Jungleferie i Nicoya

Pris fra kr. 17.995,-11 DageTilbudFamilievenligVinterferie
Rejsetyper: Eksotiske rejser
Destination: Costa Rica
Galleri-mappe-navn: Nicoya
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Tag med til Costa Ricas jungle på ophold hos Bahia Rica. Mulighed for masser af spændende aktiviteter
Fra pris: Pris fra kr. 17.995,-
Dage: 11 Dage
Kilometer: Tilbud
Sværhedsgrad: Familievenlig
Topografi: Vinterferie

  

 

 

Costa Rica har utroligt meget spændende at byde på, og på denne tur har vi lagt vægt på at man oplever naturen i nogle omgivelser som er mindre turistet end de mest populære destinationer i landet. 

Velkommen til lodgen, Bahia Rica som ligger på Nicoya-halvøen på Stillehavssiden af Costa Rica. Vi befinder os i junglen, men alligevel helt ude ved kysten, sammen med vort Norske værtspar, Thomas og Vigdis. De driver den hyggelige lille lodge som er midtpunktet for vores jungleferie med masser af mulighed for afslapning, naturoplevelser og spændende ture. Værelserne ligger oppe ad en stejl bakke, hvorfor dette ikke er stedet for dårligt gående, mens restaurantbygningen ligger et stenkast fra havet. Hele området er omkredset af flot og spændende jungle med masser af dyr i alle størrelser, hvor især de sjove brøleaber gør indtryk ved solnedgang.

 

 

 

Mulige aktiviteter

Kajaktur

Der arrangeres både hel- og halvdagsture fra lodgen. Turene går langt fra de mere turistede steder og vi  besøger undervejs både øde øer og strande, udforsker mangroven, besøger lokale landsbyer. Undervejs snorkles der også for at opleve den undersøiske verden og vi kan også besøge ferske floder og vandfald. Der tilbydes desuden også fuldmåne kajak og solnedgangsture, og sågar kan vi arrangerer overnatningsture hvor man sover i hængekøjer på forskellige pladser. 

 

Snorkling og spider monkey bådtur

På denne tur er fokus på at opleve den fantastiske verden der findes under overfladen, men vi oplever desuden de akrobatiske edderkoppe aber som bor på én af de øde øer vi besøger.

 

Bioluminescent kajaktur

Ved Bahia Rica er de særlige forhold at man kan opleve dette fantatiske fænomen året rundt. Om aftenen lyser vandet op ved berøring, det er millioner af mikroorganismer der findes i vandet her og skaber en fascinerende oplevelse som dårligt kan beskrives. Note, ved fuldmåne anbefales denne tur ikke, da det ikke er mørkt nok.

 

Delfin og hvalsafari

Delfiner fines i havet omkring Nicoya i store mængder hvor de ofte går sammen med stimer af yellowfin tun, mens der i hvalsæsoner findes mange pukkelhvaler som kan give et fantastisk show når de hopper helt ud af vandet. Hvalsæson er i vores sommermåneder.

 

Bådtur til Isla Tortuga

Her hopper vi på lodgens båd og begiver os ud af Nicoyabugten til den vulknaske ø, hvor ultra klart vand og hvide sandstrande giver optimale forhold til snorkling og badning.

 

Sportsfiskeri

Thomas er en fantastisk fiskeskipper og det er hans store lidenskab. Man kan fiske både halve og hele dage, samt blive tæt under land eller gå langt til søs. Den mest berømte fisk i vandet omkring Bahia Rica, er den sagnomspundne roosterfish, og den er Thomas en sand mester i at finde. Offshore gælder det fisk som sejlfisk, marlin og tun.

 

Kajak affaldstur

Lyder jo ikke så lækkert, men som alle andre steder i verden, så er der også i Costa Rica affald i vandet. Bahia Rica har lavet et system hvor de stiller kajakker og udstyr til rådighed, så man bare kan padle ud og samle affald. Tilbage på lodgen samles det ind og sorteres. Ret genialt projekt synes vi.

 

Besøg på Curu wildlife Refuge

Cirka 20 minutter i bil fra Bahia Rica ligger dette vidunderlige naturreservat hvor man kan komme på dagsbesøg og opleve naturen og dyrelivet. Her findes flere abe-arter, dovendyr, araer, krokodiller, næseaber, myreslugere, bæltedyr og et utal af spændende fuglearter. En sjælden gang ses også puma og stinkdyr.

 
 
 

 

Prøv også:

Paddleboard

Zipline gennem junglen i Montezuma.

Tur på hesteryg.

Besøg på bryggeri og sommerfuglefarm i Montezuma

Besøg skildpadde projekt i Playa Organos.

 


Inkluderet

 • Flyrejse København til Costa Rica retur
 • Bagage på flyet
 • Alle overnatninger på Bahia Rica i delt dobbeltværelse
 • Evt. overnatning i San Jose
 • Morgenmad
 • Transport til lodgen
 • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

 • Drikkepenge
 • Forplejning ud over det nævnte i inkluderet
 • Eventuelle aktiviteter
 • Færgebillet til Nicoya ca. 5 USD


Muligheder for tilkøb

 • Aktiviteter

Afgange

 

 

Vinter 2024/25, forespørg datoer:
per person i delt dobbeltværelse
fra 17.995 kr.
   


 

Bestilling

For bestilling kontakt Waterman Travel på 42 300 700 eller info@watermantravel.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

 

Overnatning i junglen

Stedet er ikke stort og derfor ret intimt, det er Thomas og Vigdis´s gode humør der driver stedet med høj service og hyggelige stunder i den åbne restauranten med udsigt over havet. Værelserne ligger 200 trin oppe over havet og her findes tre værelser med fælles toilet og bad i en særskilt bygning, men der også et enkelt værelse med eget bad og toilet. I værelsesbygningen forefindes desuden et køkken med bl.a. køleskab. Da vores værtspar er Nordiske, er standarden også god og målrettet Nordiske gæster.

Overnatning i junglen

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen