Fiskerejse til Alaska

Pris fra kr. 29.995,-9 dage
Rejsetyper: Fiskerejser
Destination: Alaska
Ekstra kategorier, hvor rejsen skal vises: Eksotisk fiskeri, Fluefiskeri
Galleri-mappe-navn: Alaska
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Fiskerejse til Talkeetna Fishing Lodge i Alaska efter laks og ørred.
Fra pris: Pris fra kr. 29.995,-
Dage: 9 dage

Fiskerejse til AlaskaTag med Waterman Travel ud at opleve en af verdens sidste ødemarker og noget af det bedste Alaska kan byde på.  Talkeetna Fishing Lodge ligger på bredden af Chunilna Creek og har et fantastisk fiskeri efter laks og ørred. Udover fiskeriet byder Chunilna Creek på en storslåede natur der sammen med bjørnene og den klare flod giver oplevelser for livet.

De bum stærke chum salmon som er flodens kronjuvel kommer sidst i juli og omkring 1. august kommer de første sølvlaks. Derudover er der ofte også masser af pukkel- og rødlaks at fange. Udover de stærke laks kan man oplevet et fantastisk ørredfiskeri. Fiskeriet efter vilde regnbueørreder, fjeldørred og stalling i Alaska er i verdensklasse og et skønt krydderi til laksefiskeriet. Fiskeriet er meget varieret og i august er floden fyldt fisk, og det er ikke ualmindeligt at fange 4-5 forskellige arter på en fiskedag.

De store kongelaks, der typisk vejer mellem 10 - 20 kg., men som kan blive op til 35 kg, går op i floden i midten af juni og fiskeriet forsætter til 13. juli. (Kongelaksfiskeriet er ofte reguleret af lokale fredninger. Vi arrangerer derfor ikke rejser målrettet efter kongelaks).

 

 

 

 

Fiskerejse til Alaska

 

Grej
Der kan fiskes med både spin og flue i Chunilna Creek, og floden er perfekt til nybegyndere i fluefiskeri, da fiskeriet sjældent kræver lange og svære kast.

Sæson
Der er muligt at fiske hele sommeren og langt ind i efteråret. Ørredfiskeriet er godt gennem hele sæsonen. Vi har valgt at fokuserer på august hvor der flest fisk i floden. I 2024 har vi ledige pladser i de bedste uger på sæsonen.


Typisk rejseplan
Dag 1:    Afrejse København – Anchorage – transport (bil og jetboat) til fiskelodgen
Dag 2-7: Fiskeri på Chunilna Creek
Dag 8:    Transport (jetboat og bil) retur til

TALKEETNA FISHING LODGE

Talkeetna Fishing Lodge drives af den charmerende nordmand Henrik Wessel. Henrik flyttede til Alaska som 17-årig, og har boet i Alaska i snart 40 år. Henrik og hans personale er eksperter i at give fiskere deres drømmerejse. Fiskelodgen er indrettet med en stor overdækket terrasse med udsigt over floden, hvor dagens måltider indtages. Derudover er et lækkert Lodge-Room med sofaer, pejs og masser af trofæer. Man overnatter i hytter i værelser med 1-3 personer og der er fælles bad og toilet for hver hytte. Ofte samles man omkring bålet til en kold øl og fordøjer dagens fiskeoplevelser. Talkeetna Fishing Lodge er en enestående mulighed for at bo komfortabelt i midt Alaskas vildmark.

Chunilna Creek
Chunilna Creek er en mindre, men stabil og klarvandet flod med stor opgang af kongelaks, sølvlaks samt god opgang af rødlaks, hundelaks og pukkellaks. Derudover er der et fantastisk fiskeri efter fjeldørred, regnbueørred og stalling. Elven er perfekt til fluefiskeri, men der er også mulighed for spinnefiskeri. 

 


 


Inkluderet

 • Transfer med bil og båd

 • 7 overnatninger på fiskelodge

 • 6 dages fiskeri med guide

 • Brug af lodgens faciliteter (jetbåde, rafts mv.)

 • Fuld forplejning på hele opholdet på lodgen

 

Ikke inkluderet

 • Flybillet t/r

 • Bagagetillæg, herunder gebyr for fiskestænger

 • Alkoholiske drikkevarer

 • Drikkepenge til guider og kok ($200+ pr. person.)

 • Lokal fiskelicens ($70)

 • Evt. ekstra overnatninger eller forlængelse af turen mv

 • ESTA (forhåndsgodkendelse til indrejse)

 • Forsikringer

 


Afgange og pris

 

Afgange: Uge 32, 33 og 34

 

Pris fra   29.995,-

Book inden 15. januar og få 3.000,- i rabat

 

For spørgsmål eller bestilling 

Kontakt Jesper på 42 300 700 eller info@watermantravel.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen