Costa Rica Nosara

Pris fra kr. 22.99510 dage
Rejsetyper: Fiskerejser
Destination: Costa Rica
Ekstra kategorier, hvor rejsen skal vises: Eksotisk fiskeri
Galleri-mappe-navn: Nosara
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Nosara byder på både inshore og offshore fiskeri og hyggelige omgivelser.
Fra pris: Pris fra kr. 22.995
Dage: 10 dage

Vores nyeste skud på stammen i Costa Rica er Nosara som ligger i den Nordlige ende af landet, lige ud til Stillehavet. Her kan der fiskes året rundt fra båd og kyst og mange af de kendte fisk som sejlfisk, roosterfish, snook, yellow fin tun og mange flere fanges fra lodgen både.

Vi skal bo og fiske i byen Nosara i det nordlige Costa Rica ud til Stillehavet. Her skal vi fiske i havet fra båd og også fra stranden med lokale guider.

 

Fiskeriet: Vi fisker i havet med 3 mand i hver båd og vi har også en dag med guidet fiskeri fra stranden.  

Inshore: Her er det roosterfish, cubera snapper, needlefish og amberjack det gælder. Vi fisker både med agn, kastefiskeri og sågar trolling hvis det ønskes. Dog er fiskeri med agn klart mest effektivt. Både roosterfish og cubera er utroligt stærke fisk som kræver lidt energi for at lande og det er ikke ualmindeligt at man mister nogle fisk som går ned i korallerne. Der er en meget lang kyststrækning til rådighed med masser af rev og klipper vi kan fiske langs.

Offshore: Det er fiskeri efter sejlfisk, marlin, dorado og yellowfin tun det gælder her. Vi troller efter alle arterne men hvis vi finder sardiner er de meget effektive til Yellowfin tun. Rammer man et sejlfiske træk er det ikke ualmindelig med mange sejlfisk til hver både og vi har haft kunder som har landet flere marlin på samme dag.

Kystfiskeri: Her jagter vi store snook med de lokale guider og det er fisk på over 10 kilo vi kan lande direkte fra stranden.

Opholdet: Vi bor i byen Nosara i huse/lejligheder som ligger lige op ad hinanden. Her er der køkken i alle værelser og wifi. Ved poolen ligger der et stort åbent køkken hvor vi spiser morgenmad og det er inkluderet i rejsens pris. I den hyggelige by ligger der cafeér, restauranter og en lille købmand. Hver morgen bliver vi transporteret til fiskeri af lodgens biler og hvis man vil lidt længere rundt i området kan der lejes små golfbiler. På dage der ikke fiskes har vi mulighed for andre aktivitet så som strandbesøg, paddleboard, snorkling, besøg i nabobyen Samara som er et rigtigt hippy sted med god strand og meget mere.

Så hvad kan du forvente:
Du får her en rigtig fed oplevelse med både fiskeri og en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Med mange timer på havet oplever vi næsten altid springende delfiner og vi har set både hvalhajer og mantarays under fiskeriet. På land ser vi brøleaber, øgler, dovendyr og mange andre sjove dyr.

Fiskemæssigt har vi gode muligheder for nogle eftertragtede arter som roosterfish, snappere, tunfisk, sejlfisk og marlin. Vi er overbeviste om at der ikke findes en rejse på markedet hvor man får så meget for pengene som denne her. Det er derfor også vigtigt at sige at guider og skippere og bådene er gode og dygtige og det er bestemt ikke amatører vi entrere med. De fisker stort set hver dag året rundt og er top professionelle og kender området særdeles godt.

 

Inkluderet

 • Dansk Turleder
 • Fly retur Costa Rica
 • Bagage på fly
 • Transporter til Nosara
 • Alle overnatninger i Nosara
 • Eventuelle overnatninger i San Jose
 • Morgenmad
 • 5 dages guidet fiskeri

Ikke inkluderet

 • Personlige forsikringer
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg
 • Drikkepenge
 • Evt. overvægt på fly og stangrør

Aktuelle grupperejser:

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen