Rodrigues Island

Pris fra kr. 24.995
Rejsetyper: Fiskerejser
Galleri-mappe-navn: rodrigues
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Tag med langt ud i det Indiske Ocean til denne isolerede ø, og oplev unikt fiskeri. Vi bor på båden og fisker på de berømte banker
Fra pris: Pris fra kr. 24.995

Det bliver ikke mere eksotisk end en tur til Rogrigues Island langt ude i Det Indiske Ocean

Rodrigues Island

Man kan næsten ikke komme længere væk fra civilisationen end ude på Rodrigues. Vi befinder os mere end 500 km øst for Mauritius, midt ude i det Indiske Ocean. Her skal vi fiske med skipper Yann Colas på hans gode skib The Black Marlin.

Fiskeriet:

Yann kan fiske efter stort set alle arter der findes herude med hans båd. Turene er ofte indrettet således at man er ude på havet flere dage i træk, selvom dagture også er en mulighed. På flerdages turene har man således mulighed for at besøge de berømte banker, Hawkins Bank og Eastern Banks. Ude på disse store banker er der et enormt spændende fiskeri og for mange sportsfiskere er præmien over dem alle herude, de enorme dogtooth tun som patruljere kanterne ned til dybet. Yann har hele 13 verdensrekorder fra disse ture og blandt fangsterne er mange store dogtooth tun med den flotteste på hele 104 kilo, taget på jigging.

På vores ture har vi ofte 2 flerdages ture med en pausedag imellem på land. På turen fiskes efter alle mulige arter og normalt vil man trolle efter marlin, sejlfisk, wahoo mf. på vej mod banken. Når man er fremme vurderes vejr og vind, hvorefter man fisker efter de arter som deltagerne ønsker. Her kan man poppe, jigge, fiske med agn og trolle. Da man overnatter på båden er det også mulighed for fiskeri om natten efter sjove arter som sværfisk, oilfisk, doggies og meget andet.
Oprindeligt er fiskeriet på Rodrigues Island startet pga. af de mange, og store marlin, så det hører med til historien at der er rigtigt gode chance for at møde en stor marlin på vores ture.

Selvom man godt kan poppe fra Yann´s båd, så er det ikke en ideel popping båd. Derfor har vi allieret os med en inshore guide som tager os ud i mindre både omkring øen på de dage hvor vi ikke er til søs. Her er det traditionel poppingfiskeri vi dyrker.

Båden:

The Black Marlin, er en 50 fod stor big game båd. Der er plads til 5 kunder samt 3 besætningsmedlemmer. Den er top-udrustet til alle typer fiskeri og det er muligt at fiske fra både fordæk og bagdæk. Der er faciliteter som toilet og bad, kahyt med 9 køjepladser, fuldt udstyret køkken, salon med bænke, stole og bord. Under et ophold på The Black Marlin følger der altid mad og drikke, håndklæder og sengelinned med.

Sæson:

Januar-marts er topsæson, også pga. vejret er mest stabilt i denne periode
April-maj, fiskeriet er stadig godt og vandtemperaturen begynder at dale. Der er ikke så mange kunder i denne periode pga. fiskeriet i Europa tager til
Juni-september, her fisker Black Marlin som regel ikke, det er den sydlige vinter og Rodrigues plages af stærke vinde som gør fiskeriet svært
Oktober-december, de kraftige vinde bliver igen sjældnere og da pladserne ikke har været fisket i 4 måneder, kan fiskeriet være ret godt. Stadig risiko for vind i starten af denne periode

Turene

Det er både en fordel og en ulempe at der er mange set-ups at vælge imellem. Til gengæld er det en sted hvor man kan tilrettelægge turen præcis efter kundens ønsker og budget. Vi har nedenfor valgt at præsentere 2 forslag. Begge turforslag er uden turleder, men vi planlægger også afgange med turleder, så følg med her på siden under priser.

Gruppeturen 16/17. November 2024
En 89 timers tur til Hawkins eller Eastern Banks
En 58 timers tur til Hawkins eller Eastern Banks
Total antal dage på turen 13-14 dage

Turforslag 1:
En 89 timers tur til Hawkins eller Eastern Banks
En 46 timers tur til Hawkins eller Eastern Banks
2 inshore popping fiskedage
Total antal dage på turen 13-14 dage alt efter flyforbindelsen

Turforslag 2:
En 89 timers tur til Hawkins eller Eastern Banks
2 inshore popping fiskedage
Total antal dage på turen 9-10 dage alt efter flyforbindelsen

Inkluderet:

  • Fly retur Mauritius
  • Alle overnatninger
  • Fiskeri efter program
  • Fiskegrej undtaget poppers, stickbaits mv.
  • Fuld forplejning ombord på Black Marlin

 

Ikke inkluderet:

  • Fly fra Mauritius til Rodrigues (ca. 200 eur)
  • Mad og drikke på dage hvor man ikke er på Black Marlin
  • Poppers, stickbaits, jigs mv.
  • Drikkepenge

Aktuelle grupperejser

16/17. november 2024: 29.995,- kr.


Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen