Costa Rica - Kyst til kyst

Pris fra kr. 18.995,-10 Dage
Rejsetyper: Eksotiske rejser, Naturrejser
Destination: Costa Rica
Galleri-mappe-navn: CostaRicaKystTilKyst
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Oplev det eksotiske Costa Rica, der byder på et væld af spændende aktiviteter, eventyr og naturoplevelser i verdensklasse.
Fra pris: Pris fra kr. 18.995,-
Dage: 10 Dage

Vores kyst-til-kyst-pakke giver dig mulighed for at opleve alt det sublime, der er Costa Rica - det naturskønne Stillehav, det turkise Caribiske Hav, den spektakulære Arenal-vulkan og den frodige centrale dal derimellem. På det smalleste sted er Costa Rica kun 122 km bred fra Stillehavet til Caribien, men derimellem er nogle af verdens mest biodiverse landskaber med en utrolig variation af dyre- og planteliv, samt nogle af de venligste mennesker du vil møde overalt!

På denne relativt korte rejse, har vi valgt nogle af Costa Rica´s must-see steder ud, som vi selv synes man ikke kan komme udenom. Det vil på rejsen være muligt at opleve de meget forskellige dele af landet, da kontrasten er stor og fascinerende.

Højdepunkter på rejsen:

•  Manuel Antonio nationalparken
•  Arenal vulkanen
•  Puerto Viejo

Rejseprogram

Dag 1: Afrejse Danmark og ankomst Costa Rica

 

 

Dag 2: Manuel Antonio

Både strandene og nationalparken er berømte for deres naturlige skønhed og biodiversitet. Der er flere store, funklende hvide sandstrande i området, som er ideelle til solbadning, slentreture, kajaksejlads, svømning og fotografering. Sørg for at bruge din solcreme, da strandene kan være meget reflekterende her, og solen er ret intens. Du vil finde mange mennesker, der svømmer, surfer, sejler kajak og fisker på strandene her. Vær altid forsigtig med din mad og ejendele! De lokale aber og vaskebjørne kan godt lide at snuppe ting fra besøgende. Quepos er nabobyen Manuel Antonio og er kendt for sit førsteklasses sportsfiskeri.

 

Dag 3: Manuel Antonio

På dag 3 henter vi dig og tager ud på en sejl- og snorkeltur, en af de bedste måder at se området over og under vandet på! Brug resten af dagen på at udforske parken, de smukke strande eller bare slappe af ved poolen. Du kan også tilføje en valgfri guidet tur i parken. Dette kan varmt anbefales, da guiderne er gode til at spotte vilde dyr.

 

Dag 4: Arenal vulkanen

Tag en komfortabel minibus-shuttle til Arenal, hvor du kan tilbringe to nætter på et hotel i La Fortuna eller opgradere til et hotel i resort-stil uden for byen. Om aftenen henter vi dig til en natlig vulkantur og tager dig derefter til de berømte Tabacon Hot Springs and Spa, hvor du kan nyde resortets mange forskellige pools og faciliteter. Middagen serveres som buffet med en fremragende udsigt over vulkanen.

 

Dag 5: Arenal vulkanen

 På dag 5 kan du enten vælge en fri dag til at udforske området, tage til søen Arenal eller tilføje en halvdagstur til Arenal-vandfaldet på hesteryg.

 

Dag 6: Puerto Viejo

Hjertet og hovedcentret i det sydlige Caribien er beliggende i den lille strandby Puerto Viejo, eller "Old Port/Old Harbour." Ingen tur til det sydlige Caribien er komplet uden et besøg i Puerto Viejo. Ofte bliver der optaget musikvideoer og film her, fordi Puerto Viejo indeholder den magi og stemning, der er lig med Caribien. Selvom byen er ret lille, byder Puerto Viejo på en overflod af internationalt køkken, musik og aktiviteter for at tilfredsstille enhver smag. I den pulserende by Puerto Viejo kan du finde lækre fisk og skaldyr, autentiske caribiske retter, frisk sushi, mundrette italiensk mad og meget mere.

 

Dag 7: Puerto Viejo

Den caribiske kyst har en bred vifte af smukke strande og sjove aktiviteter. Måske leje en cykel og bruge dagen på at udforske på egen hånd? Vælg en valgfri aktivitet såsom Cahuita National Park Hike and Snorkel tour. Animal Rescue Center/Chocolate Lady and Waterfall-kombinationsturen lader dig lære om vilde katte, aber og slanger samt processen med traditionel chokoladefremstilling. For de eventyrlystne inkluderer All Day Jungle Adventure rappelling, træklatring og lynlås, som Costa Rica er kendt for. Eller endnu bedre, vi kan arrangere en massage til dig!

 

Dag 8: San Jose

Morgen- eller eftermiddagstransport til San Jose med minibus-shuttle for 1 overnatning på dit valgte hotel. Du har aftenen til at udforske på egen hånd. Du er velkommen til at forlænge dit ophold i San Jose; spørg os om alle de andre tilgængelige ture og aktiviteter.

 

Dag 9: San Jose og hjemrejse

 

 

Dag 10: Hjemme i Danmark

 

 

 


Inkluderet

 • Flyrejse København til Costa Rica retur
 • Bagage på flyet
 • 8 nætter på 3 stjernede hoteller inkl. morgenmad
 • Alle transporter
 • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

 • Drikkepenge
 • Evt. ekstra nætter
 • Evt. opgradering af hoteller
 • Forplejning ud over det nævnte i inkluderet
 • Eventuelle aktiviteter
 • Færgebillet til Nicoya ca. 5 USD


Muligheder for tilkøb

 • Aktiviteter

Afgange

 

 

2024-25, forespørg datoer:
per person i delt dobbeltværelse
fra 18.995 kr.
   


 

Bestilling

For bestilling kontakt Waterman Travel på 42 300 700 eller info@watermantravel.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen