Rejser med Waterman Travel

Familie venlig vandre i den smukke Rondane Nationalpark

Individuel rejse
Trip type: Individuel rejse
overview_teaser: Let vandring i smukke Rondane Nationalpark

Ved Høvringen ved Rondane Nationalpark kan du gå mellem bjerghytterne Øigardseter Fjellstue, Smuksjøseter Fjellstue og Putten Seter og få din bagage transporteret.
Turen er fremragende til familier med børn, bedsteforældre med børnebørn og for alle, der søger ro i bjergene uden for lange, trætte dagsture.

Rondane- og Rondane-massivene er et velkendt og elsket vandreområde.
Denne tur kan være en god mulighed for at introducere børn og "begyndere" til bjerget. Her skabes varige minder gennem fælles oplevelser og værdifuld videndeling.
De daglige etaper er fra 6 til 12 kilometer. Synes du dagture er for korte, er der mange muligheder for at forlænge ture. Værterne i hytterne er kendt i området og giver dig de bedste vandreture, der er tilpasset vejrforholdene og dine ønsker.
Din bagage transporteres fra sted til sted, så du behøver kun at have en let dags taske.

Efter afslutningen af ​​dagen ankommer du til hytten og en venlig vært, der byder dig velkommen med nyredte senge og en velsmagende treretters middag, baseret på lokale ingredienser. Indkvartering i familie- eller dobbeltværelse med bad / toilet.
Høvringen tilbyder mange fantastiske vandreture.

Turen starter ved en af ​​de tre bjerghytter, og du kan vælge, om du vil tage en lang eller kort tur i henhold til dagens form og vejr.
- Øigardseter Fjellstue ligger på selve Høvringen. Lodgen har begge hotelværelser med pensioner og lejligheder med egen forplejning. Alle har udsigt over Rondane eller Jotunheimen. Hotellet har flere hyggelige stuer med pejs,
- Putten Seter var oprindeligt en lille sædeslynge, som med tiden er blevet udviklet til en behagelig gård med bjerghytte og hytter. Her får du plads i traditionelle hytter, lejligheder eller værelser. Fra Putten Seter kan du nyde en fantastisk udsigt over Gudbrandsdalen og Jotunheimen Nationalpark. 5 km fra endda Høvringen.
- Ved Smuksjøseter Fjellstue er du næsten inde i nationalparken, med fantastisk udsigt og rolige omgivelser. 5 km fra Høvringen

Ankomst til Øigardseter. Smuksjøseter, Putten Seter Indkvartering og middag

Daglige etaper:
Lang tur: Høvringen - Karihaugen - Anaripigg - Kufthaugen - Putten Seter ca. 10 km
På denne tur får du en fantastisk udsigt over Rondane-massivet, du ser Jotunheimen i det fjerne og ned til Gudbrandsdalen. Fra Høvringen er der en stigning op ad Karihaugen (1277m.o.h) - med fantastisk udsigt inde i landet omkring Rondane.
Fra Karihaugen er det let at krydse til Anaripigg (1211 moh) en let og sjov top for børn. Ned fra Anaripigg går stien via Horrtjønn, hvis du har fiskestang så kan du prøve din fiskelykke!
Fra Horrtjønn anbefaler vi at tage turen til Kluftåthaugen - her har du bogstaveligt talt Selsbygda og Gudbrandsdalen for dine fødder. Spændende tur gennem «gammel magisk skov» til Putten Seter.
Kortere tur: Fra Karihaugen går man lige ned til Putten Seter - ca. 6 km
Indkvartering og middag på Putten Seter.

Lang tur: Putten Seter - Peer Gynt Lodge - Smuksjøseter 12 km
En fantastisk vandretur i let bjergterræn. Let stigning op fra Putten Seter, men ellers fladt og pænt ind ad Merra plettin og ned til Peer Gynt Hytta eller Uløyhytta. Det var her Asbjørnsen hørte historien
paven Gynt, som Henrik Ibsen senere brugte i sit skuespil. Peer Gynt Lodge er åben hver dag til spisning i sommersæsonen fra 3. juli til 17. august. Fra Peer Gynt-hytten er det nemt at gå til Smuksjøseter Mountain Lodge.
Hvis du ønsker en længere tur, anbefaler vi at gå op Formo Camp (1424m.o.h). Her kan du nyde en fantastisk udsigt til både Rondane, Jotunheim og Dovrefjell. Der er en stigning til toppen, men ikke noget problem at gå til toppen.

Kortere tur: Fra Putten Seter - Skoråtberget - Baksidevassberget til Smuksjøseter Mountain Lodge 10 km. En lille stigning op fra Putten Seter, men ellers en let og dejlig vandretur.
Indkvartering og middag på Smuksjøseter Fjellstue.

Lang tur: Smuksjøseter - Kvannslådal bue og til Høvringen ca. 14 km
En nem vandretur med en lille stigning langs Storsteinåe op til Kvannslådalsbue. Fra Kvannslådal buen går det let ned Kvannslådalen til Høvringen. Du går på en frodig dalbund på en blød overflade af sand og mos. Ved Kvannslådal bue følger du DNT-stien, der går til Dørålseter.

Medium tur: Smuksjøseter, Baksidevassbeget, Haukberget og til Øigardseter Fjellstue Høvringen ca. 7,5 km
En nem gåtur med fantastisk udsigt. Gå op til Baksidevassberget og vandre i varieret terræn over små toppe til Haukberget og se ned forbi Kongesteinen til Høvringen. Følg derefter den kulturelle sti
Øigardseter

Kort gåtur: Smuksjøseter - langs Høvringsåe til Øigardseter Fjellstue 5 km
Let gåtur langs Høvringsåe til Øigardseter Mountain Lodge.

Du kan starte denne tur fra alle tre bjerghytter.

Derudover har du muligheden for at tilføje et par dage og tage dagsture fra en eller flere af de tre bjerghytter. Guidede ture er også tilgængelige på forespørgsel
 
 
 

Priser pr. person baseret på minimum 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Afgang daglig                                                                 3.995,- kr.

Familiepris med 2 vokse og 2 børn under 12 år             7.995,- kr.

 

Inkluderet

  • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad og selvpakke madpakker
  • 4 stk middag
  • Kort og beskrivelse af ruten, 1 sæt per booking
  • Bagagetransport, 1 stk per person

Ikke inkluderet

  • Turen fra Danmark
  • Overnatninger før og efter turen
  • Forplejning ud over det nævnte
  • Ture som ikke står i programmet

Tillæg

  • Enkeltværelse 795,-

 

Flere billeder

Rondane-Dovre-CH---Visitnorway
Rondane-Dovre-2010-88-2-1139472
09ViewFormokampenScanout
08FormokampenScanout
07FotoHilde
06nyebuilder004
05L166016
03CreditYngveAsk3
02-IngerKarin

x
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen

 
x