Rejser med Waterman Travel

Wales

Artsfiskeri i høj klasse  er hvad man kan sige om Bristol Channel i Wales. På en enkelt dag kan man nemt lande mere end ti arter, flere af dem kan vi ikke fange her i Danmark. Det er meget hyggefiskeri men ofte bliver der alligevel fanget conger over 20 kg og diverse større hajer. Vi har sammensat en lille smuttur til det smukke Wales til en pris de fleste kan overkomme.

Individuel rejse
Trip type: Individuel rejse
overview_teaser: Artsfiskeri i høj klasse er hvad man kan sige om Bristol Channel i Wales.
Rejsekategori: Fiskerejser
Fiskerejse - type: Havfiskeri, Artsfiskeri, Nordisk
Land: Wales

Vores båd har vi booket i tre dage og vi er klart medbestemmende i hvad og hvor præcis vi skal fiske. Tidevand og vejr spiller selvfølgelig en stor rolle og kan være afgørende for hvad vi vælger. Ofte fisker man på lavere vand langs kysten efter mindre arter imens tidevandsstrømmen er hård og når strømmen tager af går vi ud på dybere vand og meder conger, rokker mf. Aftenerne bruges på den lokale restaurant og selvfølgelig på pubben.

Fiskeriet: Alle dage foregår fra båd 8-10 timer om dagen. Som tidligere nævnt er vi afhængige af tidevand og vejr og skipperen beslutter hvornår der er bedst til det forskellige fiskeri. Når vi går på dybt vand har vi et par timer hver dag til at mede efter de store conger, rokker og hajer før strømmen igen bliver for hård. Der bliver dog også fanget både conger og rokker på lavt vand men ikke i samme størrelser som på det dybe vand. Når der medes er det altid fra opankret båd og når der kastefiskes efter lubber, makrel og havbars driver man.

Rejsen: Vi flyver til London hvorefter vi har en længere køretur til Wales hvor vi skal fiske. Man kan godt flyve direkte til Wales men det ville påvirke prisen voldsomt og det mener vi ikke er nødvendigt. Køreturen er på 3-4 timer hver vej og det plejer alle at klare fint når man blot er forberedt på det. Vi får ofte spørgsmål omkring netop den lange køretur og her er forklaringen.
På flyet har vi kun booket håndbagage til alle men derudover har vi købt en fællesbagage som alle kan lægge lidt småting i. Her skal alle fiskehjulene bl.a. være.

Lidt om grejet: Der er grej til alle om bord på båden men det kan være en god idé at medbringe et par gode hjul hvis man har det. Ellers er grejet om bord ganske fint og har fanget masser af fisk.

Så hvad kan du forvente: Conger: Kongen af Bristol channel. Der er rigtigt mange conger og der bliver helt sikkert fanget en del på turen, nogle fisk kan veje op mod 30 kg og så giver den kamp til stregen. Mangler man denne fisk til sin samling er chancen på denne tur ret stor.

Rokker: Der findes en håndfuld forskellige rokker i farvandet, det er blandt andet sømrokke, blond ray, spottet ray og small eyed ray. De er der i store mængder og er forholdsvis nemme at fange, den største er blonde ray som kan bliver over 15 kg.

Hajer: Hajer er der også en håndfuld af og det er småplettet rødhaj, storplettet rødhaj, blåhaj, gråhaj og glathaj. Den småplettede rødhaj er nærmest en pestilens mens gråhaj og blåhaj er sjældnere, rammer man den rigtige dag kan der være et rent eldorado af glathajer mellem 2-5 kg. Den største haj er blåhajen men den findes mest på dybere vand yderst i kanalen. Gråhajen bliver over 20kg og kan fanges både inde og ude af kanalen.

Andre arter: Af andre arter kan nævnes lubbe, sej, torsk, makrel, havbars, berggylte, blåstak, knurhaner, diverse kvabber, pighvar og den sjældne Red Band Fish. Fiskeriet efter havbars kan fremhæves hvor der kan fange pæne eksemplarer og satses der efter det fanges berggylterne ofte op til hele 60 cm.

Inkluderet

 • Dansk turleder
 • 4 overnatninger
 • 3 dages guidet fiskeri i båd
 • Alt fiskegrej (medbring gerne hjul selv)
 • Fly til London
 • Billeje (benzinen deles)

Ikke inkluderet

 • Al forplejning på turen
 • Evt. bagage på flyet (1 stk fællesbagage er med i prisen)
 • Personligt udstyr
 • Agn, beregn 10 GBP per dag
 • Benzin til lejebilen
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring (koster 6% af rejsens pris og skal bestilles sammen med rejsen)

Aktuelle grupperejser

26. august 2019 med Anders Krogager Jørgensen: UDSOLGT

9. juni 2020 med Dansk turleder: 5.980,-

7. september 2020 med Dansk turleder: 5.980,-

Flere billeder

gxwalessecondary8
gxwalessecondary777777777777777777
gxwalessecondary5
gxwalessecondary4
gxwalessecondary6
gxwalessecondary3
gxwalessecondary1
gxwalessecondary2

Forsikringer
Vi anbefaler på det kraftigste at du som minimum har en gyldig rejseforsikring der gælder din rejse. Desuden anbefaler vi også en afbestillingsforsikring. Hos Waterman Travel sælger vi både rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer gennem Europæiske Forsikring. Nedenfor finder du mere information omkring de forsikringer der kan købes.
Vi kan anbefale en kombineret årsrejse- og afbestillingsforsikring til en rigtig fornuftig. Du kan enten ringe eller klikke på nedenstående link for at kontakte os angående, at du ønsker en forsikring.

Kontakt mig vedrørende forsikring

x
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen

 
x