Vi anbefaler (forsiden): Nej

Samarbejdspartnere

 

 

  

 

   

Hvidovre Sport

Hvidovre Sport

Én af Danmarks førende grejforhandlere med stort udvalg af grej. Er meget stærke på grej til havfiskeri, men har også en del til eksotisk fiskeri. Her er man altid velkommen til en kop kaffe og en snak, samt et godt tilbud. Personalet kan også give gode råd om grej til flere af vores destinationer.

 

 


 

   

Hondashoppen

Hondashoppen

Selvom Hondashoppen primært sælger hondaudstyr, så brænder Peter Stick for lystfiskeri og har derfor også et udvalg af især trollingudstyr, men også grej til eksotisk fiskeri. Peter er desuden turleder på flere af vores ture og kan derfor give gode råd om turene og grejet.

 

 


 

   

Tempo Både

Tempo Både

I forretningen i Ishøj havn ligger Tempo Både. De har vel nok Danmarks største udvalg af eksotisk grej, og findes det ikke her, findes det nok ikke i Danmark. Her findes der også viden om nogle af vores destinationer.

 

 

 


 

   

Fluer

Fluer

Indehaver Lars har et hjerte der banker for popperfiskeri, så her finder du også grej til eksotisk fiskeri, samt en masse andet. Lars har selv været på vores Maldiverne tur en hel del gange og ved derfor hvad der skal bruges dernede.

 

 

 


 

  

 Effektlageret

 EffektlageretI Effektlagerets store flotte butik i Horsens, finder du alt det grej du kunne forstille dig. Her er der særlig fokus på søfiskeri og marineudstyr, men det eksotiske har bestemt også plads på hylderne.

 

 


 

   

Spar Lystfiskeri

Spar Lystfiskeri

Skipper Martin Hubert er mest kendt for sine evner med en fiskestang i hånden og har således været Danmarksmester og Europamester flere gange. Nu står han ofte bag roret på skiber Fyrholm, hvor han hjælper sine kunder med at finde nogle fisk i Øresund.

 

 


 

   

Emma Line

Emma Line

Skipper Per Jensen kaldes ofte for Danmarks bedste skipper, og det med rette. Hvis man kigger listen af Danmarksrekorder igennem, er rigtigt mange af rekorderne fanget på hans gode skib MS-Bodil. Nordsøen er hans hjemmebane og fler-dages turene er det han brænder mest for, altså at komme derud hvor ingen andre kommer.

 

 

 

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen