Rejser med Waterman Travel

Mexico

Tag med Hvidovre Sport og Waterman Travel til Mexico og oplev det fantastiske Big Game fiskeri i Stillehavet.  Der er hele 7 dages fiskeri efter sejlfisk, dorado, marlin, roosterfish og mange flere. Vi har altid stor success og masser af fisk på vores ture til Zihuatanejo. Hvis du går og drømmer om at fange en sejlfisk er Zihuatanejo det rette sted for dig. Herudover fanges der arter som dorado, roosterfish, jacks, yellowfinned tun og ind imellem også en marlin.

Individuel rejse
Grupperejse
Trip type: Begge
overview_teaser: Tag med Hvidovre Sport og Waterman Travel til Mexico og oplev det fantastiske Big Game fiskeri.
Rejsekategori: Fiskerejser
Fiskerejse - type: Big game, Eksotisk
Land: Mexico

Vi er kun to mand i hver båd og der trolles for det meste selvom man også kan vælge at kastefiske, og med en sejltid på 10-15 minutter fra land er der masser af fisketid. Vi har i alt 7 fiskedage på denne tur og fiskeriet samt vejret er utrolig stabilt i denne periode

Fiskeriet: Hvis du går og drømmer om at fange en sejlfisk er Zihuatanejo det rette sted for dig. Herudover fanges der arter som dorado, roosterfish, jacks, yellowfinned tun og ind imellem også en marlin. Vi er kun to mand i hver båd og der trolles for det meste selvom man også kan vælge at kastefiske, og med en sejltid på 10-15 minutter fra land er der masser af fisketid. Vi har i alt 7 fiskedage på denne tur og fiskeriet samt vejret er utrolig stabilt i denne periode.

Sæson: Den bedste periode at fiske i Zihuatanejo er i vores vinterhalvår. Vi har lagt vores grupperejse i januar, lige midt i højsæsonen.

Opholdet: Vi bor i den hyggelige by Zihuatanejo som ligger direkte ved havet og her har vi i alt 14 nætter med masser af mulighed for afslapning og shopping. Allan har med sine mange års erfaring et stort kendskab til området og kan bistå med alt det praktiske og har desuden sørget for de bedste både og guider.

Inkluderet

  • Dansk turleder
  • Fly København til Zihuatanejo retur
  • Bagage på fly
  • Alle overnatninger på hotel i Zihuatanejo
  • 7 dages guidet fiskeri

Ikke inkluderet

  • Al mad på turen
  • Personligt udstyr og fiskegrej (trollinggrej leveres af bådene)
  • Drikkepenge

Aktuelle grupperejser:

7. januar 2020 med Hvidovre Sport(17 dage): 23.000 kr. (UDSOLGT)

9. februar 2020 med Hvidovre Sport(17 dage): 23.000,-

Flere billeder

gxmexicosecondary1
gxmexicosecondary7
gxmexicosecondary6
gxmexicosecondary5
gxmexicosecondary4
gxmexicosecondary2
gxmexicosecondary3

Forsikringer
Vi anbefaler på det kraftigste at du som minimum har en gyldig rejseforsikring der gælder din rejse. Desuden anbefaler vi også en afbestillingsforsikring. Hos Waterman Travel sælger vi både rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer gennem Europæiske Forsikring. Nedenfor finder du mere information omkring de forsikringer der kan købes.
Vi kan anbefale en kombineret årsrejse- og afbestillingsforsikring til en rigtig fornuftig. Du kan enten ringe eller klikke på nedenstående link for at kontakte os angående, at du ønsker en forsikring.

Kontakt mig vedrørende forsikring

x
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen

 
x