Rejser med Waterman Travel

Trinidad

Alle der har prøvet at fiske efter tarpon kan genkende at det er enormt svært at få blot én af disse kæmpesild ind til båden og ofte mistes langt de fleste fisk. Da de også har frustreret os her på bureauet har vi nu fundet frem til det som man med rette kan kalde verdens bedste tarponfiskeri.

Grupperejse
Trip type: Grupperejse
overview_teaser: Tag med til Trinidad i Caribien hvor en tarpon næsten er garanteret
Rejsekategori: Fiskerejser
Fiskerejse - type: Eksotisk

Nærmere bestemt skal vi til Trinidad i Caribien for at finde et sted hvor en tarpon næsten er garanteret. Vi har allieret os med Jonathan De La Rosa som driver et guidefirma på øen og de har specialiseret sig i at fange mange og store tarpon. Hvert år har de over 1000 tarpon til båden og det må siges at være ret imponerende, det er derfor toppen af tarponfiskeri man får her selvom man ikke får det forærende. Så går du med et rigtigt stort ønske om at få krydset en stor tarpon af på din liste er dette bare det helt rigtige sted.

Fiskeriet: Vi fisker fra moderne glasfiberbåde med kraftige motorer. Der er frokost og drikkevare med på båden gratis og der er maksimum 4 fiskere i hver båd.
Der fiskes hovedsageligt med små levende agnfisk og det er voldsomt effektivt. Der er ofte gang i mange stænger ad gange. Fiskeriet foregår i udløbet fra en stor bugt og ud til det åbne hav, her er strømmen og fødeemnerne perfekte.
Man behøver ikke være en meget erfaren lystfisker for at fiske her. Besætninger er vant til gæster af alle slags, lige fra de professionelle til de helt grønne. Alle vil få en stor oplevelse her med masser af tarpon action.  

Alt andet slags fiskeri er en bi-ting hernede. Der kan dog også trolles efter især wahoo, hvid marlin, sejlfisk, dorado og blackfin tun. Man kan også medefiske eller jigge ved boreplatformene langt til søs efter snapper, grouper, amberjack osv.

Alt fiskegrej stilles til rådighed af båden

Sæson: Tarpon sæsonen løber fra maj til november men der kan fanges tarpon hele året rundt. Trollingsæsonen er fra november til maj hvor man fanger kingfish, wahoo og white marlin

Opholdet: Vi bor på 3 stjernet hotel lige ved Marinaen

Så hvad kan du forvente: Det er selvfølgelig tarpon det gælder og her er risikoen for at tage hjem uden fisk næsten ikke til stede. På en normal dag vil der komme 10-20 tarpon til båden. Det er fisk op til 200 pund
Målet er selvfølgelig at alle mand får en flot fisk og det er der en stor chance for på denne tur

Inkluderet

 • Dansk turleder
 • Fly til Trinidad retur
 • Bagage på fly
 • Transporter i Trinidad
 • Alle overnatninger på 3* hotel
 • Morgenmad eller frokost på hotellet i Trinidad
 • 5 dages guidet fiskeri
 • Drikkevarer og frokost ombord på båden

Ikke inkluderet

 • Personlige forsikringer
 • Aftensmad alle dage
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg
 • Drikkepenge

Aktuelle grupperejser:

17. september 2019 med Dansk rejseleder: 24.980 kr.

Flere billeder

gxtrinidadsecondary2
gxtrinidadsecondary1
gxtrinidadsecondary5
gxtrinidadsecondary4
gxtrinidadsecondary3

Forsikringer
Vi anbefaler på det kraftigste at du som minimum har en gyldig rejseforsikring der gælder din rejse. Desuden anbefaler vi også en afbestillingsforsikring. Hos Waterman Travel sælger vi både rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer gennem Europæiske Forsikring. Nedenfor finder du mere information omkring de forsikringer der kan købes.
Vi kan anbefale en kombineret årsrejse- og afbestillingsforsikring til en rigtig fornuftig. Du kan enten ringe eller klikke på nedenstående link for at kontakte os angående, at du ønsker en forsikring.

Kontakt mig vedrørende forsikring

x
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen

 
x