Rejser med Waterman Travel

Florida

Tag med Waterman Travel til den Mexicanske Gulf og oplev det bedste fiskeri området kan byde på. Vi skal ud med en af områdets bedste Kaptajner og fange Goliath groupers, amberjack og hajer.

Individuel rejse
Grupperejse
Trip type: Begge
overview_teaser: Tag med Waterman Travel til den Mexicanske Gulf og oplev det bedste fiskeri området kan byde på.
Rejsekategori: Fiskerejser
Fiskerejse - type: Big game, Artsfiskeri, Eksotisk
Land: USA

Mens en stor grouper stort set kan garanteres, er det ellers som med alt andet fiskeri, man ved aldrig hvad man fanger. Arter som red grouper, red snapper, mangrove snapper, cobia, barracuda, amberjacks, bullshark, spinnershark, nurseshark og sågar hammerhaj kan komme på krogen.

Fiskeriet: Vores lokale guide har fisket i området en stor del af hans liv og har været med til at ”opfinde” fiskeriet efter Goliath Grouper. Vi kan være op til 6 personer i båden men vi har valgt at begrænse deltagerantallet til 5 personer for at være sikre på at alle får nok fisk. Prioriteten er at alle mand fanger den fisk vi fisker efter og man roterer på den måde at når man har fanget en fisk overlader man stangen til næste mand, men da vi som regel har gang i tre stænger ad gangen er man hurtigt på igen. Dagsprogrammet er kun vejledende da mange ting kan spille ind, så som vejr, fangstrapporter og sågar månefasen. Kaptajnen og turlederen tager stilling til hvordan dagene fordeles undervejs. Alt fiskegrej leveres af båden

Sæson: Højsæson er i maj måned men vi har også haft formidabelt fiskeri i november. Om sommeren er det for varmt og om vinter i januar til marts er vejret for ustabilt. Permit og tarpon fanges kun om foråret.

Opholdet: Vi bor i bungalows med 2 soveværelser, 1 badeværelse og køkken i hver enhed. Her laver vi selv mad og frokost til turene og normalt laver vi en fælles kasse til indkøb. Bungalowerne ligger i den lille hyggelige by Englewood hvor der er masser af mulighed for at gå ud at spise og der er gode shopping muligheder. Ofte besøger vi også Basspro shoppen i Fort Myers og det er en imponerende grejbutik i en standard vi ikke kender hjemmefra. Er vi ankommet via Miami får vi også en scenisk tur igennem Everglades Nationalpark med rig natur og selvfølgelig en masse alligatorer.

Hvad kan du forvente: Hvis du ikke har prøvet tropisk fiskeri før så får du her en rigtig god oplevelse uden at det kræver at man har den helt store erfaring på forhånd. Det er fiskeri hvor alle kan være med og der er altid en masse fisk til alle mand. Hvis du også synes det er sjovt at fange en masse arter bliver du ikke skuffet og på én tur får vi ofte mere end 30 arter i båden.

Goliath Grouper: Dette er nok den mest stabile fisk og der bliver altid fanget grouper på de planlagte ture, en normal tur giver som regel 10-12 fisk over 50 kg mens en dårlig tur giver 4-6 fisk. Fisk over 100 kg er ikke unormalt og lange arme er en garanti.

Hajer: Her er der også garanti for fangst og hårde kampe. Bullsharks, blacktip og lemonsharks fanges i mængder mens store tigerhajer og hammerhajer er trofæfiskene. Spinnershark og blacktip er de eneste hajer som ofte springer op over vandet i fighten.

Andre arter: Her er rig mulighed for at få arter som diverse snapper-arter, flere groupers, cobia, barracuda, kingfish, tarpon mf. Er du derimod til store stærke fisk som kan udfordre dig maksimalt så er du er også det rette sted. Her er fisk så store at de kan få selv de sejeste til at ryste i armene af træthed.

Turen er derfor både til begynderen og til den mere erfarne fisker og kunderne nøjes tit ikke med én tur, men tager af sted igen og får nye arter og rekorder. Samtidig er det en utrolig hyggelig tur med masser muligheder for også at slappe af, shoppe, bade og opleve USA på godt og ondt. Området er et mekka for lystfiskere og det mærker man tydeligt da det vrimler med fiskebåde, marinaer og fiskerestauranter, mens der ligger en bait and tackle shop på næsten hvert gadehjørne.

Inkluderet

  • Fly retur Florida
  • Dansk turleder
  • Overnatninger i bungalows
  • Billeje
  • Fiskeri

Ikke inkluderet

  • Al mad og drikke
  • Brændstof til bilen
  • Drikkepenge
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Aktuelle grupperejser
10. maj 2020 med Dansk turleder:                               19.995,- 1 plads ledig
30. oktober 2020 med Dansk turleder:                         20.495,- UDSOLGT
7. november 2020 med Dansk turleder:                        20.495- UDSOLGT
14. november 2020 med Dansk turleder:                      20.495,- Ledige pladser
21. november 2020 med Dansk turleder:                      20.495,- Ledige pladser
8. maj 2021 2021 med Dansk turleder:                         20.495,- 2 ledige pladser
15. maj 2021 2021 med Dansk turleder:                       20.495,- 2 ledige pladser

Flere billeder

IMG0320
FiskerejseUSAFloridaKiplingTravelCMYK
IMG0074
gxfloridasecondary9
gxfloridasecondary10
IMG3550
gxfloridasecondary8
gxfloridasecondary7
gxfloridasecondary6
gxfloridasecondary4

Forsikringer
Vi anbefaler på det kraftigste at du som minimum har en gyldig rejseforsikring der gælder din rejse. Desuden anbefaler vi også en afbestillingsforsikring. Hos Waterman Travel sælger vi både rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer gennem Europæiske Forsikring. Nedenfor finder du mere information omkring de forsikringer der kan købes.
Vi kan anbefale en kombineret årsrejse- og afbestillingsforsikring til en rigtig fornuftig. Du kan enten ringe eller klikke på nedenstående link for at kontakte os angående, at du ønsker en forsikring.

Kontakt mig vedrørende forsikring

x
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen

 
x