Vi anbefaler (forsiden): Nej

Rejser til
Kenya

 

Rejse til Kenya

Velkommen til Kenya - et land i hjertet af Østafrika, kendt for sin utrolige skønhed, dyreliv og kultur. Kenya grænser op til Tanzania mod syd, Uganda mod vest, Etiopien mod nord og Det Indiske Ocean mod øst.

Kenya er en stor og mangfoldig nation med en befolkning på over 50 millioner mennesker. Det er et land med utrolige landskaber, der spænder fra de vilde savanner i Masai Mara til de smukke strande langs Det Indiske Ocean til det bjergrige og rå vulkanske landskab omkring Great Rift Valley. Derudover kan man også opleve Victoriasøen, som er Afrikas største sø, og Mount Kenya, som er det næsthøjeste bjerg på det afrikanske kontinent.

Kenya er kendt for sit fantastiske dyreliv. I Masai Mara kan man opleve de store dyreflokke på safari, og se store kattedyr som løver og leoparder i deres naturlige habitat. Elefanter, giraffer, bøfler, næsehorn og mange andre dyr kan også ses i parkerne i Kenya.

Men det er ikke kun dyrelivet, der gør Kenya til en unik rejsedestination. Landet har en rig kultur, der er dybt forankret i tradition og historie. Mange af Kenyas indfødte stammer herunder bl.a. Masai-folket, der er kendetegnet ved deres traditionelle påklædning med røde shukas og udsmykning med farverige perlehalskæder og armbånd, har levet i disse områder i århundreder. Masaierne har formået at bevare deres traditionelle levestil og kultur i harmoni med naturen, med dyb respekt og forståelse for det skrøbelige øko-system omkring dem.

Udover dyrelivet og kulturen har Kenya også et væld af spændende aktiviteter at tilbyde, såsom bjergbestigning, trekking, vandreture, golf og fiskeri - men der er også rig mulighed for bare at slappe af og nyde de smukke strande i Mombasa eller Diani Beach.

 


Alle rejser til Kenya

Kenya Big Game fiskeri

Pris fra kr. 22.495,-
Eksotisk fiskeri

Safari og badeferie i Kenya

10 dage fra 29.995 kr
Eksotiske rejser

Golfrejse til Kenya

Pris fra 22.995,-
Golfrejser

Kenya - Popperfiskeri

Pris fra kr. 24.995,-
Eksotisk fiskeri

Safari i Masai Mara

Pris fra kr. 7.995
Naturrejser

Safarieventyr i Kenya

Pris fra kr. 21.995
Naturrejser

Vandreferie i Kenya

Pris fra kr. 25.995
Naturrejser

Det eventyrlige Kenya

 

DET EVENTYRLIGE
KENYA


På en rejse til Kenya er det naturligvis oplagt at benytte lejligheden til at opleve de mange aspekter af dette fascinerende land. Kenya er en destination der i særdeleshed kendetegnes ved sin smukke natur og det fantastiske dyreliv der indbyder til store safarioplevelser. Men Kenya byder på meget mere end safari. Der er et rigt udvalg af muligheder for at drage ud i det kenyanske landskab, der udover det imponerende mangfoldigt dyreliv bl.a. også byder på store vandreoplevelser, golf og fiskeri.

 


 

 

SAFARI

En tur til Afrika og i særdeleshed Kenya er ikke komplet før man har stiftet bekendtskab med det imponerende dyreliv. Bare langs vejene og ved hotellerne omgives man af eksotiske dyr, zebraer, impalaer og bavianer, men tager man turen til en af landets reservatet og begiver sig ud på en ægte safari, så venter der en oplevelse i verdensklasse.

 

MASAI MARA

Den ikoniske Masai Mara i det sydvestlige Kenya på grænsen til Tanzania og Serengeti betragtes bredt som et af de bedste steder at tage på safari og opleve Kenyas mangfoldige dyreliv. Reservatet byder på et varieret landskab med både savanne, skove og floder. Masai Mara er opkaldt efter Masai-folket, der har levet i området i århundreder og Mara-floden, der løber gennem reservatet.  

En af de største attraktioner i Masai Mara er den årlige vandring af millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i deres søgen efter føde og vand. At opleve denne migration betragtes som et højdepunkt for mange besøgende til Masai Mara. I Masai Mara er det desuden muligt hele året at opleve "the big five" – løver, elefanter, bøfler, næsehorn og leoparder.

På en safaritur i Masai Mara er det de lokale masaier der guider og leder os gennem vores oplevelser. De har stor viden om naturen, dyrene og deres adfærd, og tager os med på både traditionelle "Game Drives" men også de eksklusive vandresafarier, hvor det er muligt at komme helt tæt på jorden og i kontakt med landskabet og de helt små dyreliv. 

Udover dyrelivet byder Masai Mara også på et indblik i Masai-folkets kultur, der stadig opretholder deres traditionelle livsstil i området. Vi får mulighed for at besøge traditionelle Masai-landsbyer, lære om deres skikke og traditioner og endda købe håndlavede kunsthåndværk fra lokale håndværkere.

+ Safari i Masai Mara er inkluderet på vores Vandre- og Safarieventyr i Kenya og kan også købes som tilkøb til vores Golfrejse i Kenya

 

NAKURU-SØEN

I området omkring Great Rift Valley er der mulighed for mange store dyreoplevelser.  Ved Naivasha-søen blot en kort køretur fra hotellet kan man opleve, flodheste, giraffer, bøfler og et rigt fugleliv. Men skal man have den autentiske safari-oplevelse under sit ophold i Great Rift Valley, så skal turen gå til Nakuru-søen, hvor man kan komme på en ægte game drive rundt i naturreservatet der kan byde på et imponerende mangfoldigt dyreliv. Her kan man bl.a. opleve, løver, leoparder, bavianer, flodheste, næsehorn, flamingoer, zebraer, giraffer, bøfler, gazeller, ørne, pelikaner og meget mere. 

+ Dagssafari til Nakuru-søen er inkluderet på vores Golfrejse til Kenya

  

 


   


AKTIV FERIE

I og omkring Great Rift Valley findes der et stort udvalg af muligheder for at udfolde sig aktivt i pagt med naturen. Er der brug for at afbræk fra golfen er der derfor rig mulighed for at begive sig ud i naturen til fods eller på to hjul.

HELL'S GATE

Hell's Gate er et vulkansk område hvor der i dag stadig er stor geotermisk aktivitet. Kenya var det første afrikanske land til at udnytte geotermisk energi, og Hell's Gate er førende indenfor området. El-produktionen fra parkens gejsere og varme kilder dækker næsten halvdelen af Kenyas el-behov

I Hells' Gate er det muligt på egen hånd at begive sig rundt mellem dyrene enten til fods eller på cykel - her er endda muligt at overnatte på en af parkens campingpladser. Det er også muligt at tage på guidet tur med en lokal Masai gennem Ol Njorowa-kløften, der byder på imponerende udsigter og ikke mindst den majestætisk "Pride Rock" der var inspiration til den legendariske kongeklippe fra Løvernes Konge.

+ Hell's Gate er inkluderet på vores Vandreeventyr i Kenya

 

MOUNT LONGONOT 

Mount Longonot er en inaktiv vulkan og en populær destination for vandreture. Ruten går fra parkens entre op ad bjerget, hvor man på toppen tager turen rundt langs kanten af vulkanen. Langs ruten, der er ca. 9 km lang og tager cirka 5 timer at gennemføre, er der god mulighed for at spotte vilde dyr som bavianer, antiloper, giraffer, zebraer og gazeller. Ruten er en moderat udfordring og kræver solidt fodtøj og en nogenlunde fysisk form, men den fantastiske udsigt fra toppen er det hele værd.

Masaiernes historier fortæller om vulkanens seneste udbrud i midten af 1800-tallet, hvor lokale Masai landsbyer omkring Hell's Gate blev opslugt at lavastrømmen fra udbruddet. Derfor har området omkring Hell's Gate til den dag i dag stadig en særlig betydning for de lokale Masaier. 

+ Mount Longonot er inkluderet på vores Vandreeventyr i Kenya

 

EBURU-SKOVEN 

Eburu-skoven er et forholdsvis lille men yderst frodigt skovområde tæt ved Naivasha-søen. En vandretur i Eburu-skoven er en god mulighed for at slippe væk fra den skarpe ækvatoriale sol og samtidig opleve en anderledes side af det kenyanske landskab. I skoven findes flere vandrestier af varierende sværhedsgrad. En af de mest populære ruter er turen til vandfaldet, hvor man flere steder undervejs har mulighed for at stoppe og nyde udsigten over dalen og det omkringliggende landskab.

+ Eburu-skoven er inkluderet på vores Vandreeventyr i Kenya  


 

 

VI KENDER KENYA


At rejse til Afrika er altid en oplevelse. Gennem årene har vi besøgt kontinentet og ikke mindst Kenya mange gange. På alle vores rejser har vi mødt mange fantastiske mennesker, som i dag er blevet til tætte og betroede samarbejdspartnere. Det er disse mennesker som vores gæster typisk vil møde når de rejser med Waterman Travel til Kenya.


DANIEL

Daniel er naturvejleder og aktivitets koordinator på Great Rift Vallet Lodge & Golf resort.

Daniel er vores lokale naturvejleder i Great Rift Valley. Daniel er utroligt passioneret omkring sit land, naturen og de gæster han tager imod. Han fortæller med stor indlevelse om dyrelivet, naturen og landets historie og krydrer det med sjove anekdoter og et altid smittende højt humør og bliv ikke overrasket, hvis Daniel bruger tiden i bilen på vej mod den næste store oplevelse, på at lede hele bilen i kenyansk fællessang. 

 

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen