Rejser med Waterman Travel

Texas

Drømmer du om at fange et rigtigt fortidsmonster så har du muligheden sammen med os i Trinity River i Texas. Det er selvfølgelig den grumme alligator gar vi taler om og vi har lavet en fremragende tur hvor der bliver rig mulighed for at få fat i én af de rigtigt store.

Grupperejse
Trip type: Grupperejse
overview_teaser: Drømmer du om at fange et rigtigt fortidsmonster så har du muligheden sammen med os i Trinity River i Texas.
Rejsekategori: Fiskerejser
Fiskerejse - type: Eksotisk
Land: USA

Fiskeriet: Fiskeriet foregår fra båd men stængerne placeres på bredden af floden i stangholdere med bidmeldere på. Når alle stænger er sat, sidder man i båden og venter på at der er bid. I andre tilfælde fiskes der helt uden bidmeldere fra båden. Derefter sejler man hen og tager stangen og fighter fisken fra båden. Dette fungerer godt da de store fisk skal have god tid til at spise agnen. Størrelsen på fiskene varierer selvfølgelig en del og størstedelen vejer mellem 20 og 80 pund men der fanges hvert år fisk på over 200 pund, rekorden er over 300 pund! Efterhånden som alle mand har fået fisk kan der satses på pladser som indeholder større men færre fisk.

Alt grejet findes på båden og er med i prisen

Hvis man ønsker det, kan der også fiskes efter maller, karper og andre arter.

Sæson: Der er højsæson i vores sommerhalvår og i oktober begynder det at blive koldere og fiskeriet bliver langsomt sværere.

 

Opholdet: Vi bor tæt på floden og selve stedet afgøres først kort før afgang for at bo det bedste sted i forhold til hvor vi skal fiske. Trinity river er flere hundrede kilometer lang. Enten bor vi på hotel eller i hytter. Klimaet er varmt om sommeren og det er vigtigt at huske solcreme og selvom man tror Texas er et tørt sted kan det faktisk regne en del om sommeren.

 

Så hvad kan du forvente:
Det vil være højst usandsynligt at komme hjem uden at have fanget en gar, og selvom vi ikke tør love noget omkring størrelse, er der altid en del store fisk mellem fangsterne. Fiskene fanges op til over 200 pund og det er altså en rigtig stor fisk.

 

 

Inkluderet
Fly retur Texas
Dansk turleder
Overnatninger i bungalows eller hotel
Billeje
5 dages guidet fiskeri
Fiskegrej

 

Ikke inkluderet
Al mad og drikke
Brændstof til bilen
Drikkepenge
Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Aktuelle grupperejser:

17. september 2020 med Jan Larsen:    19.995,- kr.

x
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen

 
x