Vandreferie i Kenya

Pris fra kr. 25.99511 DageHelpensionMasai MaraGlamping på savannenKaren Blixens hus
Rejsetyper: Naturrejser
Destination: Kenya
Ekstra kategorier, hvor rejsen skal vises: Aktive rejser, Vandrerejser, Eksotiske rejser
Galleri-mappe-navn: Vandresafari-Kenya
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Unik vandreoplevelse i Kenya, med Mt. Longonot, Naivasha-søen og besøg hos Masai-folket i Masai Mara
Fra pris: Pris fra kr. 25.995
Dage: 11 Dage
Kilometer: Helpension
Sværhedsgrad: Masai Mara
Topografi: Glamping på savannen
Etapelængde: Karen Blixens hus

Vandreferie i KenyaKenya er et sandt eventyrland, der byder på en unik kombination af smuk natur, fascinerende kultur og spændende oplevelser, og det er i særdeleshed et land der appellerer til rejsende med en passion for at være aktiv i naturen. På denne rejse kommer du til at opleve landet, naturen og dyrelivet på første hånd, når du til fods kommer helt tæt på landets rå natur og vilde dyr. 

Kenya er et land fyldt med spændende vandreeventyr, og på denne rejse tager vi dig rundt til nogle af de mest spektakulære steder i landet. Efter at have besøgt Karen Blixens farm går turen til Great Rift Valley nord for hovedstaden. I denne enorme dal venter der de næste par dage en række flotte naturoplevelser i Kenyas rå og dramatiske vulkanske landskab. Tag f.eks. på opdagelse på det 2.776 meter høje Mount Longonot, hvor man på vejen til toppen kan møde både antiloper, zebraer og giraffer, samt et rigt fugleliv. Fra toppen af ​​Mount Longonot er det muligt at nyde en fantastisk udsigt over det omgivende landskab, med Naivasha-søen, Hells Gate National Park og det åbne savanneområde i Masai Mara. 

Efter at have tilbragt et par dage i Great Rift Valley går turen til safariområdet Masai Mara. Her skal du over de næste fem dage på vandresafari i Mara Naboisho Reservatet, der er et privat beskyttet naturreservat der ligger tæt på det verdensberømte Masai Mara National Reserve. Du bor ude på savannen - i telt under stjernener. Livet i lejren er i sig selv en helt unik oplevelse, hvor de lokal Masaier byder dig velkommen med deres enorme gæstfrihed og over de næste par dage tager dig med rundt på vandresafari. 

PÅ REJSEN KAN DU OPLEVE...

 MASAI MARA

Den ikoniske Masai Mara i det sydvestlige Kenya på grænsen til Tanzania og Serengeti betragtes bredt som et af de bedste steder at tage på safari og opleve Kenyas mangfoldige dyreliv. Reservatet byder på et varieret landskab med både savanne, skove og floder. Masai Mara er opkaldt efter Masai-folket, der har levet i området i århundreder og Mara-floden, der løber gennem reservatet.  

En af de største attraktioner i Masai Mara er den årlige vandring af millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i deres søgen efter føde og vand. At opleve denne migration betragtes som et højdepunkt for mange besøgende til Masai Mara. I Masai Mara er det desuden muligt hele året at opleve "the big five" – løver, elefanter, bøfler, næsehorn og leoparder.

På en safaritur i Masai Mara er det de lokale masaier der guider og leder os gennem vores oplevelser. De har stor viden om naturen, dyrene og deres adfærd, og tager os med på både traditionelle "Game Drives" men også de eksklusive vandresafarier, hvor det er muligt at komme helt tæt på jorden og i kontakt med landskabet og de helt små dyreliv. 

Udover dyrelivet byder Masai Mara også på et indblik i Masai-folkets kultur, der stadig opretholder deres traditionelle livsstil i området. Vi får mulighed for at besøge traditionelle Masai-landsbyer, lære om deres skikke og traditioner og endda købe håndlavede kunsthåndværk fra lokale håndværkere.

+ 5 dages safari i Masai Mara/Mara Naboisho er inkluderet på denne rejse

  

    


 

HELLS GATE

Hells Gate er et vulkansk område hvor der i dag stadig er stor geotermisk aktivitet. Kenya var det første afrikanske land til at udnytte geotermisk energi, og Hells Gate er førende indenfor området. El-produktionen fra parkens gejsere og varme kilder dækker næsten halvdelen af Kenyas el-behov

I Hells Gate er det muligt på egen hånd at begive sig rundt mellem dyrene enten til fods eller på cykel - her er endda muligt at overnatte på en af parkens campingpladser. Det er også muligt at tage på guidet tur med en lokal Masai gennem Ol Njorowa-kløften, der byder på imponerende udsigter og ikke mindst den majestætisk "Pride Rock" der var inspiration til den legendariske kongeklippe fra Løvernes Konge.
 

 

 

 

MOUNT LONGONOT 

Mount Longonot er en inaktiv vulkan og en populær destination for vandreture. Ruten går fra parkens entre op ad bjerget, hvor man på toppen tager turen rundt langs kanten af vulkanen. Langs ruten, der er ca. 9 km lang og tager cirka 5 timer at gennemføre, er der god mulighed for at spotte vilde dyr som bavianer, antiloper, giraffer, zebraer og gazeller. Ruten er en moderat udfordring og kræver solidt fodtøj og en nogenlunde fysisk form, men den fantastiske udsigt fra toppen er det hele værd.

Masaiernes historier fortæller om vulkanens seneste udbrud i midten af 1800-tallet, hvor lokale Masai landsbyer omkring Hell's Gate blev opslugt at lavastrømmen fra udbruddet. Derfor har området omkring Hell's Gate til den dag i dag stadig en særlig betydning for de lokale Masaier. 

 

EBURU-SKOVEN 

Eburu-skoven er et forholdsvis lille men yderst frodigt skovområde tæt ved Naivasha-søen. En vandretur i Eburu-skoven er en god mulighed for at slippe væk fra den skarpe ækvatoriale sol og samtidig opleve en anderledes side af det kenyanske landskab. I skoven findes flere vandrestier af varierende sværhedsgrad. En af de mest populære ruter er turen til vandfaldet, hvor man flere steder undervejs har mulighed for at stoppe og nyde udsigten over dalen og det omkringliggende landskab.

 Rejseprogram

Dag 1: Ankomst til Nairobi

Ankomst sidst på aftenen til Kenyas hovedstad Nairobi. I lufthavnen vil du blive afhentet og kørt til hotellet i Nairobi.

Dag 2: Nairobi

Dagen starter med et besøg ved Karen Blixens Farm. Her vil du opleve det sted, hvor den berømte forfatter boede og skrev "Out of Africa". Gå en tur i de smukke omgivelser og se de gamle bygninger, der stadig står i dag.

Efter besøget på Karen Blixens Farm går turen til David Sheldrick Wildlife Trust, der arbejder for at beskytte elefanter og andre truede dyrearter i Afrika. Du vil have mulighed for at se elefanterne i deres daglige aktiviteter og lære om deres liv og adfærd.

Sidst på dagen er det blevet tid til at forlade Nairobi og tage turen mod nord til Great Rift Valley.

Dag 3: Mount Longonot

Brug dagen på en tur til Mount Longonot, der er en gammel sovende vulkan med en højde på 2.776 meter. Vandreturen op til toppen af ​​Mount Longonot er en populær aktivitet blandt besøgende i Kenya, der ønsker at opleve det vilde og varierede kenyanske landskab. Turen tager typisk omkring tre timer op og to timer ned, hvor man undervejs vil kunne opleve bl.a. antiloper, zebraer og giraffer, samt et rigt fugleliv. Fra toppen af ​​Mount Longonot er der en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab, med Naivasha-søen, Hell's Gate National Park og det åbne savanneområde i Masai Mara i det fjerne.

Dag 4: Hell's Gate

Hells Gate Nationalpark er en af ​​de mest besøgte parker i Kenya. Her er det muligt at drage på opdagelse i det unikke vulkanske landskab på egen hånd enten til fods eller på cykel og komme helt tæt på den rå natur og dyrelivet. Hells Gate er et fantastisk sted for naturelskere og eventyrere. 

 

Lej cykler ved hovedindgangen og tag turen langs de støvede grusveje gennem parken. Parken byder ikke på mange muligheder for skygge, så når du passerer et af de få træer langs vejen, så stop og tag et hvil, og nyd stilheden, udsigten til de store klipper og flokkene af zebraer der græsser. Efter turen gennem parken er det muligt at tage et dyp i de varme kilder, eller drage på vandring gennem Ol Njorowa-kløften i selskab med en af de lokale masaier. Vandringen byder på imponerende udsigter over kløften og ikke mindst den majestætisk "Pride Rock" der var inspiration til den legendariske kongeklippe fra Løvernes Konge.

 

- Hells Gate er ikke inkluderet på rejsen og bookes separat

Dag 5: Naivasha-søen og Eburu-skoven

Naivasha-søen er en af de mange søer i Kenya, der ligger i det centrale højland i Great Rift Valley. Det er en ferskvandssø, der er omgivet af frodige bjergskråninger og rig på en varieret dyreliv, herunder giraffer, bavianer, antiloper og en række sjældne fuglearter. Naivasha-søen er desuden også er kendt for at være hjemsted for en stor bestand af flodheste. De lever i og omkring søen, og er et almindeligt syn for besøgende. Ved Naivasha-søen er der mulighed for flere aktiviteter bl.a. vandre- og bådture.

 

En anden mulighed er at besøge Eburu-skoven som ligger få kilometer fra hotellet. Her er der mulighed for at vandre i det skovfyldte landskab og slippe væk fra den brændende ækvatoriale sol i et par timer. 

Dag 6: Safari - Masai Mara / Naboisho reservatet

Om morgenen forlader du hotellet i Great Rift Valley og tager turen til det private reservat Mara Naboisho, der er drevet af det lokale Masai-folk. Her vil du over de næste 5 dage komme helt tæt på naturen og dyrene, når du kommer med Masaierne rundt i landskabet. 

Safarieventyret i Naboisho begynder med et "klassisk" game drive i en åben 4 x 4 landcruiser. Her vil du komme til at udforske området på en hurtig og let måde. Efter frokost har du mulighed for at slappe af på udsigtsdækket eller på din teltterrasse, hvorfra du kan observerer dyrelivet på savannen. Sidst på eftermiddagen møder du din Masai-guide, som vil tage dig ud på endnu en game drive. Om aftenen er der middag i lejren og du overnatter i telt under stjernerne. 

Dag 7: Naboisho reservatet - Vandresafari

Dagen starter ved daggry, når din Masai-guide møder dig for at tage dig med på en hel dags vandresafari. I dag skal du opleve de store sletter til fods - en helt unik måde at opleve savannen på. Spændingen ved at komme helt tæt på dyrelivet vækker dine sanser og gør vildmarken mere virkelig.
Efter et par timers vandring nyder du en picnic frokost efterfulgt af lidt afslapning i den varme eftermiddags hede, indtil temperaturerne igen bliver lidt køligere senere på dagen, og du kan fortsætte vandringen til nattens lejer, hvor der serveres middag ved ankomst. 

Dag 8: Naboisho reservatet - Vandresafari

En tidlig start på dagen, så du kan nyde din morgenmad før du igen begiver dig ud på en hel dags vandresafari. I dag vil du blive introduceret for nogle af savannens finere detaljer. Din lokale Masai-guide vil lære dig at spotte dyrefodspor og identificere forskellige slags dyreekskrementer. En lærerig dag venter og du vil uden tvivl slutte dagen med at føle dig mere i pagt med naturen. Nattens lejr ligger i et særligt fredet område, hvor biler og andre køretøjer ikke er tilladt. Dette giver mulighed for en helt eksklusiv safarioplevelse inden middagen serveres under stjernerne efterfulgt af historier fra vildmarken omkring bålet.

Dag 9: Naboisho reservatet - Lejrliv og aftensafari

I dag er der god tid til at nyde komforten i lejren. Tilbring formiddagen på terrassen, hvorfra du kan følge med i livets gang på savannen når zebraer, antiloper, buffaloer og mere passerer forbi. I disse behagelige omgivelser, der er en perfekt blanding af campingliv og luksus, er du fri for det moderne livs forstyrrelser - en kærkommen mulighed for at lægge dagligdagens sysler på hylden for en stund, og give dig hen til naturen og omgivelserne. Dagen afsluttes med en aftensafari, hvor du får mulighed for undervejs at opleve den storslåede solnegang over Afrikas savanne. I mørket på vejen tilbage til lejren står den på nat-safari (i bil).

 

Dag 10: Masai Mara - Nairobi

Denne morgen står den igen på safari fra daggry. Denne morgens safari klares i firhjulstrækker, så du kan være tilbage i lejren til morgenmad. Eftermorgenmad er der tid til a slappe af i lejren, pakke sine ting og reflektere over de sidste dages oplevelser i Masai-land. Efter frokost er det blevet tid til at sige farvel, men der er dog tid til et sidste lille game drive på vejen Naboisho Airstrip, hvorfra du skal videre med fly tilbage til Nairobi. 

Ved ankomst til Nairobi bliver du afhentet i lufthavnen og bragt til dit hotel.

Dag 11: Nairobi / hjemrejse

Dagen er til fri afbenyttelse inden du sidst på eftermiddagen skal begive dig mod lufthavnen for at nå aftenflyet tilbage mod Europa og København. 

Bemærk ankomst til København er næste dag (dvs. dag 12)

 


Inkluderet

 • Dansk rejseleder
 • 11 dages vandreferie inkl. vandresafari i Kenya
 • Fly fra København
 • Alt transport ifm. programmet
 • Indenrigsflyvning fra Masai Mara til Nairobi
 • 2 overnatninger på lufthavnshotel i Nairobi
 • 4 overnatninger på Great Rift Valley Lodge i delt dobbeltværelse
 • Helpension på Great Rift Valley Lodge
 • 4 overnatninger i delt dobbeltværelse i Masai Mara og Naboisho reservatet i lejrene: Eagle View og Leopard Hill
 • Helpension på Great Rift Valley Lodge
 • Helpension under opholdet i Masai Mara og Naboisho reservatet
 • 5 dages vandresafari og game drives i Masai Mara og Naboisho reservatet
 • Mulighed for besøg ved lokale Masai samfundsprojekter
 • Alle gebyrer forbundet med entre og ophold i Masai Mara og Naboisho
 • Besøg ved Karen Blixens hus
 • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

 • Enkeltværelse (tilkøb fra 3000 kr.)
 • Forsikringer
 • Drikkevarer
 • Evt. vaccinationer
 • Drikkepenge (ca. 5-7$ om dagen)
 • Visum (ca. 50$)

 

Muligheder for tilkøb

 • Enkeltværelse (3000 kr.)
 • Visumhåndtering (500 kr.)
 • Safariture og ekskursioner fra hotellet (bookes ved ankomst)

 

 


Afgange

 

Pris fra   25.995 kr. 

 

Afgange Pris fra
Oktober 2023 25.995,-
Marts 2024 26.995,-

 

Bestilling / forespørgsel

Kontakt David på 66 66 33 43 eller david@watermantravel.dk
Sådan bestiller du

 1. Lav en forespørgsel på de ønskede rejsedatoer ved
at benytte ovenstående link

2. Vi behandler din forespørgsel og tjekker op på,
at de ønskede rejsedatoer er ledige.

3. Vi fremsender en bestillingsbekræftelse med faktura og opkrævning på depositum for de ønskede rejsedatoer. 
(Kan vi ikke bekræfte de ønskede datoer kontakter vi dig med henblik på at finde andre datoer)

4. Du indbetaler depositum og bekræfter hermed rejsen

 

Har du spørgsmål?

Kontakt David på 61 61 33 43

 

 

Udforsk Kenya til fods:

Vandre KenyaHvorfor en vandreferie i Kenya er den ultimative oplevelse

 


Kenya er et land rig på naturlig skønhed og eventyr. Fra dets frodige skove og imponerende bjerge til dets mangfoldige savanner og skinnede søer, er der uendeligt meget at se og opleve i dette betagende land. Og for dem, der elsker at udforske naturen og dyreliv til fods, er en vandreferie i Kenya den ultimative oplevelse.

En af de største grunde til, at vandring i Kenya er så fantastisk, er de utrolige smukke og varierede landskaber, man kan opleve. Uanset om man vandrer gennem det rå terræn i Hells Gate, bestiger Mount Longonot, tager en afslappet gåtur langs bredderne af Naivasha-søen eller begiver dig på vandresafari i Masai Mara, vil man være omgivet af spektakulære udsigter og oplevelser.

En vandreferie i Kenya er også en helt unik mulighed for at komme helt tæt på landets dyreliv. Selvom du bestemt kan se masser af dyr fra en firhjulstrækker, er der noget helt særligt ved at opleve dem i deres naturlige habitat, mens du er til fods. Uanset om du spotter eksotiske fugle langs bredderne af Naivasha-søen eller får et glimt af en flok elefanter, mens de vandrer gennem græsmarkerne i Masai Mara, vil dyreoplevelserne mens du vandrer i Kenya, være helt uforglemmelige.

Ud over de fantastiske landskaber og dyreliv er en vandreferie i Kenya også en god måde at fordybe sig i den lokale kultur. Mens du trekker gennem landskabet, vil du have mulighed for at møde og interagere med de mennesker, der bor og arbejder i området, f.eks. det lokal Masai-folk, som tager dig med på vandresafari gennem Masai Mara. Denne oplevelse til fods efterlader en med et helt unikt perspektiv på livet på savannen og de udfordringer, som Masai-folket står over for, og det vil forstærke din forståelse af landet som helhed.

En vandreferie i Kenya er en oplagt måde at holde sig aktiv på og samtidig komme i kontakt med naturen. Langs de mange vandrestier og safarioplevelser, vil du have mulighed for at udfordre dig selv fysisk og mentalt, mens du bevæger dig gennem det utrolige landskab. Uanset om du er en erfaren vandrer eller en begynder, er der noget for alle i Kenya.

 

 

 

 


 Basecamp Explorer

Vi samarbejder med Basecamp Explorer

Basecamp Explorer arbejder for at udvikle ansvarlig turisme i Kenya og rundt om i verden. Gennem deres tætte lokale samarbejde med Masai-folket, byder Basecamp Explorer på en helt unik natur- og kulturoplevelse på den Kenyanske savanne.

Norske Svein Wilhelmsen grundlagde Basecamp Explorer i 1998, efter et livsændrende møde med en gammel Maasai-høvding ved navn Ole Taek. Basecamp ExplorerOm aftenen sidder de omkring bålet, og den anerkendte Maasai-elder fortalte en bekymrende historie om sin folks udfordringer. Wilhelmsen blev af dette møde inspireret til at stifte Basecamp Explorer.

Fra begyndelsen har Basecamp Explorer samarbejdet tæt med Maasai-folket for at bevare naturen og styrke det lokale samfund. Gennem årene har de bl.a. støttet fællesskabsprogrammer, der sigter mod at forbedre kapacitet, øge bevidsthed, forbedre levevilkår og udvikling af vildt. For at yderligere understøtte disse værdier, har Basecamp Explorer sidenhen etableret Basecamp Foundation.  

Se vores rejser med BASECAMP EXPLORER:

Arktisk vintereventyr på Svalbard 
Arktisk sommereventyr på Svalbard 
Arktisk vandreeventyr på Svalbard  
Vandreferie i Kenya
Safarieventyr i Kenya

 

  

  

Mara Naboisho Reservatet (NABOISHO)

Mara Naboisho Reservatet Mara Naboisho reservatet er et privat beskyttet naturreservat der dækker 50.000 hektar og grænser op til det verdensberømte Masai Mara National Reserve i det sydlige Kenya.

På trods af at Naboisho reservatet først blev etableret i 2010, har det allerede opnået en helt særlig status. Reservatet er kendt for sin store biodiversitet og imponerende skønhed, og allerede nu er forskere vidne til, hvordan dyrelivet trives i bedste velgående i det beskyttede områder. Løvetætheden i Naboisho er for eksempel en af de højeste i verden med en bestand på mere end 70 løver. Naboisho er med tiden også blevet et fristed for elefanter, fri for krybskytternes sigtekorn.

Naboisho reservatet er en samfundsejet naturbeskyttelsesprojekt, som er drevet af Masai-folket. Ved at besøge Mara Naboisho reservatet, er man som turist dermed også med til direkte at støtte og beskytte det lokale Masai-samfunds kulturarv og land. 

Fire ud af de fem lejre vi benytter til overnatning på vores safarier i Kenya ligger i Naboisho reservatet. Fordi reservatet er privat, giver det nogle muligheder som man ikke ville kunne få inde i selve Masai Mara nationalparken f.eks. er det i Naboisho muligt at tage på vandresafari, ligesom det er tilladt at tage på aften og natsafari i mørket. 

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på det mest efterspurgte spørgsmål omkring rejsen.

Visum

Det er et krav at have gyldigt visum ved indrejse til Kenya. Visum skal søges som e-visum inden afrejse. Waterman Travel fremsender før afrejse alle informationer, dokumenter samt udførlig vejledning til selve visumprocessen.
Vi tilbyder desuden at håndtere hele visumprocessen på vegne af den rejsende. Dette tager vi et gebyr for. Mere information om denne mulighed vil blive fremsendt efter booking af rejsen.

Hvilke dyr kan man opleve på safari i Kenya?

Der findes flere naturreservater i Kenya, og derfor kan der fra sted til sted være forskel på hvilke dyr man kan opleve. I det store Masai Mara der grænser op til Serengeti i Tanzania, vil man kunne opleve "the big 5": elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. Men også giraffer, zebraer, gazeller, flodheste, antiloper, ørne, gnuer og meget mere. Besøger man nogle af de store saltvandssøer f.eks. Nakuru-søen længere mod nord, vil man også kunne opleve de store bestande af lysrøde flamingoer. I parkerne her omkring kan man ligeledes opleve det mangfoldige kenyanske dyreliv, fra giraffer, zebraer og flodheste til bavianer, vildsvin og næsehorn.

Hvad er et Game Drive?

Betegnelsen "Game Drive" bruges til at beskrive det element af en safarioplevelse, hvor man i bil - ofte de åbne firehjulstrækkere, kører ud på savannen eller i et naturreservat, og oplever dyrene på helt tæt hold. Man forlader aldrig bilen, men kan gennem de åbne sider eller det åbne tag betragte dyrene.

Er det farligt at tage på safari?

Når man tager på safari skal man gøre det med en autoriseret guide og altid følge dennes instrukser og vejledninger. På en safari begiver vi os ind på dyrenes territorie. Dette sker på dyrenes præmisser, både for at beskytte og værne om dyrelivet, men også for vores egen beskyttelse.
De fleste safarioplevelser sker på såkaldte "Game Drives" hvor man i jeep kører ud og oplever dyrene. I jeepen er man i sikkerhed og kan roligt nyde dyrelivet og naturen.
Vi tilbyder også vandresafariopevelser. På disse begiver vi os ud til fods på savannen. Dette sker med erfarne guider samt en eskorte af parkens sikkerhedsfolk der bærer rifler, såfremt vi mod alt forventning skulle komme i kontakt med et af savannens rovdyr.

Hvad er den bedste tid at rejse til Kenya?

Man kan i udgangspunktet rejse til Kenya hele året, men det kan være en god ide at tage højde for hvilke aktiviteter man ønsker at foretage sig på rejsen når man vælger sin rejseperiode.
En safarioplevelse kan finde sted hele året, men mest populært er det i juni til august, hvor den store migration finder sted i Masai Mara. I denne periode migrerer store horder af dyr fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya. Dette betyder at man i denne periode vil kunne opleve de store flokke vandre henover savannen. Tager man på safari udenfor denne periode vil man dog stadig kunne opleve det samme dyreliv, blot ikke i de samme store flokke som under den store migration.

Rejser man til Kenya på f.eks. golfrejse eller aktiv ferie kan det anbefales at forsøge at undgå regnsæsonen som typisk ligger fra april til juni og igen i november og december.

Hvordan er klimaet i Kenya?

Kenya ligger på ækvator og har et behageligt, tropisk klima, men der kan stadig være store regionale forskelle. Dagstemperaturen i Kenya ligger i gennemsnit mellem 20° og 28°, mens det kan være varmere ved kysten.

Juni til oktober: Perioden fra juni til oktober, der også kan betegnes som tørsæsonen, er den koldeste periode på året. Dagene er dog typisk solrige med dagstemperaturer på omkring 20° i f.eks. Masai Mara, men med en nat- og morgentemperaturer på ned til 10°. Rejser man i denne periode skal man derfor sørge for, at medbringe varmt tøj til natten og de tidlige morgen "Game Drives" i de åbne køretøjer.
I denne periode vil det typisk være lidt varmere i de lavere områder og ved kysten - op til omkring 28°.

November til maj: November til maj kendetegnes ved de højere temperaturer og regntiden. I denne periode ligger dagtemperaturerne typisk mellem 24° og 27° i de højere højder. I lavområderne og ved kysten ligger dagstemperaturen mere konsekvent omkring 30°. I november og december kan man opleve den "lille regntid" med korte udbrud af kraftig regn. Den traditionelle regntid i Kenya ligger fra april til juni. De sidste mange år har regnen dog været mere sporadisk og i perioder været helt fraværende, så den traditionelle regntid kan ikke på samme måde som tidligere forventes at indtræde i denne periode.

Drikkepenge

Drikkepenge er ikke inkluderet på rejsen. Det er almindeligt at man i Kenya betaler drikkepenge på f.eks. restauranter, hoteller og til guider. En god tommelfingerregel kan være, at give hvad der svarer til omkring 5-7$ om dagen til guider og hotelpersonale og de klassiske 10% på restauranter. Drikkepenge kan gives i enten USD eller de lokale kenyanske shilling.

Sprog

De to officielle sprog i Kenya er engelsk og swahili. Langt de fleste lokale man møder undervejs taler et flot og flydende engelsk og man vil derfor typisk ikke opleve problemer med at kommunikere med guider, hotelpersonale, chauffører osv.

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen