Havfiskeri i Wales

Pris fra 6.995,-5 Dage
Rejsetyper: Fiskerejser
Destination: Wales
Galleri-mappe-navn: Wales
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Artsfiskeri i høj klasse er hvad man kan sige om Bristol Channel i Wales.
Fra pris: Pris fra 6.995,-
Dage: 5 Dage

 

 

 

 

 

 

Havfiskeri i WalesHavfiskeri i Wales

 

Artsfiskeri i høj klasse  er hvad man kan sige om Bristol Channel i Wales. På en enkelt dag kan man nemt lande mere end ti arter, flere af dem kan vi ikke fange her i Danmark. Det er meget hyggefiskeri men ofte bliver der alligevel fanget conger over 20 kg og diverse større hajer. Vi har sammensat en lille smuttur til det smukke Wales til en pris de fleste kan overkomme.

 

Vores båd har vi booket i tre dage og vi er klart medbestemmende i hvad og hvor præcis vi skal fiske. Tidevand og vejr spiller selvfølgelig en stor rolle og kan være afgørende for hvad vi vælger. Ofte fisker man på lavere vand langs kysten efter mindre arter imens tidevandsstrømmen er hård og når strømmen tager af går vi ud på dybere vand og meder conger, rokker mf. Aftenerne bruges på den lokale restaurant og selvfølgelig på pubben.

 

 

 

 

Fiskeriet: Alle dage foregår fra båd 8-10 timer om dagen. Som tidligere nævnt er vi afhængige af tidevand og vejr og skipperen beslutter hvornår der er bedst til det forskellige fiskeri. Når vi går på dybt vand har vi et par timer hver dag til at mede efter de store conger, rokker og hajer før strømmen igen bliver for hård. Der bliver dog også fanget både conger og rokker på lavt vand men ikke i samme størrelser som på det dybe vand. Når der medes er det altid fra opankret båd og når der kastefiskes efter lubber, makrel og havbars driver man.

Rejsen: Vi flyver til London hvorefter vi har en længere køretur til Wales hvor vi skal fiske. Man kan godt flyve direkte til Wales men det ville påvirke prisen voldsomt og det mener vi ikke er nødvendigt. Køreturen er på 3-4 timer hver vej og det plejer alle at klare fint når man blot er forberedt på det. Vi får ofte spørgsmål omkring netop den lange køretur og her er forklaringen.
På flyet har vi kun booket håndbagage til alle men derudover har vi købt en fællesbagage som alle kan lægge lidt småting i.


 

Fiskearter på denne tur

 

Conger (Havål)

Havålen er den som mange rigtigt gerne vil prøve at fange på vores Wales ture, og med god grund. Den er en grum fisk som fighter fremragende og den kan sågar svømme baglæns i strømmen. Vi får på alle vores Wales ture havål i båden og de er landet på op til 20 kilo. Ålene fanges altid på agn og de største eksemplarer finder vi i fjordens dybeste områder.

 


 

 

 

 

 

 

 

Gråhaj

Gråhajen er den næst-største haj vi får på vores ture, de bliver op til små 20 kilo herovre. Hajer i denne størrelse er stærke og fremragende fightere. Juni plejer at være en god måned at fange dem i, selvom man kan møde dem hele sommeren igennem. Rammer man en periode hvor de er inde i fjorden kan man have rent haj-bonanza.

 

 

 

Rokker

En del af fangsterne er altid forskellige rokke-arter. Her fanger vi arter som sømrokker, blonde rokker og plettet rokke. De er overraskende stærke når de fightes i strømmen og nogle imponerende fisk.

 

 

 

Andre haj-arter

Der findes en række haj-arter som er sjove at få på krogen. Der er pighajer, stjernehajer og den de lokale kalder "smoothhound". Derudover er der nogle mindre hajer som småplettet rødhaj og storplettet rødhaj. 

Blåhaj

Den største haj vi støder på er blåhajen, men den møder vi ikke inde i fjorden. Det vil sige at vi på vores normale ture ikke fanger blåhajer. Vi har nogle gange lavet specialture hvor vi fisker blåhajer, men det er meget vejrafhængigt.


 

 

 

Andre arter

Af andre arter kan nævnes harbars som vi finder i det klare vand længere ude i fjorden, pighvar i mindre størrelse, lubber og langer samt knurhaner


 

 

 

Båden

Skipper Dave Bobbetts båd er en stor flot katamaranbåd med masser af plads. Den kan rumme 12 mand eksklusiv besætning, men vi har begrænset os til maximum 11 mand. Der er kahyt og toilet ombord.

 


 
 

 

 

Grej på turen

Vi anbefaler at man medbringer sit eget hjul på turen men stængerne låner vi af skipper. Ligeledes leverer båden tackler og bly. Grejet er samme type som man f.eks. bruger på Nordsøen.

 
 

 


Inkluderet

 • Dansk turleder
 • 4 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • 3 dages guidet fiskeri i båd
 • Alt fiskegrej (medbring gerne hjul selv)
 • Fly til London
 • Billeje (benzinen deles)
 • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

 • Al forplejning på turen
 • Evt. bagage på flyet (1 stk fællesbagage er med i prisen)
 • Personligt udstyr
 • Agn, beregn 10 GBP per dag
 • Benzin til lejebilen
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Enkelværelse (Tilkøb)

 


Afgange

 

10. juni 2024 med Dansk Rejseleder: Ledige pladser


Bestilling

Bestil rejse   

 

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen