Golfrejser

 

 


Hos Waterman Travel har vi sammensat en række nøje udvalgte golfrejser til destinationer der alle giver golfen en ekstra unik dimension. På den måde sørger vi for, at din næste golfrejse bliver noget udover det sædvanlige. 

Uanset om du er garvet golfrejseentusiast eller det er første gang du rejser ud i verden med din golfbag, så kan vi tilbyde en golfrejse der passer til dig. Vores tilgang til golfrejser er ligesom med vores øvrige rejser, at lave unikke produkter der skiller sig ud fra mængden. Med vores golfrejser har vi valgt at fokusere på en række destinationer der hver især har noget helt særligt og unikt at byde ind med. 

 

 

 

 

Golfrejser

Golfrejse til Kenya

Pris fra 19.995,-
Kenya

Linksgolf i Skotland

Pris fra kr. 5.995
Storbritanien

Som eksempelvis Kenya, der i 2020 blev kåret som den førende golfdestination i Afrika ved World Golf Awards. Kenya stormer frem som golfdestination og med prisen, har de nu sat målet efter at blive en af verdens førende golfdestinationer. Det frodige og grønne klima året rundt, gør landet til et optimalt golfland og muligheden for at kombinere golfrejsen med fantastiske naturomgivelser, godt vejr og måske ligefrem en safarioplevelse, gør denne destination til noget helt unikt. Landet er rigt på dyreliv, så det er ikke unormalt at opleve egyptiske gæs der soler sig på greenen eller en zebra der vandrer over fairwayen. 

En anden af vores unikke golfdestinationer er Skotland - golfens hjemland, et must for enhver golfspiller. Det er her spillet tog sin spæde start for mere end 500 år siden og hvor verdens første golfbaner så dagens lys. Det er herfra golfens regelsæt er udviklet, og det er her de store turneringer og legender er født. Skotlands rå og vilde natur danner en fantastisk ramme om det utrolige spil der over tid har spredt sig til hele verdenen. Med mere end 550 golfbaner er Skotland derfor en oplagt destination for din næste golfrejse. Her er der mulighed for at få en golfoplevelse der passer til enhver golfspillers niveau og præferencer. Det skotske højland byder på højlandsgolf med bjerge, lochs og glens som kulisse mens de prægtige parkbaner byder på frodigt og bakket landskab der smelter smukt sammen med de grønne fairways. En golfrejse til Skotland er dog ikke helt komplet uden at have prøvet kræfter med en af de imponerende links-baner, der snor sig langs de vindblæste skotske kyster og som har udfordret selv de største legender fra ’Old’ Tom Morris til Tiger Woods.

Vores golfrejseekspert, David er selv ivrig golfspiller, med mange års erfaring og medlemskab i bl.a. Skjoldnæsholm, Trelleborg og Sorø golfklub samt mange førstehånds oplevelser med golfspillet fra flere steder i verdenen. Derfor ved han præcis, hvad der kræves for at organisere en vellykket golfrejse. Er du interesseret i en af vores golfrejser eller har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte David direkte. 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jesper på 42 30 07 00
 
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE?

Er du interesseret i en rejse du ikke lige kan finde i vores rejseoversigt?
Så kontakt os gerne ved at udfykde nedenstående formular,
så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den rejse du søger!

Angive venligst en kort beskrivelse af den ønskede rejse inkl. destination, antal dage, ønskede rejsedatoer mm.

 
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen