Vi anbefaler (forsiden): Nej

Kundeoplevelser

 

Kundeoplevelser

Fiskerejse Florida

Så har vi fisket de 4 første dage af 6 i Florida. Det kan beskrives ganske kort: FANTASTISK. Vi har landet omkring 35 forskellige arter, store som små. Størrelsen og den estimerede vægt på fiskene er ikke det vigtigste, men totaloplevelsen af frugten af aktivt fiskeri, super skipper og mate, skønne omgivelser, og sidst men ikke mindst fremragende selskab. I morgen er det hviledag, og så er der stadig to fiskedage tilbage. Skønt.

Fiskerejse Florida

Så fik de sidste af vores 6 fiskedage ben at gå på, og de gik som de foregående,, super. Vi kom totalt op på 34 arter.
Sidstedagen bød på nogle grumme bæster, der iblandt en bullshark på 75 kilo, og et par goliath groupers på 120 og 125 kilo. Alle vægte estimeret. Tak til Watermann Travel, Skipper Eric White og Max Torres for at gøre denne tur fremragende.

En magisk familieferie

Waterman Travel sørgede for at vores familie fik en helt fantastisk 4 ugers rundrejse i Costa Rica.

Stederne vi boede, havde dyrelivet lige uden for døren med alt fra dovendyr, brøleaber, næsebjørne til kolibrier og araer. Stemningen var alle vegne helt afslappet og alle vi mødte utroligt imødekomne. De fleste steder boede vi helt tæt på stranden og kunne nyde de smukke solnedgange over Stillehavet. 

Vi prøvede også at fiske og det var en helt suverænt oplevelse. Drømmene om de store fisk med lange næb, besynderlige hovedformer, vanvittig hurtighed og styrke blev indfriet til fulde og kombineret med oplevelser som kæmpe flokke af delfiner, havskildpadder og springende rokker. Vi fiskede både i Nosara og Drake Bay. Begge steder var der en super professionel organisation så alt spillede perfekt og samtidig en virkelig god stemning blandt alt personale som gjorde hvad de kunne for at få alle ønsker og drømme til at gå i opfyldelse. 

Alt i alt sørgede Waterman travel for at vi fik en helt fantastisk ferie for hele familien hvor der blev oplevet, nydt, fanget fisk og ikke mindst slappet fuldstændig af fordi vi vidste at der var styr på alle aftaler og planer. 

 Vi kan på alle måder anbefale en tur til Costa Rica med Waterman Travel - eneste problem er at jeg har en fornemmelse af at det er stærkt vanedannende. 

Lars Thorsen og familie, Rønde

Cykelferie på Istidsruten

"Det var en meget veltilrettelagt tur grundig information."
"hyggeligt aften arrangement på Brorfelde og spisning"
"God service minded guide"
"Idyllisk, Varierende landskab, Hyggelig, Velegnet til alle, Mange oplevelser, Varierende natur"

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen