Golfrejse til Kenya

Pris fra 22.995,-10 dage6 runder golfSafariturKaren Blixens husHelpension
Rejsetyper: Golfrejser
Destination: Kenya
Galleri-mappe-navn: golfkenya
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Eksotisk golfrejse til en af Afrikas førende golfdestinationer, med mulighed for at kombinere golf med safari.
Fra pris: Pris fra 22.995,-
Dage: 10 dage
Kilometer: 6 runder golf
Sværhedsgrad: Safaritur
Topografi: Karen Blixens hus
Etapelængde: Helpension

Golfrejse til KenyaKenya blev i 2020 kåret som den førende golfdestination i Afrika ved det årlige World Golf Awards. Ved samme lejlighed vandt golfresortet Great Rift Valley Lodge & Golf Resort prisen som Kenyas bedste golfresort - en pris som de genvandt i 2021. 

Det frodige og grønne klima året rundt, gør Kenya til et optimalt golfland og muligheden for at kombinere golf med safari, gør denne destination til noget helt unikt. 

På denne golfrejse til Kenya skal vi bo på Great Rift Valley Lodge & Golf Resort, et par timer nord for Kenyas hovedstad Nairobi, i den flotte og frodige Rift Valley ud til søen Lake Naivasha. 

Når man træder ind på Great Rift Valley Golf Resort, bliver man straks overvældet af den flotte natur der omgiver banen. Resortet er bygget på de frodige grønne bakker med udsigt til Naivasha-søen og de vulkanske bjerge der danner en fantastisk kulisse for golfspillet. Området er rigt på dyreliv, så det er ikke unormalt at opleve egyptiske gæs der soler sig på greenen eller en zebra der vandrer over fairwayen.

Great Rift Valley resortet byder udover golfen på mange faciliteter og et højt serviceniveau. De flotte værelser er indrettet i en autentisk stil og er flot placeret med udsigt over Rift Valley. Resortet tilbyder desuden en række faciliteter såsom restauranter, bar, swimmingpool, tennisbane, spa og meget mere, der sikrer, at besøgende får en fuldendt oplevelse både på og uden for golfbanen.

Udover golf byder denne rejse også på et møde med det imponerende og mangfoldige afrikanske dyreliv, når vi i løbet af rejsen tager en fridag fra golfen og drager på safari omkring den nærliggende Nakuru-sø. Her vil vores guide Daniel sørge for, at vi får mulighed for at komme helt tæt på bl.a. giraffer, flodheste, næsehorn, zebraer, aber, flamingoer, bøfler og hvis vi er heldige, så spotter vi måske også en løve i det høje græs.

Hotellet 

Great Rift Valley Lodge and Golf ResortGreat Rift Valley Lodge & Golf Resort har vundet flere priser senest i 2020 og 2021 med prisen som Kenyas bedste golfresort. Her kan man nyde sin golfferie i - efter kenyanske standarder, luksuriøse omgivelser omkranset af bjerge, bushland og dyreliv med udsigt til Naivasha-sø.

Beliggende på en bakketop med udsigt over den imponerende Great Rift Valley og Naivasha-søen danner Great Rift Valley Lodge & Golf Resort med sin unikke blanding af komfort og aktiv ferie rammen om en autentisk afrikansk oplevelse i hjertet af den kenyanske vildmark.

De rummelige og flotte værelser er smukt og stilrent indrettet med afrikansk kunst og udsigt over dalen og søen. Spaen på stedet byder på en bred vifte af behandlinger og massager, og den opvarmede swimmingpool er det perfekte sted at slappe af efter en dag med aktiviteter.

Restauranten serverer en række lækre retter, der spænder fra lokale specialiteter til internationale retter. Morgenmad og frokost kan nydes på den udendørs terrasse med udsigt over golfbanen, mens middagen serveres i en elegant spisestue med pejs og panoramaudsigt.

Resortet  har udover golfbane og swimmingpool også faciliteter som: tennisbaner, volleyball, basketbane, børneaktiviteter, joggingstier og mulighed for at tage med resortets egen naturvejleder Daniel på fuglesafari i området eller hvad med en stjernekiggeraften under den klare afrikanske stjernehimmel? Resortet tilbyder desuden en lang række tilkøb af udflugter og ekskursioner i det omkringliggende område bl.a.: safaridagsture, sejlads, solnedgangsture, bushmiddage og meget mere.

Rejseprogram

Dag 1: Afrejse og ankomst

Tidlig morgenafgang fra København. Ankomst til Kenya sidst på aftenen. Det må påregnes, at det kan være en langsommelig process at komme igennem paskontrollen og efterfølgende security efter bagageafhentning.

Fra lufthavnen kører vi direkte til vores lufthavnshotel i Nairobi, hvor vi overnatter inden vi den efterfølgende dag tager turen til Great Rift Valley. 

Dag 2: Great Rift Valley Lodge & Golf Resort - første runde golf

Efter morgenmaden afhentes vi på vores hotel i Nairobi og tager den ca. 2½ time lange køretur ud til vores resort i Great Rift Valley. Efter ankomst tjekker vi ind og finder vores værelser. Efter en hurtig frokost er det blevet tid til rejsens første 18 huller på den flotte championship bane. 

Dag 3: Anden runde golf

Efter morgenmaden er der bestilt tee-tider, så vi kommer afsted inden den ækvatoriale sol for alvor står højt på himlen. Efter dagens 18 huller er der frokost og efterfølgende tid til at slappe af på resortet. Nyd solen ved poolen, gå en tur i området eller nyd udsigten over Rift Valley fra værelset. 

Dag 4: Safari ved Nakuru-søen

I dag skal vi på safari med vores lokale naturvejleder Daniel og hans team. Vi spiser en tidlig morgenmad inden vi går ombord i vores firehjulstrækkere og sætter kursen mod Nakuru. Turen derop tager godt 1½ time langs den trans-afrikanske hovedvej, der er den eneste vej der forbinder havnen i Mombasa på den kenyanske østkyst med Uganda og Congo.

Ved Nakuru gør vi stop ved en lille butik der sælger flotte træudskæringer. Dette er et oplagt sted at købe autentiske souvenirs til at tage med hjem.

De næste mange timer bruger vi på safari i parken omkring Nakuru-søen, hvor vi bl.a. kan opleve, løver, bavianer, giraffer, næsehorn, flodheste, flamingoer, zebraer, bøfler, ørne og meget mere - en helt fantastisk oplevelse, hvor man på bare få timer får set et imponerende mangfoldigt udsnit af det kenyanske dyreliv. 

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på resortet. 

Dag 5: Naturvandring og tredje runde golf

Start dagen med en tidlig naturvandring gennem resortets områder. Vores lokale naturvejleder Daniel vil tage de interesserede med på en times vandretur gennem området, hvor der undervejs bliver rig mulighed til at snakke om dyre- og plantelivet man kan opleve rundt langs golfbanen.

 

Efter morgenmad er det blevet tid til dagens runde golf, hvorefter der er mulighed for at slappe af på resortet. 

Dag 6: Fjerde runde golf og stjernekig

Endnu en dag, endnu en runde golf efterfulgt af afslapning.

Er stjernerne ude denne aften, vil Daniel tage stjernekikkerten frem og guide os på en tur gennem mælkevejen. 

Dag 7: Morgenmad og sejltur på Naivasha-søen (tilkøb) og femte runde golf

Tilkøb 
Start dagen med en tur til den nærliggende Naivasha sø, hvor vi på vejen tager et par korte stop med flotte udsigter over dalen. På turen til søen vil det også være muligt at spotte giraffer, flodheste, bavianer, gazeller og andre dyr. Vi spiser morgenmad med udsigt over søen inden vi går ombord i bådene til en sejltur. (Pris 95$)

 

Efter frokost er det blevet tid til den femte rund golf.

Dag 8: Sjette runde golf

Sidste hele dag på resortet og sidste runde golf i Kenya i denne omgang. 

Dag 9: Karen Blixens hus og hjemrejse

Vi tjekker ud fra hotellet, hvorefter vi går ombord i bussen og tager turen tilbage mod Nairobi. I Nairobi besøger vi Karen Blixens hus, hvor det er muligt at tilslutte sig en af de guidede rundvisninger.

Efter besøget ved Karen Blixens hus kører vi til en restaurant, hvor det vil være muligt at købe mad og drikke (ikke inkluderet) før vi først på aftenen fortsætter til lufthavnen. Vores fly retur afgår tæt ved midnat. 

Dag 10: Ankomst til København

Efter en natflyvning fra Nairobi og efterfølgende flyskifte ankommer vi til København midt på formiddagen. 

INKLUDERET

 • Dansk rejseleder
 • 10 dages golfrejse til Kenya
 • Fly fra København inkl. golfbag
 • Alt transport
 • Overnatning på lufthavnshotel i Nairobi
 • 7 overnatninger på Great Rift Valley Lodge and Golf Resort i delt dobbeltværelse
 • Helpension på Great Rift Valley Lodge and Golf Resort
 • Adgang til alle resortets golf-faciliteter
 • 6 runder golf på Championship course
 • Safari til Nakuru-søen
 • Karen Blixens hus
 • Pakkerejsegaranti 

 

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer
 • Golfbolde til driving range
 • Drikkevarer
 • Restaurantbesøg i Nairobi dag 9.
 • Evt. vaccinationer
 • Drikkepenge (ca. 5-7$ om dagen)
 • Visum (ca. 50$)

 

Tilkøb

 • Enkeltværelse (2.950 kr.)
 • Visumhåndtering (500 kr.)
 • Safariture og ekskursioner fra hotellet (bookes ved ankomst)
 • Trolleys (bookes på stedet)
 • Caddie (bookes på stedet)

Det er i udgangspunktet ikke muligt at booke en buggy, dog kan der i visse tilfælde mod påvisning af medicinsk grundlag, være mulighed for at arrangere en buggy. 

 

PRIS


fra
   22.995 kr.
 

Tillæg for eneværelse: 2.995 kr.

 

Afgange Pris fra
11.-20. marts 2024 22.995,-

 

 

Bestilling 

Bestil rejse   

eller kontakt David på 61 61 33 43 eller david@watermantravel.dk
Har du spørgsmål?

Kontakt David på 61 61 33 43

 

 

Golfrejse KenyaGolfbanen & faciliteter

18 hullers mesterskabsbane
Etableret 1999

Par 71
6.497 meter fra hvide tees
5.031 meter fra røde tees


Putting og chipping green
Driving range

 

 


Golfrejse Kenya
 

DET EVENTYRLIGE
AFRIKA


På en golfrejse til Kenya er det naturligvis oplagt at benytte lejligheden til at opleve de mange aspekter af dette fascinerende land. Fra resortet der er ideelt beliggende midt i Great Rift Valley dalen er der et rigt udvalg af muligheder for at drage på opdagelse ud i det kenyanske landskab der rummer et imponerende mangfoldigt dyreliv, men også stifte bekendtskab med det lokale masai-folk der stadig lever i dette område.

 


 

 

 SAFARI

En tur til Afrika og i særdeleshed Kenya er ikke komplet før man har stiftet bekendtskab med det imponerende dyreliv. Bare på resortet omgives man af eksotiske dyr, zebraer, impalaer og vortesvin, men ikke langt udenfor murene florerer Afrikas mangfoldige  dyreliv.

I området omkring Great Rift Valley er der mulighed for mange store dyreoplevelser. Ved Naivasha-søen blot en kort køretur fra hotellet kan man opleve, flodheste, giraffer, bøfler og et rigt fugleliv. Men skal man have den autentiske safari-oplevelse under sin golfrejse i Great Rift Valley, så skal turen gå til Nakuru-søen, hvor man kan komme på en ægte game drive rundt i naturreservatet der kan byde på et imponerende mangfoldigt dyreliv. Her kan man bl.a. opleve, løver, leoparder, bavianer, flodheste, næsehorn, flamingoer, zebraer, giraffer, bøfler, gazeller, ørne, pelikaner og meget mere. 

+ På denne rejse inkluderer vi en dagssafari til Nakuru-søen

  

 


   


AKTIV FERIE

I og omkring Great Rift Valley findes der et stort udvalg af muligheder for at udfolde sig aktivt i pagt med naturen. Er der brug for at afbræk fra golfen er der derfor rig mulighed for at begive sig ud i naturen til fods eller på to hjul.

HELL'S GATE (tilkøb)

Hell's Gate er et vulkansk område hvor der i dag stadig er stor geotermisk aktivitet. Kenya var det første afrikanske land til at udnytte geotermisk energi, og Hell's Gate er førende indenfor området. El-produktionen fra parkens gejsere og varme kilder dækker næsten halvdelen af Kenyas el-behov

I Hells' Gate er det muligt på egen hånd at begive sig rundt mellem dyrene enten til fods eller på cykel - her er endda muligt at overnatte på en af parkens campingpladser. Det er også muligt at tage på guidet tur med en lokal Masai gennem Ol Njorowa-kløften, der byder på imponerende udsigter og ikke mindst den majestætisk "Pride Rock" der var inspiration til den legendariske kongeklippe fra Løvernes Konge. 


MOUNT LONGONOT (tilkøb)

Mount Longonot er en inaktiv vulkan og en populær destination for vandreture. Ruten går fra parkens entre op ad bjerget, hvor man på toppen tager turen rundt langs kanten af vulkanen. Langs ruten, der er ca. 9 km lang og tager cirka 5 timer at gennemføre, er der god mulighed for at spotte vilde dyr som bavianer, antiloper, giraffer, zebraer og gazeller. Ruten er en moderat udfordring og kræver solidt fodtøj og en nogenlunde fysisk form, men den fantastiske udsigt fra toppen er det hele værd.

Masaiernes historier fortæller om vulkanens seneste udbrud i midten af 1800-tallet, hvor lokale Masai landsbyer omkring Hell's Gate blev opslugt at lavastrømmen fra udbruddet. Derfor har området omkring Hell's Gate til den dag i dag stadig en særlig betydning for de lokale Masaier. 

 

EBURU-SKOVEN (tilkøb)

Eburu-skoven er et forholdsvis lille men yderst frodigt skovområde tæt ved Naivasha-søen. En vandretur i Eburu-skoven er en god mulighed for at slippe væk fra den skarpe ækvatoriale sol og samtidig opleve en anderledes side af det kenyanske landskab. I skoven findes flere vandrestier af varierende sværhedsgrad. En af de mest populære ruter er turen til vandfaldet, hvor man flere steder undervejs har mulighed for at stoppe og nyde udsigten over dalen og det omkringliggende landskab. 

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på det mest efterspurgte spørgsmål omkring rejsen.

Visum

Det er et krav at have gyldigt visum ved indrejse til Kenya. Visum skal søges som e-visum inden afrejse. Waterman Travel fremsender før afrejse alle informationer, dokumenter samt udførlig vejledning til selve visumprocessen.
Vi tilbyder desuden at håndtere hele visumprocessen på vegne af den rejsende. Dette tager vi et gebyr for. Mere information om denne mulighed vil blive fremsendt efter booking af rejsen.

Hvad kan man forvente af golfbanen ved Great Rift Valley Lodge & Golf Resort?

Great Rift Valley Lodge & Golf Resort har vundet flere priser de sidste par år og dermed er der tale om et af Kenyas, hvis ikke et af Afrikas førende golfresorts. Ved Great Rift Valley Lodge & Golf Resort finder man en 18 hullers championship bane der bl.a. byder på et ikonisk 17. hul, der med sine 598 meter er Kenyas længste.
Banen er anlagt i smukke omgivelser i den kenyanske bush, med flere flotte udsigter over Rift Valley dalen undervejs. Det er heller ikke usædvanligt at møde zebraer, impalaer og egyptiske gæs undervejs på banen.
Der er tale om en bane der er moderat udfordrende, hvor de fleste kan være med. Banen danner derfor godt grundlag for en uge med afslappende golf
Banen står klart flottest i perioden efter regntiden fra juni til oktober, mens den i de tørre perioder kan fremstå en smule mere medtaget, på trods af vanding.

Hvilke dyr kan man opleve på safari i Kenya?

Der findes flere naturreservater i Kenya, og derfor kan der fra sted til sted være forskel på hvilke dyr man kan opleve. I det store Masai Mara der grænser op til Serengeti i Tanzania, vil man kunne opleve "the big 5": elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. Men også giraffer, zebraer, gazeller, flodheste, antiloper, ørne, gnuer og meget mere. Besøger man nogle af de store saltvandssøer f.eks. Nakuru-søen længere mod nord, vil man også kunne opleve de store bestande af lysrøde flamingoer. I parkerne her omkring kan man ligeledes opleve det mangfoldige kenyanske dyreliv, fra giraffer, zebraer og flodheste til bavianer, vildsvin og næsehorn.

Hvad er et Game Drive?

Betegnelsen "Game Drive" bruges til at beskrive det element af en safarioplevelse, hvor man i bil - ofte de åbne firehjulstrækkere, kører ud på savannen eller i et naturreservat, og oplever dyrene på helt tæt hold. Man forlader aldrig bilen, men kan gennem de åbne sider eller det åbne tag betragte dyrene.

Er det farligt at tage på safari?

Når man tager på safari skal man gøre det med en autoriseret guide og altid følge dennes instrukser og vejledninger. På en safari begiver vi os ind på dyrenes territorie. Dette sker på dyrenes præmisser, både for at beskytte og værne om dyrelivet, men også for vores egen beskyttelse.
De fleste safarioplevelser sker på såkaldte "Game Drives" hvor man i jeep kører ud og oplever dyrene. I jeepen er man i sikkerhed og kan roligt nyde dyrelivet og naturen.
Vi tilbyder også vandresafariopevelser. På disse begiver vi os ud til fods på savannen. Dette sker med erfarne guider samt en eskorte af parkens sikkerhedsfolk der bærer rifler, såfremt vi mod alt forventning skulle komme i kontakt med et af savannens rovdyr.

Hvad er den bedste tid at rejse til Kenya?

Man kan i udgangspunktet rejse til Kenya hele året, men det kan være en god ide at tage højde for hvilke aktiviteter man ønsker at foretage sig på rejsen når man vælger sin rejseperiode.
En safarioplevelse kan finde sted hele året, men mest populært er det i juni til august, hvor den store migration finder sted i Masai Mara. I denne periode migrerer store horder af dyr fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya. Dette betyder at man i denne periode vil kunne opleve de store flokke vandre henover savannen. Tager man på safari udenfor denne periode vil man dog stadig kunne opleve det samme dyreliv, blot ikke i de samme store flokke som under den store migration.

Rejser man til Kenya på f.eks. golfrejse eller aktiv ferie kan det anbefales at forsøge at undgå regnsæsonen som typisk ligger fra april til juni og igen i november og december.

Hvordan er klimaet i Kenya?

Kenya ligger på ækvator og har et behageligt, tropisk klima, men der kan stadig være store regionale forskelle. Dagstemperaturen i Kenya ligger i gennemsnit mellem 20° og 28°, mens det kan være varmere ved kysten.

Juni til oktober: Perioden fra juni til oktober, der også kan betegnes som tørsæsonen, er den koldeste periode på året. Dagene er dog typisk solrige med dagstemperaturer på omkring 20° i f.eks. Masai Mara, men med en nat- og morgentemperaturer på ned til 10°. Rejser man i denne periode skal man derfor sørge for, at medbringe varmt tøj til natten og de tidlige morgen "Game Drives" i de åbne køretøjer.
I denne periode vil det typisk være lidt varmere i de lavere områder og ved kysten - op til omkring 28°.

November til maj: November til maj kendetegnes ved de højere temperaturer og regntiden. I denne periode ligger dagtemperaturerne typisk mellem 24° og 27° i de højere højder. I lavområderne og ved kysten ligger dagstemperaturen mere konsekvent omkring 30°. I november og december kan man opleve den "lille regntid" med korte udbrud af kraftig regn. Den traditionelle regntid i Kenya ligger fra april til juni. De sidste mange år har regnen dog været mere sporadisk og i perioder været helt fraværende, så den traditionelle regntid kan ikke på samme måde som tidligere forventes at indtræde i denne periode.

Drikkepenge

Drikkepenge er ikke inkluderet på rejsen. Det er almindeligt at man i Kenya betaler drikkepenge på f.eks. restauranter, hoteller og til guider. En god tommelfingerregel kan være, at give hvad der svarer til omkring 5-7$ om dagen til guider og hotelpersonale og de klassiske 10% på restauranter. Drikkepenge kan gives i enten USD eller de lokale kenyanske shilling.

Sprog

De to officielle sprog i Kenya er engelsk og swahili. Langt de fleste lokale man møder undervejs taler et flot og flydende engelsk og man vil derfor typisk ikke opleve problemer med at kommunikere med guider, hotelpersonale, chauffører osv.

Måltider

På denne rejse er der helpension på resortet Great Rift Valley Lodge. Både morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet med et bredt udvalg af lokale og internationale retter. Derudover er der også mulighed for at bestille a la carte.

Drikkevarer er ikke inkluderet og skal betales af den individuelle rejsende.

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen