Fiskerejse til Florida

Pris fra kr. 24.9959 dageAlle kan være med
Rejsetyper: Fiskerejser
Destination: Florida
Galleri-mappe-navn: Florida
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: I vandet ud for Venice oplever vi en fiskerigdom som er helt usædvanlig. Store fisk og lange arme er en garanti
Fra pris: Pris fra kr. 24.995
Dage: 9 dage
Kilometer: Alle kan være med

 

Fiskerejse til FloridaFiskerejse til Florida

 

Tag med Waterman Travel til den Mexicanske Gulf og oplev det bedste fiskeri området kan byde på. Vi skal ud med en af områdets bedste Kaptajner og fange Goliath groupers, amberjack og hajer.

 

 

Vores Florida ture har efterhånden udviklet sig til én af vores mest populære destinationer, og vores gruppeture har været udsolgt de sidste mange år. Og det er med god grund, på turene har vi kun 5 kunder med og fiskeriet er virkeligt stabilt og af høj kvalitet. Tilmed er Skipper Eric utrolig populær blandt gæsterne og standarden er høj. Fiskeriet er stort set altid med agn og når der ankres op på et vrag, så er der utroligt mange fisk under båden og noget af det mest interessante ved turene er de mange forskellige fiskearter vi støder på.

Dette er en tur som er oplagt for begyndere, men de mere erfarne ser vi også. Det er en nem tur med masser af fisk og en fed atmosfære hvor hele området emmer af fiskeri.

 

 

 

Sæson: Højsæson er i maj måned men vi har også haft formidabelt fiskeri i november. Om sommeren er det for varmt og om vinter i januar til marts er vejret for ustabilt. Permit og tarpon fanges kun om foråret.

Typisk rejseplan:

Dag 1 Afrejse og ankomst Florida
Dag 2 Fiskeri
Dag 3 Fiskeri
Dag 4 Fiskeri
Dag 5 Fiskeri
Dag 6 Fiskeri
Dag 7 Reservedag
Dag 8 Hjemrejse
Dag 9 Hjemme i Danmark


 

Fiskearter og info

 

Amberjack

Hvis man rammer en stime store amberjacks, så er det garanteret at man får lange arme og masser af fisk. Amberjacks er mega stærke og fighter lige til det sidste. Vi får dem hovedsageligt på levende agn, men de snupper gerne både speedjigs og poppers. Fiskene kan blive ret store og vores største er på hele 65 kilo. Normalt er de store fisk dog på omkring 30 kilo. En rigtig sjov fisk at stifte bekendtskab med.

 

 

 

Goliath Grouper

Den er grum, den store grouper, og den er mega grådig. Befinder man sig på et vrag med Goliath i, så er man helt sikker på kontakt. Enten bliver de fisk man ellers får på krogen ædt, eller også er det fordi man fisker direkte efter dem. Satser vi på at fange dem, så er man helt sikkert på at få bid, så mange er der efterhånden. Førhen var de truede, men nu er de tæt på at være en problem da de æder alle de andre fisk. Vi har fået en del Goliath groupere på over 100 kilo.

 

Permit

For mange fluefiskere er dette en ren trofæ fisk, og den er også utrolig smuk. For fluefiskeren er selv en mindre fisk en præmie, men vi får dem ofte på over 10 kilo. Vi fiskeri dem med levende krabber og kun i maj måned, hvor de samler sig omkring vragene. Resten af året ser vi dem slet ikke.

 

 

Cobia

Denne fantastiske fisk kender de færreste. Den er også lidt mytisk og dukker op engang imellem, uden man rigtigt kan målrette fiskeriet efter dem. Men dukker der én op, så er der stor chance for at den har en makker med. Den er en hård fighter og med størrelse på op til 60 kilo, så begynder udfordringerne først når man har kroget fisken. 

 

Andre groupere

Når vi bundmeder møder vi ofte en række andre groupere. Det er red-, gag-, scamp- og den sjældne black grouper der findes i vandet ud for Venice. De er sjov og stærke fisk som giver god underholdning på båden.


 

 

Snapper arter

Der findes et hav af snapper-arter og den største er red snapper. Det er sjovt fiskeri efter mindre fisk som er overraskende stærke og så er det ovenikøbet fantastiske spisefisk.


 

 

Hajer

Der er mange hajer i Florida, rigtigt mange. Vi fanger ofte hajerne ved et uheld men vi kan også målrette fiskeriet. Det er sjældent at vi har en dag hvor vi går direkte efter dem, de kommer altid forbi når vi ligger og "chummer" efter andre fisk. Så kan man altid smide et stykke kød i vandet og få kontakt. Der er utroligt mange forskellige arter, men vi møder f.eks. bullsharks, hammerhead, spinner shark, dusky shark, nurseshark og mange flere.

 

 

Diverse andre arter

Vi kan slet ikke nævne alle de fiskearter vi er stødt på i Florida, men det er rigtigt mange. Hver tur byder altid på nye oplevelser og fangsterne er heldigvis altid meget forskelligartet. Nogle sjove og flotte fisk vi også har fanger er: African pompano, kingfish, tarpon, tripletail, hogfish, barracuda, wahoo, blackfin tun, jack cravelle og mange mange flere.


 
 
 

Båden

Vores båd er ret stor og stabil, den kan let rumme de 6 mand plus besætning, vi normalt er ombord. Der er overdæk mod sol og regn, toilet, coolerboks, agnbrønd, anker og al grej nødvendigt. Fiskegrejet er af ny og god kvalitet. Man medbringer selv mad og drikke ombord

 

 


Inkluderet

 • Flyrejse København til Florida retur
 • Bagage på flyet
 • Alle overnatninger i hus i delt dobbeltværelse
 • Billeje
 • 5 dages fiskeri a´8 timer
 • Alt fiskegrej
 • Dansk turleder (kun på grupperejserne)
 • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

 • Drikkepenge (Beregn ca. 270USD)
 • Al mad og drikke
 • Benzin til bilen

 


Afgange

 18. oktober 2024 med Jesper Johannesen: 24.995,- UDSOLGT
26. oktober 2024 med Karsten Faber: 26.995,- UDSOLGT
4. november 2024 med Peter Stick: Ledige pladser
15. november 2024 med Per Jensen: UDSOLGT
21. november 2024 med Dan Nielsen: 24.995,- kr.  3 Ledige pladser

2. maj 2025 med Dansk Rejseleder: 24.995,- kr.  UDSOLGT
9. maj 2025 med Søren Vesth: 24.995,- kr.  1 Ledig plads
16. maj 2025 med Dansk Rejseleder: 24.995,- kr. Ledige pladser

Bestilling

For bestilling kontakt Waterman Travel på 42 300 700 eller info@watermantravel.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på
42 30 07 00

 

Huset i Florida

Vi bor altid i hus eller bungalows som vi lejer. Det er helt almindelige huse med soveværelser og køkken. Da vi skal tidligt afsted hver morgen er det klart den bedste løsning at have eget køkken. Vi kan derfor lave morgenmad samt opbevare mad og drikke i køleskabet. Det er derfor også muligt at lave aftensmad hjemme, selvom vi ofte går på restaurant. Oveni al det praktiske, så er det også meget mere hyggeligt at kunne være sammen om aftenen på terrassen.

Kundeoplevelser

Fiskerejse Florida

Så fik de sidste af vores 6 fiskedage ben at gå på, og de gik som de foregående,, super. Vi kom totalt op på 34 arter.
Sidstedagen bød på nogle grumme bæster, der iblandt en bullshark på 75 kilo, og et par goliath groupers på 120 og 125 kilo. Alle vægte estimeret. Tak til Watermann Travel, Skipper Eric White og Max Torres for at gøre denne tur fremragende.

Fiskerejse Florida

Så har vi fisket de 4 første dage af 6 i Florida. Det kan beskrives ganske kort: FANTASTISK. Vi har landet omkring 35 forskellige arter, store som små. Størrelsen og den estimerede vægt på fiskene er ikke det vigtigste, men totaloplevelsen af frugten af aktivt fiskeri, super skipper og mate, skønne omgivelser, og sidst men ikke mindst fremragende selskab. I morgen er det hviledag, og så er der stadig to fiskedage tilbage. Skønt.

Tilmeld vores nyhedsbrev

 

WATERMAN TRAVELS WEBSHOP


Som forberedelse til rejsen kan man via Waterman Travels webshop købe tøjprodukter,
der passer til vores aktive rejser - fra t-shirts til hættetrøjer og regnjakker.
Alle produkter er med Waterman Travels logo og med mulighed for at tilføje egen tekst. 

Classic Hoody Full Zip
Classic Hoody Full Zip
Varm sweatjakke med hætte.

Pris: 500 kr.

Gå til webshop 

Webster Regnjakke
Webster Regnjakke
En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke.

Pris: 550 kr.

Gå til webshop 

Premium Tee - Grå
Premium Tee - Grå
Moderne T-shirt med rund hals. Findes i flere farver.

Pris: 125 kr.

Gå til webshop 

X
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen