Hvalsafari og nordlys i Norge

Pris fra kr. 9.9954 DageHvalsafariNordlyssafariNovember - januarOpgrader til 24-timers hval- og nordlyscruise
Rejsetyper: Arktiske rejser
Destination: Norge
Galleri-mappe-navn: Hvalsafari_Norge
Vi anbefaler (forsiden): Ja
Overview - teaser: Hvalsafari langs Norges kyst fra Tromsø. Oplev bl.a. pukkelhvaler, spækhuggere og tilbring aftenen i nordlysets skær.
Fra pris: Pris fra kr. 9.995
Dage: 4 Dage
Kilometer: Hvalsafari
Sværhedsgrad: Nordlyssafari
Topografi: November - januar
Etapelængde: Opgrader til 24-timers hval- og nordlyscruise

SPAR 1.000 kr. per person på opgradering til 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise ved køb inden 31/7 - 2024.
Brug rabatkode:
julirabat ved bestilling. 


 

Hvalsafari i Norge

Oplev de fantastiske spækhuggere og pukkelhvaler på tætteste hold på hvalsafari i Nordnorge! Skibet stævner ud fra Tromsø og herefter venter der en fantastisk ekspedition langs den norske kyst og de norske fjorde. 

Ude på vandet langt væk fra enhver lysforurening er betingelserne for at opleve det magiske nordlys helt optimale. Tilbring aftenen med at betragte nordlyset danse henover skibet mens det langsomt glider gennem natten inden du om morgenen vågner til synet af de fantastiske hvaler udenfor dit kahytsvindue. Vi opholder os hele formiddagen sammen med de fantastiske skabninger inden turen går retur til Tromsø. 

Højdepunkter på rejsen:

•  Hvalsafari
•  Nordlys
•  Tromsø
•  Opgrader til 24-timers hval- og nordlyscruise med helpension og udvendig kahyt
•  
Mulighed for tilkøb af Vintereventyr m. hundeslæde, arktisk glamping,
rensdyr m.m. (Kun december og januar)

 

 

 

 

Oplev pukkelhvaler, spækhuggere og nordlysOplev pukkelhvaler, spækhuggere og nordlys på tætteste hold!


Efter en dag i Tromsø på egen hånd er det om aftenen blevet tid til at opleve det magiske nordlys. I bus kører vi ud i det smukke landskab omkring Tromsø, væk fra byens lysforurening og ud hvor mørket hersker. Her vil vi jagte nordlyset og sammen med guiderne finde de bedste steder til at observere nordlyset. En nordlyssafari giver de bedste forudsætninger for at opleve nordlys, selv under mindre gunstige vejrforhold, da man i løbet af aftenen vil kunne flytte sig fra sted til sted alt efter vejrforholdene og på den måde forhåbentlig fange et glimt af det dansende nordlys. 

Næste morgen er det blevet tid til rejsens højdepunkt. Fra Tromsø begiver vi os ud på vores hvalsafari, der sammenlagt tager ca. 8 timer. Selve turen ud til hvalernes habitat kan tage op til 3 timer, men byder undervejs på en smuk sejlads langs Norges kyst. Fremme ved hvalerne tilbringer vi nu et par timer i selskab med de imponerende skabninger. Vi driver langs med hvalerne og følger forsigtigt deres bevægelser med dyb hensyntagen til, at vi er gæster i deres naturlige miljø.

Sidst på dagen vender vi retur til Tromsø, hvor aftenen og den følgende dag indtil hjemrejsen er på egen hånd. 

 

 

 

 

 

Hvalsafari i NorgeOPLEV BL.A. DISSE HVALER

Grindehval: Denne mørke og kraftige hval er også kendt som en pilot-hval, og spottes ofte på hvalsafarier fra Tromsø. De lever normalt i grupper og er fascinerende at se, når de bryder vandoverfladen.

Spækhugger: Spækhuggeren er en af de mest kendte hvalarter og er også almindelig i farvandene omkring Tromsø. Disse rovdyr er kendt for deres intelligens og sociale egenskaber, og de kan ses jage i grupper eller enkeltvis.

Pukkelhvaler: Pukkelhvalen er er typisk den mest akrobatiske af de forskellige hvalarter. Pukkelhvalen er et lidt mere sjældent syn end mange af de andre hvalarter.

 

 

 


 

 

 

  SPAR 1.000 kr. per person ved køb inden 31/7 - 2024  

Opgrader til 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise

Opgrader rejsen til at inkludere et helt unikt 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise langs den norske kyst med bl.a. helpension og udvendig kahyt.   


Efter at have tilbragte det meste af rejsens anden dag i Tromsø begiver du dig mod havnen går ombord på skibet der de næste 24 timer vil sejle langs den norske kyst. Rejsen starter med en flot 3-retters aftenmenu hvorefter aftenen tilbringes med at betragte nordlyset danse henover skibet. Når du næste morgen vågner, er det til synet af de mægtige hvaler lige udenfor kahytsvinduet. Afhængigt af vejrforhold vil det være muligt at komme helt tæt på hvalerne i mindre både, men oplevelsen fra det store skib er også helt fantastisk. Skibets erfarne guider vil undervejs sørge for at dele ud af deres viden og give fascinerende indblik i hvalernes adfærd og biologi, så man ikke bare kommer hjem fra turen med en masse flotte billeder, men også en masse ny viden om de fantastiske hvaler. 

Normalpris for hele rejsen inkl. opgradering 12.995 kr. per person.
Rabatpris inkl. opgradering: 11.995 kr. per person

Angiv rabatkoden "julirabat" ved bestilling.

OBS. ved opgradering til 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise udgår aktiviteten "Nordlyssafari" på dag 2 fra programmet.  

 

 

 


 

Rejseprogram

Dag 1: Ankomst til Tromsø

Ankomst til Tromsø hvorefter resten af dagen er på egen hånd. 

Dag 2: Egen hånd i Tromsø. Nordlyssafari / Hvalsafari- og nordlyscruiseordlys

Dagen er på egen hånd i Tromsø.

 

Om aftenen det blevet tid til en nordlyssafari. Denne foregår i bus, hvor vi kører ud i landskabet omkring Tromsø i jagtren på nordlyset. Turen tager mellem 6-8 timer, og man skal derfor være forberedt på, at hjemkomsten til Tromsø kan være efter midnat. 

 

 

Ved opgradering til hvalsafari- og nordlyscruise

Du vil blive hentet i bus i det centrale Tromsø og bragt til skibet, MV Quest.

Velankommet til skibet vil der være tid til at tjekke ind i din kahyt, gøre dig bekendt med skibet og gennemgå sikkerheden om bord. Herefter serveres en 3-retters middag i skibets arktiske restaurant. Nyd middagen mens skibet stævner ud fra Tromsø, væk fra lysforurening og ind i natten, hvor betingelserne for at kunne opleve nordlyset er allerbedst. Tilbring aftenen i den varme og komfortable panoramalounge eller oplev nordlyset udenfor på dækket.

 

OBS. ved opgradering til 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise udgår aktiviteten "Nordlyssafari" på dag 2 fra programmet.  

Dag 3: Hvalsafari

Dagen byder på hvalsafari, hvor vi skal opleve de fantastiske hvaler i deres naturlige habitat.

Afgang ca. 8.00 hvorefter der sejles ca. 3 timer langs Norges smukke kyst inden vi når hvalernes opholdssted. Her tilbringer vi de næste timer i selskab med de smukke skabninger. Sidste på dagen - efter en ca. 8 timers hvalsafari, er vi tilbage i Tromsø, hvor resten af aftenen er på egen hånd. 

Der indgår ingen måltider på tuen, men det er muligt at købe mad og drikke ombord på skibet. 

 

 

Ved opgradering til hvalsafari- og nordlyscruise

Denne morgen vågner du op til et fantastisk syn. Lige udenfor dit kahytsvindue vil du kunne fange det første glimt af de karakteristiske hvalfinner.  

 

Efter morgenmaden starter dagen med hvalsafari. Alt efter vejr og forhold vil vi gå ombord i mindre både der vil kunne bringe os helt tæt på de store hvaler, men det er også muligt at blive i komforten på den store båd, hvorfra oplevelsen af hvalerne er lige så stor. 

 

Efter et par timer på vandet fyldt med stor hvaloplevelser serveres frokost i skibets restaurant. Efter frokost er det blevet tid til at tjekke ud af kahytten. Resten af dagen tilbringes med sejlads retur til Tromsø. Ombord vil der være forelæsninger i panoramaloungen ved skibets guider. Ved ankomsten til Tromsø (ca. kl 18.00) vil bussen bringe dig tilbage til det centrale Tromsø, hvorfra du selv begiver dig retur til hotellet. 

Dag 4: Hjemrejse eller forlængelse

Efter morgenmad på hotellet er det tid til at tjekke ud og begive dig til lufthavnen.

 

Mulighed for forlængelse

I perioden fra december og frem er der mulighed for at forlænge rejsen med vores vintereventyr i Tromsø. Denne rejse byder på én dag med hundeslædekørsel samt et 24 timers ophold i vildmarkslejren Camp Tamok med arktisk glamping, rensdyrslædetur og nordlyssafari. 
Kontakt os for pris

 


Inkluderet

 • Fly København - Tromsø
 • 3 overnatninger på hotel i Tromsø inkl. morgenmad
 • 8 timers Hvalsafari
 • Transport mellem Tromsø centrum og skibet
 • Nordlyssafari i bus
 • Pakkerejsegaranti 

 

Opgrader til 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise 

Normalpris fra 3.000 kr. per person. 
SPAR 1.000 kr. per person ved køb inden 31/7 - 2024.
Angiv rabatkoden "julirabat" ved bestilling.

 • 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise
 • Indkvartering i udvendig delt dobbeltkahyt med eget bad og toilet
 • Tre-retters aftensmad, morgenmad og frokost ombord på skibet. 
 • Kaffe, te og snacks
 • Professionelle lokale guider
 • Alt nødvendigt sikkerhedsudstyr og påklædning til sejlads i mindre både

OBS. Ved opgradering til 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise udgår nordlyssafari på dag 2, ligesom der er én overnatning mindre på hotel i Tromsø. Rejsen forbliver på samlet 4 dage. 

 

Ikke inkluderet

 • Transport mellem lufthavn og hotel i Tromsø
 • Pladsreservation på fly
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Forsikringer

 


Pris

 

På denne rejse er det muligt at arrangere afgange dagligt i perioden fra 1. november til 31. januar.

Alle henvendelser behandles som forespørgsler. Udfyld vores formular med ønskede rejsedatoer og vi vil vende tilbage med det endelige rejsetilbud. 

 

Pris fra   9.995 kr. 

Forespørg på denne rejse 

Forespørg på rejse med 24-timers hvalsafari- og nordlyscruise

Tillæg for eneværelse fra: 2.000 kr.

 

 


 

OBS. Vi gør opmærksom, at ved at udfylde vores forespørgselsformular er der IKKE tale om en forpligtende bestilling.  

Efter vi har modtaget din forespørgsel, vil vi undersøge pris og plads og vende tilbage med et endeligt rejsetilbud med rejsedatoer og samlet pris på rejsen, som du herefter skal bekræfte.

For spørgsmål kontakt os på info@watermantravel.dk eller 61 61 33 43

 


 

  OBS. Vigtig information om rejsen!

 

Børn
Denne rejse er ikke egnet for børn under 7 år. Alle børn over 7 år skal hele tiden være i selskab med en voksen. 

 

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

 

SKIBET

 
MV QUEST

Skibet, MV Quest blev bygget i Danmark i 1992 og har plads til sammenlagt 53 passagerer, hvilket sikrer en hyggelig og intim atmosfære. Alle skibets 26 kahytter har havudsigt og privat badeværelse. Der findes forskellige kategorier af kahytter på skibet. Den angivne pris er for en standardkahyt med to enkeltsenge eller dobbeltseng. Skibet har også enkelte tre-personerskahytter med køjesenge. Det er muligt at forespørge på en opgradering til Double Superior kahyt, der er lidt mere rummelig og udover dobbeltseng også har lænestole og tv.

MV Quest blev oprindeligt bygget til at operere langs Grønlands vestkyst, så skibet er yderst hårdført og velegnet til arktiske ekspeditioner, hvilket også giver det en god stabilitet når ligger i vandet, hvilket reducerer sandsynligheden for søsyge. Udover kahytter er skibet udstyret med en behagelig panorama lounge og en fuldt bemandet restaurant.

Fra panoramaloungen er det muligt at nyde nordlyset, de fantastiske udsigter over det arktiske farvand og Norges smukke kystlandskab under hele rejsen. Loungen vil være et centralt punkt for opholdet på skibet. Det er her man møder de andre passagerer, lytter til spændende foredrag og slapper af med en forfriskning fra baren. Skibets restaurant severer undervejs tre måltider baseret på friske råvarer fra lokale leverandører.

 

 

KLIMA & DAGSLÆNGDE I TROMSØ

KLIMA & DAGSLÆNGDE I TROMSØ

I Tromsø varierer sollyset og dagenes længde dramatisk i løbet af året på grund af sin nordlige beliggenhed.
Om sommeren kan man opleve midnatssolen - hvor solen aldrig går ned.
I december og januar hersker polarnatten, hvor solen kun kortvarigt stiger over horisonten.

 

 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen