Texas - Alligator Gar

Pris fra kr. 24.995,-9 dage
Rejsetyper: Fiskerejser
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Tag med til Texas og oplev fantastisk fiskeri efter den sagnomspundne alligator gar
Fra pris: Pris fra kr. 24.995,-
Dage: 9 dage

 

Trinity floden i Texas er kendt som verdens bedste lokation til fiskeri efter de helt store alligator gars. Vi har derfor allieret os med én af de bedste guider der findes i området og har booket 5 fiskedage i floden. Selvom der aldrig kan udstedes garantier når man er lystfisker, så har vi aldrig haft kunder afsted som ikke har fanget en drømmefisk. Ofte kommer man hjem med rigtigt mange fisk på listen, og det er fisk der bliver op mod 100 kg store.

Bådene: Vi fisker fra mindre både hvor vi maksimum er tre mand i hver båd

Fiskeriet: Vi benytter flere forskellige lokationer i floden. Skipper beslutter ofte ganske tæt på fiskedagen hvor vi skal fiske henne og vi mødes derfor på det angivne sted hver morgen. Vandstand og andre forhold spiller en stor rolle i valg af fiskesteder. Derfor har vi også bil til rådighed, så vi kan være mobile.

Metoden der fiskes på er som regel med død agn på bunden. Der sættes en del stænger og så ventes der på bid. Stænger kan være placeres forskellige steder på land med bidmeldere, eller man kan også sidde med en stang i hånden. Skipper vælger taktikken alt efter hans forventninger og erfaring. I floden findes der et utal af forhindringer i form af væltede træer og rødder, og ofte går fisken under disse forhindringer under fighten. Men da vi fisker med flåd, er det faktisk muligt at klippe linen og finde fisken igen og derefter binde linen sammen igen og fighte videre. Dette er muligt på grund af at floden ikke er meget dyb og man derfor altid finder fisken igen.

Der er som regel muligt at få fisken i båden til et godt billede, men de helt store må man håndtere på flodbredden.

Fiskeri med agn: Dette er meget brugt og der er så vidt muligt altid agn med ude og selvom når man kastefisker vi der være en levende agn ude bag båden. Som vi ved kan en levende agnfisk gøre forskellen på en svær dag.

Sæson: Højsæson er fra juni til og med september, men der kan også fiskes i maj og oktober.

Opholdet: Vi benytter forskellige lokationer til vores overnatning, alt efter sæson prøver vi at placere os i nærheden af det bedste fiskeri. Vi bruger ofte hytter eller huse med alle faciliteter til rådighed.

Typisk rejseprogram:

Dag 1 Afrejse og ankomst
Dag 2 Fiskeri
Dag 3 Fiskeri
Dag 4 Fiskeri
Dag 5 Hviledag
Dag 6 Fiskeri
Dag 7 Fiskeri
Dag 8 Hjemrejse
Dag 9 Hjemme i Danmark

Inkluderet:

  • Fly retur Texas
  • Billeje
  • 7 overnatninger
  • 5 dages guidet fiskeri inkl. grej

 

Ikke inkluderet:

  • Drikkepenge
  • Mad og drikke
  • Benzin til lejebilen

 

 

Priser:


10. september 2025 med Dan Nielsen                                                         24.995,-  Ledige pladser

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00
X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen