Mexico - Puerto Vallarta

Pris fra kr. 22.995
Rejsetyper: Fiskerejser
Destination: Mexico
Galleri-mappe-navn: PuertoVallarta
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Inshore fiskeri i topklasse efter den smukke roosterfish og mange andre arter
Fra pris: Pris fra kr. 22.995

Kysten ud for Puerto Vallarta er utroligt varieret, her er klippekyster, sandstrande, spædende øer og bundforhold som indbyder til et fantastisk inshore fiskeri. Derfor findes der mange forskellige fiskearter som kan fanges på mange forskellige måder. Selvom vi fokusere meget på inshore fiskeriet, så er der også et godt offshore fiskeri efter sejlfisk, marlin og tun.

Bådene: Vi fisker fra moderne center-consol både med 3-5 mand i hver båd. Vores skipper Jamy er canadier og super god til at forstå de ønsker og behov som gæsterne har.

Inshore fiskeriet: Her er det de mange forskellige arter vi jagter. Alle vil gerne fange roosterfish, og dem er der mange af. Ofte fanges de helt tæt på land, nogle gange helt inde i brændingen. Roosterfish fanges både på levende agn og på kastefiskeri. Jacks er der mange af og fanges ofte som bifangst under fiskeri efter roosterfish. Snapperarter som cuberasnapper og coloradosnapper fanges mest lidt længere ude på agn, kaste og jiggingfiskeri. Needlefish er der utroligt mange af og de er store, og til tider lidt af en plage. Af andre arter som fanges ofte er bigeye trevally, african pompano, dorado samt diverse snapper arter.

Offshore: Sejlfisk, marlin og tun findes længere ude fra kysten. Her trolles der ofte efter fiskene men yellow fin tun jagtes dog ofte med agn og popper. En time ude findes en lille bitte ø med nogle helt specielle strømforhold som hele sæsonen igennem tiltrækker store stimer af tun, og herude har vi meget sjov med at jagte store fisk med popper. Dog trolles der og fiskes med agn også.

Popping: Hvis man er til kastefiskeri er her mange spændende muligheder. Som nævnt kastes der efter roosterfish helt tæt under land og ofte vil man have 4-5 roosterfish der jagter agnen, dog er det altid en udfordring at få dem til at tage agnen. Længere ude fisker kaster vi omkring skær og undersøiske klipper efter jacks og snappers.

Fiskeri med agn: Dette er meget brugt og der er så vidt muligt altid agn med ude og selvom når man kastefisker vi der være en levende agn ude bag båden. Som vi ved kan en levende agnfisk gøre forskellen på en svær dag.

Sæson: Der kan fiskes året rundt i Puerto Vallarta. Højsæson for roosterfish er sommerhalvåret men de kan fanges hele året. Efteråret er godt til marlin mens vinteren byder på et godt allround fiskeri. Det kan også nævnes at der er masser af hvaler at se fra december til marts.

Opholdet: Vi bor i byen på godt turistklasse hotel eller lejlighed. Der er mange muligheder i forskellige niveauer hvis det ønskes. Byen er sikker at opholde sig i og der er mange turister, da det er en populær destination for Amerikanere. Der er mange flotte strande og masser af aktiviteter som man kan benytte sig af.

Inkluderet:

  • Fly retur Puerto Vallarta
  • Transport til og fra hotel
  • 8 nætter i Puerto Vallarta
  • 5 dages guidet fiskeri inkl. grej
  • Drikkevare på bådene, dog ikke alkohol
  • Morgenmad

 

Ikke inkluderet:

  • Drikkepenge
  • Aftensmad og frokost
  • Taxa til marinaen til fiskeri

 

 

Priser:

15. marts 2023 med Dansk turleder                                            21.995,-  Udsolgt

ca. 5. marts 2024 med Dansk turleder                                         22.995,-  Ledige pladser

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på 42 30 07 00
 
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE?

Er du interesseret i en rejse du ikke lige kan finde i vores rejseoversigt?
Så kontakt os gerne ved at udfykde nedenstående formular,
så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den rejse du søger!

Angive venligst en kort beskrivelse af den ønskede rejse inkl. destination, antal dage, ønskede rejsedatoer mm.

 
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen