Vandreeventyr i Kenya

Pris fra kr. 25.99511 Dage
Rejsetyper: Naturrejser
Destination: Kenya
Ekstra kategorier, hvor rejsen skal vises: Aktive rejser, Vandrerejser, Eksotiske rejser
Galleri-mappe-navn: Vandresafari-Kenya
Vi anbefaler (forsiden): Nej
Overview - teaser: Unik vandreoplevelse i Kenya, med Mt. Longonot, Naivasha-søen og besøg hos Masai-folket i Masai Mara
Fra pris: Pris fra kr. 25.995
Dage: 11 Dage

Kenya er et sandt eventyrland, der byder på en unik kombination af smuk natur, fascinerende kultur og spændende oplevelser, og det er i særdeleshed et land der appellerer til rejsende med en passion for at være aktiv i naturen. På denne rejse kommer du til at opleve landet, naturen og dyrelivet på første hånd, når du til fods kommer helt tæt på landets rå natur og vilde dyr. 

Kenya er et land fyldt med spændende vandreeventyr, og på denne rejse tager vi dig rundt til nogle af de mest spektakulære steder i landet. Efter at have besøgt Karen Blixens farm og et elefantbørnehjem i Nairobi, går turen til Great Rift Valley nord for hovedstaden. I denne enorme dal venter der de næste par dage en række flotte naturoplevelser i Kenyas rå og dramatiske vulkanske landskab. Du skal opdagelse på det 2.776 meter høje Mount Longonot, hvor man på vejen til toppen kan møde både antiloper, zebraer og giraffer, samt et rigt fugleliv. Fra toppen af ​​Mount Longonot kan du nyde den fantastiske udsigt over det omgivende landskab, med Lake Naivasha, Hell's Gate National Park og det åbne savanneområde i Masai Mara - alt sammen steder du kommer til at besøge senere på rejsen. 

Efter at have tilbragt et par dage i Great Rift Valley går turen til safariområdet Masai Mara. Her skal du over de næste fem dage på vandresafari i Mara Naboisho Reservatet, der er et privat beskyttet naturreservat der ligger tæt på det verdensberømte Masai Mara National Reserve. Du bor ude på savannen - i telt under stjernener. Livet i lejren er i sig selv en helt unik oplevelse, hvor de lokal Masaier byder dig velkommen med deres enorme gæstfrihed og over de næste par dage tager dig med rundt på vandresafari. 

 

Udforsk Kenya til fods:

Hvorfor vandring i Kenya er den ultimative oplevelse


Kenya er et land rig på naturlig skønhed og eventyr. Fra dets frodige skove og imponerende bjerge til dets mangfoldige savanner og skinnede søer, er der uendeligt meget at se og opleve i dette betagende land. Og for dem, der elsker at udforske naturen og dyreliv til fods, er vandring i Kenya den ultimative oplevelse.

En af de vigtigste grunde til, at vandring i Kenya er så fantastisk, er på grund af de smukke landskaber, du vil opleve. Uanset om du vandrer gennem det rå terræn på Mount Longonot, tager en afslappet gåtur langs bredderne af Lake Naivasha eller begiver dig på vandresafari i Masai Mara, vil du være omgivet af spektakulære udsigter og oplevelser.

En vandretur i Kenya er også en helt unik mulighed for at komme helt tæt på landets dyreliv. Selvom du bestemt kan se masser af dyr fra en firhjulstrækker, er der noget helt særligt ved at opleve dem i deres naturlige habitat, mens du er til fods. Uanset om du spotter eksotiske fugle langs bredderne af Lake Naivasha eller får et glimt af en flok elefanter, mens de vandrer gennem græsmarkerne i Masai Mara, vil dyreoplevelserne mens du vandrer i Kenya, være helt uforglemmelige.

Ud over de fantastiske landskaber og dyreliv er vandring i Kenya også en god måde at fordybe sig i den lokale kultur. Mens du trekker gennem landskabet, vil du have mulighed for at møde og interagere med de mennesker, der bor og arbejder i området, f.eks. det lokal Masai-folk, som tager dig med på vandresafari gennem Masai Mara. Denne oplevelse til fods efterlader en med et helt unikt perspektiv på livet på savannen og de udfordringer, som Masai-folket står over for, og det vil forstærke din forståelse af landet som helhed.

Et vandreeventyr i Kenya er en oplagt måde at holde sig aktiv på og samtidig komme i kontakt med naturen. Langs de mange vandrestier og safarioplevelser, vil du have mulighed for at udfordre dig selv fysisk og mentalt, mens du bevæger dig gennem det utrolige landskab. Uanset om du er en erfaren vandrer eller en begynder, er der noget for alle i Kenya.

 

 

Rejseprogram

Dag 1: Ankomst til Nairobi

Ankomst sidst på aftenen til Kenyas hovedstad Nairobi. I lufthavnen vil du blive afhentet og kørt til hotellet i Nairobi.

Dag 2: Nairobi

Dagen starter med et besøg ved Karen Blixens Farm. Her vil du opleve det sted, hvor den berømte forfatter boede og skrev "Out of Africa". Gå en tur i de smukke omgivelser og se de gamle bygninger, der stadig står i dag.

Efter besøget på Karen Blixens Farm går turen til David Sheldrick Wildlife Trust, der arbejder for at beskytte elefanter og andre truede dyrearter i Afrika. Du vil have mulighed for at se elefanterne i deres daglige aktiviteter og lære om deres liv og adfærd.

Sidst på dagen er det blevet tid til at forlade Nairobi og tage turen mod nord til Great Rift Valley.

Dag 3: Mount Longonot

Mount Longonot er en gammel vulkan med en højde på 2.776 meter. Vandreturen op til toppen af ​​Mount Longonot er en populær aktivitet blandt besøgende i Kenya, der ønsker at opleve det vilde og varierede kenyanske landskab. Turen tager typisk omkring tre timer op og to timer ned, hvor man undervejs vil kunne opleve bl.a. antiloper, zebraer og giraffer, samt et rigt fugleliv. Fra toppen af ​​Mount Longonot er der en fantasatisk udsigt over det omkringliggende landskab, herunder Naivasha-søen, Hell's Gate National Park og det åbne savanneområde i Masai Mara.

Dag 4: Hell's Gate

Hell's Gate er en national park med en række unik geologiske oplevelser - den er bl.a. et af de eneste steder i verden, hvor besøgende kan gå ind i et aktivt vulkanområde uden begrænsninger. Parken er kendt for sit rå landskab, der omfatter gejsere, varme kilder og unikke formationer af basalttårne og klippevægge.

Besøgende kan opleve området på vandretur eller på cykel. Derudover er det også muligt for de mere eventyrlystne besøgende at prøve f.eks. klatring og rappelling.

Ud over sin geologiske betydning har Hell's Gate også en række sjældne dyrearter, herunder colobus-aber, bavianer, bushbuck og hyæner. Parken er også kendt for sin unikke flora, herunder endemiske planter og blomster.

Dag 5: Naivasha-søen

Lake Naivasha er en af de mange søer i Kenya, der ligger i det centrale højland i Great Rift Valley. Det er en ferskvandssø, der er omgivet af frodige bjergskråninger og rig på en varieret dyreliv, herunder nilkrokodiller, bavianer, antiloper og en række sjældne fuglearter. Søen er dog nok mest kendt for sin store flamingoer og flodheste. Søen er nemlig en af de få søer der har en tilstrækkelig mængde af spirulina, en blågrøn alge, der er en vigtig fødekilde for flamingoer. Derfor kan man ofte se store flokke af flamingoer på søens bredder, hvor de samles for at fodre. Naivasha-søen er desuden også er kendt for at være hjemsted for en stor bestand af flodheste. De lever i og omkring søen, og er et almindeligt syn for besøgende til området. Ved Naivasha-søen er der mulighed for flere aktiviteter. Tag på vandretur langs søens bred, eller tag med på en af de mange bådture på søen for at opleve det vilde dyreliv og natur på nærmeste hold.

Dag 6: Safari - Masai Mara / Mara Naboisho Reservatet

Om morgenen forlader du hotellet i Great Rift Valley og tager turen til det private reservat Mara Naboisho, der er drevet af det lokale Masai-folk. Her vil du over de næste 5 dage komme helt tæt på naturen og dyrene, når du kommer med Masaierne rundt i landskabet. 

Safarieventyret i Naboisho begynder med et "klassisk" game drive i en åben 4 x 4 landcruiser. Her vil du komme til at udforske området på en hurtig og let måde. Efter frokost har du mulighed for at slappe af på udsigtsdækket eller på din teltterrasse, hvorfra du kan observerer dyrelivet på savannen. Sidst på eftermiddagen møder du din Masai-guide, som vil tage dig ud på endnu en game drive. Om aftenen er der middag i lejren og du overnatter i telt under stjernerne. 

Dag 7: Vandresafari

Dagen starter ved daggry, når din Masai-guide møder dig for at tage dig med på en hel dags vandresafari. I dag skal du opleve de store sletter til fods - en helt unik måde at opleve savannen på. Spændingen ved at komme helt tæt på dyrelivet vækker dine sanser og gør vildmarken mere virkelig.
Efter et par timers vandring nyder du en picnic frokost efterfulgt af lidt afslapning i den varme eftermiddags hede, indtil temperaturerne igen bliver lidt køligere senere på dagen, og du kan fortsætte vandringen til nattens lejer, hvor der serveres middag ved ankomst. 

Dag 8: Vandresafari

En tidlig start på dagen, så du kan nyde din morgenmad før du igen begiver dig ud på en hel dags vandresafari. I dag vil du blive introduceret for nogle af savannens finere detaljer. Din lokale Masai-guide vil lære dig at spotte dyrefodspor og identificere forskellige slags dyreekskrementer. En lærerig dag venter og du vil uden tvivl slutte dagen med at føle dig mere i pagt med naturen. Nattens lejr ligger i et særligt fredet område, hvor biler og andre køretøjer ikke er tilladt. Dette giver mulighed for en helt eksklusiv safarioplevelse inden middagen serveres under stjernerne efterfulgt af historier fra vildmarken omkring bålet.

Dag 9: Lejrliv og aftensafari

I dag er der god tid til at nyde komforten i lejren. Tilbring formiddagen på terrassen, hvorfra du kan følge med i livets gang på savannen når zebraer, antiloper, buffaloer og mere passerer forbi. I disse behagelige omgivelser, der er en perfekt blanding af campingliv og luksus, er du fri for det moderne livs forstyrrelser - en kærkommen mulighed for at lægge dagligdagens sysler på hylden for en stund, og give dig hen til naturen og omgivelserne. Dagen afsluttes med en aftensafari, hvor du får mulighed for undervejs at opleve den storslåede solnegang over Afrikas savanne. I mørket på vejen tilbage til lejren står den på nat-safari (i bil).

 

Dag 10: Masai Mara - Nairobi

Denne morgen står den igen på safari fra daggry. Denne morgens safari klares i firhjulstrækker, så du kan være tilbage i lejren til morgenmad. Eftermorgenmad er der tid til a slappe af i lejren, pakke sine ting og reflektere over de sidste dages oplevelser i Masai-land. Efter frokost er det blevet tid til at sige farvel, men der er dog tid til et sidste lille game drive på vejen Naboisho Airstrip, hvorfra du skal videre med fly tilbage til Nairobi. 

Ved ankomst til Nairobi bliver du afhentet i lufthavnen og bragt til dit hotel.

Dag 11: Nairobi / hjemrejse

Dagen er til fri afbenyttelse inden du sidst på eftermiddagen skal begive dig mod lufthavnen for at nå aftenflyet tilbage mod Europa og København. 

Bemærk ankomst til København er næste dag (dvs. dag 12)

 


Inkluderet

  • Fly fra København
  • 10 overnatninger i alt inkl. morgenmad
  • Pakkerejsegaranti 


Ikke inkluderet

  • Forsikringer
  • Evt. vaccinationer
  • Diverse entreer på ruten

 

 


Afgange

 

Pris fra   25.995 kr. 

 

 Kontakt os på info@watermantravel.dk eller 42 30 07 00 for booking


 

 

Vi samarbejder med Basecamp Explorer

Basecamp Explorer arbejder for at udvikle ansvarlig turisme i Kenya og rundt om i verden. Gennem deres tætte lokale samarbejde med Masai-folket, byder Basecamp Explorer på en helt unik natur- og kulturoplevelse på den Kenyanske savanne.

Norske Svein Wilhelmsen grundlagde Basecamp Explorer i 1998, efter et livsændrende møde med en gammel Maasai-høvding ved navn Ole Taek. Om aftenen sidder de omkring bålet, og den anerkendte Maasai-elder fortalte en bekymrende historie om sin folks udfordringer. Wilhelmsen blev af dette møde inspireret til at stifte Basecamp Explorer.

Fra begyndelsen har Basecamp Explorer samarbejdet tæt med Maasai-folket for at bevare naturen og styrke det lokale samfund. Gennem årene har de bl.a. støttet fællesskabsprogrammer, der sigter mod at forbedre kapacitet, øge bevidsthed, forbedre levevilkår og udvikling af vildt. For at yderligere understøtte disse værdier, har Basecamp Explorer sidenhen etableret Basecamp Foundation.

Gennem Basecamp Explorer Foundation arbejder Basecamp Explorer på at udvikle ansvarlige turisme, understøtter projekter som reforestation, affaldshåndtering, beskyttelse af dyreliv, styrkelse af kvinder og unge, og sikring og beskyttelse af naturen. 

>

 Se vores rejser med BASECAMP EXPLORER:

Arktisk vintereventyr på Svalbard Arktisk sommereventyr på Svalbard Arktisk vandreeventyr på Svalbard  Vandreeventyr i KenyaSafarieventyr i Kenya

 

 

 

Mara Naboisho Reservatet (NABOISHO)

Mara Naboisho reservatet er et privat beskyttet naturreservat beliggende i Great Rift Valley, Kenya. Det ligger tæt på det verdensberømte Masai Mara National Reserve og dækker et område på 50.000 hektar.

På trods af at Naboisho reservatet blev etableret i 2010, har det allerede opnået en helt særlig status. Reservatet er kendt for sin store biodiversitet og imponerende skønhed. Allerede nu er forskere vidne til, hvordan dyrelivet trives i bedst velgående i det beskyttede områder. Løve tætheden i Naboisho er en af de højeste i verden med en bestand på mere end 70 identificerede løver. Naboisho er med tiden også blevet et fristed for elefanter, fri for krybskytternes sigtekorn.

Naboisho reservatet er en samfundsejet naturbeskyttelsesforening, som er ejet og drevet af Masai-folket, af masaierne. Ved at besøge Mara Naboisho reservatet, er man som turist dermed med til direkte at støtte og beskytte det lokale Maasai-samfunds kulturarv og land. 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på 42 30 07 00
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen