Rejser med Waterman Travel

Zugspitze på grænsen mellem Tyskland og Østrig er en overset perle

Individuel rejse
Trip type: Individuel rejse
overview_teaser: Vandretur rundt om Bayerns perle Zugspitze med hyggelige alpebyer og smuk natur

Den tyske bayerske del af Alperne er ganske smuk, noget man skal se en gang i livet. Så hvorfor ikke tage en rejse omkring det højeste bjerg i denne del af Alperne. Du vil opdage grønne enge, snedækkede toppe og fantastiske vandfald.

Mount Zugspitze, 2962 m høj, nås let ved at tage en svævebane. Men den bedste måde at opleve området på, er at vandre i bunden af bjerget, og overnatte i små hyggelige Tyroler byer.

 

Dag 1: Individuel ankomst til Garmisch-Partenkirchen
Denne hyggelige by er berømt for vintersport, som spiller en enorm rolle her. Og selvom det er sommer, skal du tage lidt tid på at slentre gennem gyder og småveje. Nyd den bayerske livsstil og måske få din første "Brotzeit" her.

Dag 2: Garmisch-Patenkirchen - Mittenwald / Klais (ca. 16 km, gåtid: ca. 5 timer)
Nu starter din rejse rundt på bjerget Zugspitze. Et af højdepunkterne på turen er Partnachklamm (Partnach-slugten), entreen er ikke inkluderet, men det er bestemt værd at bruge tiden og pengene. Her vil du gå mellem blanke klippevægge med floden lige under dig. Senere går turen langs fredelige enge mod Klais eller Mittenwald. Hvis du vil, kan du tage noget af turenmed  sporvognen, også her er prisen ikke inkluderet.

Dag 3: Mittenwald / Klais - Leutasch (ca. 14 km, gåtid: ca. 4 timer)
Den næste del af din rejse går langs Leutscher Ache. Ruten er skåret ud af klippen, og selvom det ser lidt skræmmende ud, er det sikker vandring. På din vej til Leutasch Valley kaster det store massiv Wetterstein sin skygge over engene og vandreruten. I Leutasch kan du endelig slappe af eller bruge lidt mere tid på en gåtur gennem byen for at opleve den tyrolske livsstil.

Dag 4: Fridag eller søtur (ca. 9 km, gåtid: ca. 3 timer)
Du kan tilbringe dagen med at slappe af og bare ikke gå, eller du kan gøre det modsatte og gå på en lille siderejse rundt Seefeld (en sø). Du kan også tage på udflugt til en af Seefelder-toppene. Her har du valget mellem at gå eller tage med svævebanen.

Dag 5: Leutasch - Ehrwald (ca. 17 km, gåtid: ca. 5 timer)
Du skal tage bussen til Gaistals naturparadis, hvor dagens rejse starter. Langs vejen vil du kunne se nogle husdyr i form af Haflinger-heste, kvæg og skotsk galloways. Fortsæt med at gå på Ganhofer-stien mod Ehrwalder Alm. Den bayerske forfatter Ludwig Ganghof har tilbragt en hel tid i denne dal, og mange af hans romaner er inspireret af den. Senere kan du tage svævebanen ned i dalen og gå videre til Ehrwalder Alm, hvor du overnatter.

Dag 6: Ehrwald - Garmisch-Partenkirchen (ca. 12 km, gåtid: ca. 4,5 timer)
Nu gås der mod bjergene Zugspitze direkte foran dig. Du kommer til Eibsee-udsigten, som er en berømt panoramaudsigt. Når opholdet her er slut, skal du tage toget tilbage til Garmisch-Partenkirchen, hvor din rejse begynder og slutter.

Dag 7: Individuel afrejse
Nu er turen rundt om ​​Zugspitze slut og det er en mulighed at forlænge din rejse med et ekstra dage i Garmisch-Partenkirchen og her kan man tage en tur op ad bjerget

Inkluderet

 • Alle overnatninger på 3* hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Kabelbane til Ehrwald
 • Kabelbane Eibsee – Garmisch-Partenkirchen
 • Transport af bagage fra hotel til hotel
 • Kort og guide over området

Ikke inkluderet

 • Transport til Garmisch-Partenkirchen
 • Personlige forsikringer
 • Frokost og aftensmad alle dage
 • Entré omkostninger
 • Evt. Parkering
 • Singletillæg

Priser i 2020:

Priser pr. person i delt dobbeltværelse: 4.995,- kr.

Flere billeder

Zugspitze
xeibsee-im-zugspitzdorf-grainaujpegpagespeedicj0LHcDc4-s
unnamed
tourimg-1337732-99
leutasch-spirit-gorge
Familienurlaub-Mittenwald
dtyjtydj
cStephan-Elsler-Einhornmarsch-Leutasch-2-2-1030x688
csmZugspitzeEhrwaldWandererPanoramablick9d4bd7067a
csmgatterltourcschennach2014ae037224ce5f66a0e545

x
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen

 
x