Vi anbefaler (forsiden): Nej

Ferie i Danmark


I Danmark har vi masser at tilbyde når det kommer til at holde ferie, fra vores smukke natur til kulturelle oplevelser, fra god mad til god service. På en ferie i Danmark er der mulighed for at slappe af og nyde tid med familie og venner under hjemlige himmelstrøg, og samtidig  gå på opdagelse blandt de mange nye og spændende aktiviteter og oplevelser, der venter rundt omkring i det danske landskab. 

Hos Waterman Travel udvikler vi og udbyder bl.a. cykelrejser i Danmark. Vi sælger vores rejser til udenlandske gæster der besøger Danmark, men vi byder naturligvis også vores danske gæster velkommen til at tage på cykelferie i Danmark med os på eksempelvis Istidsruten, Østersøruten eller hvad med en tur Sydsjælland rundt? 

Vores ferier i Danmark

Cykelferie på Istidsruten

Ingen aktuelle afgange
Cykelrejser

På cykelferie i Danmark...

Danmark er kendt for at være et meget cykelvenligt land. Ikke mange lande i verden kan sammenligne sig med os når det kommer til brugen af den tohjulede, som mange af os bruger hver dag som vores primære transportmiddel, både til og fra arbejde og i fritiden. Derfor har vi Danmark også et rigtig godt og veludviklet netværk af cykelstier og veje, der både gør det nemt at hoppe på cyklen i det daglige, men også at bruge cyklen aktivt når det kommer til at opleve vores land og landskab på nærmeste hold.

Danmark er i stigende grad blevet et populært rejsemål for cykelglade turister, både danske og udenlandske, og det voksende antal cykelruter og cykelstier, der fører gennem landskabet og langs vores kyster har gjort en cykelferie i Danmark til den helt ideelle måde at opleve vores smukke natur, vores historiske byer og vores fantastiske gæstfrihed og kultur på en aktiv og nærværende måde.

 

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen