Norske Svein Wilhelmsen grundlagde Basecamp Explorer i 1998, efter et livsændrende møde med en gammel Maasai-høvding ved navn Ole Taek.  Basecamp ExplorerOm aftenen sidder de omkring bålet, og den anerkendte Maasai-elder fortalte en bekymrende historie om sin folks udfordringer. Wilhelmsen blev af dette møde inspireret til at stifte Basecamp Explorer.

Fra begyndelsen har Basecamp Explorer samarbejdet tæt med Maasai-folket for at bevare naturen og styrke det lokale samfund. Gennem årene har de bl.a. støttet fællesskabsprogrammer, der sigter mod at forbedre kapacitet, øge bevidsthed, forbedre levevilkår og udvikling af vildt. For at yderligere understøtte disse værdier, har Basecamp Explorer sidenhen etableret Basecamp Foundation.  

Se vores rejser med BASECAMP EXPLORER:

Arktisk vintereventyr på Svalbard 
Arktisk sommereventyr på Svalbard 
Arktisk vandreeventyr på Svalbard  
Vandreferie i Kenya
Safarieventyr i Kenya

 

  

  

Mara Naboisho Reservatet (NABOISHO)

Mara Naboisho Reservatet Mara Naboisho reservatet er et privat beskyttet naturreservat der dækker 50.000 hektar og grænser op til det verdensberømte Masai Mara National Reserve i det sydlige Kenya.

På trods af at Naboisho reservatet først blev etableret i 2010, har det allerede opnået en helt særlig status. Reservatet er kendt for sin store biodiversitet og imponerende skønhed, og allerede nu er forskere vidne til, hvordan dyrelivet trives i bedste velgående i det beskyttede områder. Løvetætheden i Naboisho er for eksempel en af de højeste i verden med en bestand på mere end 70 løver. Naboisho er med tiden også blevet et fristed for elefanter, fri for krybskytternes sigtekorn.

Naboisho reservatet er en samfundsejet naturbeskyttelsesprojekt, som er drevet af Masai-folket. Ved at besøge Mara Naboisho reservatet, er man som turist dermed også med til direkte at støtte og beskytte det lokale Masai-samfunds kulturarv og land. 

Fire ud af de fem lejre vi benytter til overnatning på vores safarier i Kenya ligger i Naboisho reservatet. Fordi reservatet er privat, giver det nogle muligheder som man ikke ville kunne få inde i selve Masai Mara nationalparken f.eks. er det i Naboisho muligt at tage på vandresafari, ligesom det er tilladt at tage på aften og natsafari i mørket. 

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på det mest efterspurgte spørgsmål omkring rejsen.

Visum

Det er et krav at have gyldigt visum ved indrejse til Kenya. Visum skal søges som e-visum inden afrejse. Waterman Travel fremsender før afrejse alle informationer, dokumenter samt udførlig vejledning til selve visumprocessen.
Vi tilbyder desuden at håndtere hele visumprocessen på vegne af den rejsende. Dette tager vi et gebyr for. Mere information om denne mulighed vil blive fremsendt efter booking af rejsen.

Hvilke dyr kan man opleve på safari i Kenya?

Der findes flere naturreservater i Kenya, og derfor kan der fra sted til sted være forskel på hvilke dyr man kan opleve. I det store Masai Mara der grænser op til Serengeti i Tanzania, vil man kunne opleve "the big 5": elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. Men også giraffer, zebraer, gazeller, flodheste, antiloper, ørne, gnuer og meget mere. Besøger man nogle af de store saltvandssøer f.eks. Nakuru-søen længere mod nord, vil man også kunne opleve de store bestande af lysrøde flamingoer. I parkerne her omkring kan man ligeledes opleve det mangfoldige kenyanske dyreliv, fra giraffer, zebraer og flodheste til bavianer, vildsvin og næsehorn.

Hvad er et Game Drive?

Betegnelsen "Game Drive" bruges til at beskrive det element af en safarioplevelse, hvor man i bil - ofte de åbne firehjulstrækkere, kører ud på savannen eller i et naturreservat, og oplever dyrene på helt tæt hold. Man forlader aldrig bilen, men kan gennem de åbne sider eller det åbne tag betragte dyrene.

Er det farligt at tage på safari?

Når man tager på safari skal man gøre det med en autoriseret guide og altid følge dennes instrukser og vejledninger. På en safari begiver vi os ind på dyrenes territorie. Dette sker på dyrenes præmisser, både for at beskytte og værne om dyrelivet, men også for vores egen beskyttelse.
De fleste safarioplevelser sker på såkaldte "Game Drives" hvor man i jeep kører ud og oplever dyrene. I jeepen er man i sikkerhed og kan roligt nyde dyrelivet og naturen.
Vi tilbyder også vandresafariopevelser. På disse begiver vi os ud til fods på savannen. Dette sker med erfarne guider samt en eskorte af parkens sikkerhedsfolk der bærer rifler, såfremt vi mod alt forventning skulle komme i kontakt med et af savannens rovdyr.

Hvad er den bedste tid at rejse til Kenya?

Man kan i udgangspunktet rejse til Kenya hele året, men det kan være en god ide at tage højde for hvilke aktiviteter man ønsker at foretage sig på rejsen når man vælger sin rejseperiode.
En safarioplevelse kan finde sted hele året, men mest populært er det i juni til august, hvor den store migration finder sted i Masai Mara. I denne periode migrerer store horder af dyr fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya. Dette betyder at man i denne periode vil kunne opleve de store flokke vandre henover savannen. Tager man på safari udenfor denne periode vil man dog stadig kunne opleve det samme dyreliv, blot ikke i de samme store flokke som under den store migration.

Rejser man til Kenya på f.eks. golfrejse eller aktiv ferie kan det anbefales at forsøge at undgå regnsæsonen som typisk ligger fra april til juni og igen i november og december.

Hvordan er klimaet i Kenya?

Kenya ligger på ækvator og har et behageligt, tropisk klima, men der kan stadig være store regionale forskelle. Dagstemperaturen i Kenya ligger i gennemsnit mellem 20° og 28°, mens det kan være varmere ved kysten.

Juni til oktober: Perioden fra juni til oktober, der også kan betegnes som tørsæsonen, er den koldeste periode på året. Dagene er dog typisk solrige med dagstemperaturer på omkring 20° i f.eks. Masai Mara, men med en nat- og morgentemperaturer på ned til 10°. Rejser man i denne periode skal man derfor sørge for, at medbringe varmt tøj til natten og de tidlige morgen "Game Drives" i de åbne køretøjer.
I denne periode vil det typisk være lidt varmere i de lavere områder og ved kysten - op til omkring 28°.

November til maj: November til maj kendetegnes ved de højere temperaturer og regntiden. I denne periode ligger dagtemperaturerne typisk mellem 24° og 27° i de højere højder. I lavområderne og ved kysten ligger dagstemperaturen mere konsekvent omkring 30°. I november og december kan man opleve den "lille regntid" med korte udbrud af kraftig regn. Den traditionelle regntid i Kenya ligger fra april til juni. De sidste mange år har regnen dog været mere sporadisk og i perioder været helt fraværende, så den traditionelle regntid kan ikke på samme måde som tidligere forventes at indtræde i denne periode.

Drikkepenge

Drikkepenge er ikke inkluderet på rejsen. Det er almindeligt at man i Kenya betaler drikkepenge på f.eks. restauranter, hoteller og til guider. En god tommelfingerregel kan være, at give hvad der svarer til omkring 5-7$ om dagen til guider og hotelpersonale og de klassiske 10% på restauranter. Drikkepenge kan gives i enten USD eller de lokale kenyanske shilling.

Sprog

De to officielle sprog i Kenya er engelsk og swahili. Langt de fleste lokale man møder undervejs taler et flot og flydende engelsk og man vil derfor typisk ikke opleve problemer med at kommunikere med guider, hotelpersonale, chauffører osv.

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen