Fluefiskeri

 

 

 

Størstedelen af vores fiskerejser går til lande udenfor Europa, og det er med god grund. Vejret er ofte stabilt på vores destination, fiskerigdommen er stor og fiskene er som regel også mere interessante, stærke og farverige.

Vi går meget op i helheden på vores fiskerejser og turene skal gerne være et eventyr fra start til slut. Selvfølgelig er fiskeriet i fokus, men alt det uden om, er det der i den sidste ende gør at en tur har været en succes. Om det er den hyggelige lodge med søde værter og værtinder, naturen på stedet, eller byen vi bor i der gør turen komplet er forskelligt fra sted til sted. Men uanset hvad er fiskeriet det som alle kommer efter og der har vi på alle vores destinationer gjort meget ud af at finde den eller de rigtige skippere. Derfor er mange af vores kunder på fornavn med flere af vores skippere rundt om i verden, og vi synes det er fantastisk med alle de gode relationer vi skaber mellem folk.

På vores gruppeture har vi erfarne turledere med på turen, og det kan være en stor hjælp for de mere uerfarne, men også som god sparring for de mere erfarne fiskere.

 

Se vores grupperejsekalender

 


 

 

Fluefiskeri

Fluefiskeri på Maldiverne

Pris fra kr. 26.995
Maldiverne

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
 
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE?

Er du interesseret i en rejse du ikke lige kan finde i vores rejseoversigt?
Så kontakt os gerne ved at udfykde nedenstående formular,
så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den rejse du søger!

Angive venligst en kort beskrivelse af den ønskede rejse inkl. destination, antal dage, ønskede rejsedatoer mm.

 
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen