Golfrejser

 

 


Hos Waterman Travel har vi stor erfaring med at lave rejser til Kenya, derfor har vi på forespørgsel sammensat en golfrejse der tager udgangspunkt i det flotte Great Rift Valley Lodge & Golf Resort. Rejsen har allerede haft de første private grupper afsted, og vi åbner nu op for salg af rejsen på individuel basis.

Hos Waterman Travel har vi samme tilgang til golfrejser som til vores øvrige rejser, vi ønsker at  lave rejser der er unikke og som skiller sig ud fra mængden. Med vores golfrejse til Kenya har vi sammensat en rejse, der udover at byde på rig mulighed for at spille golf i uvante omgivelser, også inviterer til at opleve en utraditionel golfdestination, der med tiden kan vise sig at blive en af de helt store.

      

 

 

 

GOLF I KENYA

Great rift Valley resortet har vundet flere priser bl.a. i 2020 og 2021, hvor det blev kåret som Kenyas bedst golfresort ved det årlige World Golf Awards. Her er der rig mulighed for en masse golfoplevelser på den flotte 18 hullers championship bane. Derudover byder resortet på mange flotte faciliteter som pool, tennis, naturvandringer m.m. alt sammen med helpension. Beliggende i hjertet af Rift Valley-regionen er Great Rift Valley resortet en enestående mulighed for spændende golfoplevelser i flotte og eksotiske omgivelser.  

Ud over golf vil det på en golfrejse til Kenya naturligvis også være helt oplagt at kombinere golfoplevelsen med en safari i en af Kenyas berømte nationalparker. Ved Nakuru-søen, ikke langt fra Rift Valley, kan man opleve den imponerende mangfoldighed i det kenyanske dyreliv, fra store flokke af flamingoer, der farver søens kyster lyserøde til næsehorn, bøfler, giraffer og mange andre vilde dyr.

 

 

 

 

 


 

Golfrejser

Golfrejse til Kenya

Pris fra 22.995,-
Kenya

Har du spørgsmål?

Kontakt David på 61 61 33 43
 
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE?

Er du interesseret i en rejse du ikke lige kan finde i vores rejseoversigt?
Så kontakt os gerne ved at udfykde nedenstående formular,
så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den rejse du søger!

Angive venligst en kort beskrivelse af den ønskede rejse inkl. destination, antal dage, ønskede rejsedatoer mm.

 
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen