Rejser med Waterman Travel

Cykelferie for hele familien i Valdres med muligheder for andre aktiviteter

Individuel rejse
Grupperejse
overview_teaser: Cykelferie for hele familien i det smukke Valdres

På Stølsvidda, bjergplatuaet mellem Valdres, Hallingdal og Hemsedal, er det godt egnet til cykeloplevelser for små og store. Cykelturen kan kombineres med vandreture i bjergene, svømning, fiskeri, besøg i klippen og gode natur- og kulturelle oplevelser. Valdres tilbyder Norges største og mest aktive yngleområder, og du er vil møde geder, køer, kalve og får undervejs. Turen går via dejlige, snoede veje med ringe eller ingen trafik. Det er undervejs picnicområder, badestrande og fiskermuligheder. Det er også muligt at parkere din cykel og tage benene, ikke en krævende tur, men alligevel får du følelsen af ​​en toptur med fantastisk udsigt.
Turen er velegnet til familier med børn fra ca. 6 år, som selv kan cykle hele turen. Det er også en god tur for andre, der er begyndere på cykelferie.
Der er nogle korte afsnit med trailcykling, så turen egner sig ikke med en cykelvogn.

Turen er fremragende for grupper af venner, der ønsker en god cykeltur, som alle kan deltage i.

 

Dag 1: Ankomst Vaset
Middag og overnatning på Gomobu Mountain Lodge

Dag 2: Cykl fra Vaset til Oset, 21 km
Dagens etape starter med en let stigning et par kilometer, før den flader ud. Ved Brattåse, turens højeste punkt, skal du vende dig rundt og nyde den betagende udsigt. Her kan du blandt andet se den spidse Store Knutholstind og andre toppe i Jotunheimen.
Der er for det meste flad vej, hvor du passerer vandløb og små bjergsøer og til sidst får du en fantastisk udsigt over Hemsedalsfjella med det karakteristiske Skogshorn, for til sidst at køre ned ad bakke mod Tisleifjorden. Her krydser du en dæmning, inden du cykler den sidste kilometer op til Oset Høyfjellshotell.
Middag og overnatning på Oset Høyfjellshotell
 
Dag 3: Cykel fra Oset til Nøsen, 19 (28) km
- Alternativ 1, via Langestølen, 19 km: Let stigning op fra Tisleifjorden. Ellers er det en flad og let etape. Langs Storfjorden cykler du på Panoramavegen-vejen, der løber mellem Valdres og Hemsedal, så der kan være en lidt trafik. Her er mange gode stoppesteder hvor man kan tage svømmetur og hvil, så nyd dagen. På Langestølen er der en butik og café.
- Alternativ 2, via Lykkja, 28 km: Denne rute går på vestsiden af ​​Tisleifjorden og følger vandkanten et stykke tid, før vejen drejer mod Golsfjell Fjellstue. Derfra skal du gå ud på jernbanen / stien lidt. Fortsæt til Lykkja i Hemsedal og følg Panoramavegen-vejen til Nøsen.
Middag og overnatning på Nøsen Yoga og Fjellhotell

Dag 4: Cykl fra Nøsen til Syndin, 23 km.
Fra Nøsen er det nemt og behageligt at cykle til Buaråni der byder på blandt andet gode fiskermuligheder. Derfra et par lange bakker op til Grønsennhøgda. Her får du belønning for indsatsen i form af en fantastisk udsigt over Helin og Jotunheimen. Efter Grønsennhøgda cykler du på en dårlig stykke vej, der krydser stien. Her kan du forvente at trække cyklen et stykke tid.
Mod slutningen af ​​dagen kommer du ind på en grusvej igen. Derefter er der let cykling langs den midterste Syndin-sø op til Syndin og ca. 1 km opstigning til slutningen.
Det er muligt at vælge en længere dags etape for at undgå dårlig vej.
Middag og overnatning på Syndinstøga

Dag 5 Cyklus fra Syndin til Vaset, 22 km.
Let og dejlig cykeldag med et par bakker. Det er muligt at tage alternative ruter for at gøre turen længere. En del af dagens etape går på en dårlig traktorvej, som kan være beskidt, hvis det har været regnfuldt. Selv i dag er det muligt at tage en længere dagsrute for at undgå dårlige traktorveje.
Mulighed for ekstra indkvartering på Gomobu efter turen.

Priser pr. person baseret på minimum 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Afgang daglig fra Valdres         Spørg for pris

 

Inkluderet

 • 4 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad og selvpakke madpakker
 • 4 stk 3 retters middag
 • Kort og beskrivelse af ruten, 1 sæt per booking
 • Bagagetransport, 1 stk per person

Ikke inkluderet

 • Turen fra Danmark til Valdres
 • Overnatninger før og efter turen
 • Forplejning ud over det nævnte
 • Ture som ikke står i programmet
 • Cykelleje

Tillæg

 • Enkeltværelse
 • Leje af Mountain bike
 • Leje af E-cykel
 • Cykelhjelm
 • Cykeltaske til styret
 • Stor cykeltaske

 

 

 

 

 

Flere billeder

Yngve-Ask-Mountains-of-Norway7
yngve-ask-mountains-of-norway6
Visit-Valdres-Yngve-Ask
Valdres-sykkeltur
Valdres---sykkeltur-Foto-Britt-Elton
Sykkeltur-Valdres---foto-Britt-Elton
100-0022IMG
Barn-Syndin

x
Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rejsen

 
x