Den Store Costa Rica Rundrejse

Her har vi samlet alt det gode Costa Rica har at byder på. I oplever både Stillehavets barske natur hvorefter turen går over vulkanerne i det centrale Costa Rica og ender turen med en fantastisk tur ned lang langs den Caribiske kyst.

Individuel rejse
Grupperejse
overview_teaser: Det store Costa Rica rundrejse med oplevelser ved både Stillehavet og Caribien. Inkl. Manuel Antonio, Monteverde, Arenal, Tortuguero og Puerto Viejo

Velkommen til vores store Costa Rica rundrejse hvor vi har samlet alt det bedste landet har at byde på. Her er der tre uger med store oplevelser og også mulighed for at slappe af undervejs. Turen starter i det vestlige Costa Rica ved Stillehavet og Manuel Antonio parken, videre til tågeskovene i Monteverde over vulkanerne Rincon og Arenal. Herefter tages fat på den Caribiske del hvor der startes i den berømte Tortuguero Nationalpark og med båd tager vi forbi den enestående eco-lodge Lirio hvor man har naturen næsten for sig selv. Der afsluttes i Puerto Viejo hvor der bydes på gode strande og hyggeligt byliv.

 

Dag 1 Ankomst San Jose

Ankomst til San Jose og lander flyet sent tager I direkte over på hotellet og overnatter.

Dag 2 San Jose - Manuel Antonio

Manuel Antonio er navnet på en landsby ved kysten lidt syd fra byen Quepos. På grund af den nærliggende nationalpark af samme navn er her mange hoteller, restauranter og barer, ligesom der er livlig aktivitet på de fine strande. Man skal være klar over at der her er mange turister i sæsonen.
Når det er sagt er her fantastisk smukt med de stejle klipper som flere steder går helt ud i vandet og skaber en rå kyststrækning mens de fine strande ligger behageligt her imellem.

Dag 3 Manuel Antonio

Selve parken ligger i gåafstand fra de fleste hoteller og kan nemt besøges på en formiddag eller eftermiddag. Det anbefales at komme tidligt for at undgå for mange mennesker. Inde i parken ligger et par berømte og rigtigt dejlige strande som man kan benytte til badning og afslapning.

Dag 4 Manuel Antonio

I vores tur er inkluderet en bådtur i Damas Mangroves og kajaktur eller en tur i parken med guide.
Resten af tiden i området er til fri afbenyttelse. Der er desuden masser af andre aktiviteter man kan tage sig til, så som rafting, zip-line, diverse bådture, hesteture, snorkling, big game fiskeri og hvalture i sæsonen.

Dag 5 Manuel Antonio - Monteverde

Tågeskovene i Monteverde er et magisk sted med den tætte dybgrønne urskov og det forunderlige miljø med næsten konstant tåge og dis. Stedet har altid tiltrukket forskere og fugleinteresserede og stedets dronning er den smukke fugl Quetzal. Muligheden for at se denne fugl er hele turen værd selvom der er masser af andet dyreliv at beundre. Når tågen en sjælden gang letter kan man se både Caribien og Stillehavet på én gang fra et af de mange udsigtspunkter.

Dag 6 Monteverde

Aktivitetsmulighederne er mange og der findes et utal af ”Canopy Tours”, ture oppe i trækronerne, Zip-lines, gondolture, kaffeplantager og vandreture på hængebroer.

Twilight tour og en guide vandretur i Monteverde Cloud Forest Reserve er inkluderet i turen. De guidede ture er utroligt gode da guiderne er specielt uddannede i at spotte dyrelivet og har en stor viden og dyr og planter. Uden guider ville man ikke så en brøkdel af dyrene. Natturen(foregår om aftenen) er også interessant da man her ser andre dyr som man ikke støder på i dagtimerne. Husk at det kan være koldt heroppe i højderne.

Dag 7 Monteverde - Rincon De La Vieja

Nu skal I nord over mod Rincon Natinalpark og undervejs kommer i forbi byen Liberia før vi når eco-lodgen Hacienda Guachipelin som er udgangspunktet for de næste dages oplevelser. Der er meget øde i dette område og derfor ligger lodgen, som også er et fungerende landbrug, langt fra alfarvej. Man kan deltage i en række aktiviteter på lodgen.

Dag 8 Rincon De La Vieja

I dag besøges nationalpark Rincon De La Vieja til fods og vi oplever det storslåede dyreliv i parken. Med hele 14.000 hektar er parken enorm og I når kun at se en brøkdel af det hele og alligevel er her masser af oplevelser med masser af dyr og natur. Hele parken er opkaldt efter vulkanen Rincon De La Vieja som er en af Costa Ricas mest aktive og derfor er det ikke tilladt at bestige den, dog ses den vulkanske aktivitet hele tiden i form af varme kilder, kogende mudderbade og gejsere.
Dagen sluttes af med et besøg på i mudderbad.

Dag 9 Rincon - Arenal

Allerede tidlig morgen skal I med bil til byen La Fortuna som ligger ved foden af den smukke vulkan Arenal. Turen tager et par timer men det er en flot tur op gennem bjergene og forbi den smukke Lake Arenal, hvor der er lagt en pause ind undervejs. Vulkanen har Costa Ricas mest aktive vulkan indtil 2010 hvor den gik ind i en hvilende fase, dog er det stadig ikke tilladt at bestige de godt 1600 meter. Hele området er utroligt frodigt med den store Lake Arenal neden for vulkanen byder området på et fantastisk sceneri. La Fortuna er en lille livlig by med masser af aktivitet, barer og restauranter.

Dag 10 Arenal

Denne dag starter med en tur til Arenal Sky Tram som er en gondoltur op gennem regnskoven til et udkigspunkt hvor man en flot udsigt over Lake Arenal og hele området. Ombord på gondolen er en engelsk talende guide som fortæller om området og kan stoppe gondolen hvis der spottes interessant dyreliv. Det er en mulighed at tage en Zip-line ned igen mod en merpris ellers tage man gondolen ned igen. Efterfølgende tager I på en Sky Walk som er en junglesti med en serie af imponerende hængebroer hvoraf flere er placeret helt oppe i trækronerne med gode muligheder for at spotte dyreliv.
Eftermiddagen er fri afbenyttelse og afslapning.

Dag 11 Arenal

I dag har I en fuld dags pas til Tabacon Hot Springs hvor I frit kan vælge at være der mellem kl. 10 og 22. Turen er inklusiv enten frokost eller aftensmad. Selve området er opbygget omkring 5 forskellige varme kilder og der findes et stort udvalg af varme pools med forskellige temperaturer fra 25-50 grader. Derudover findes der to varme floder som flyder gennem ejendommen og der er større og mindre vandfald. Tilmed findes en kold flod hvor man kan afkøle sig. Alt dette befinder sig i en tropisk have med flot botanik og udsigt til Arenal vulkanen.
Der findes en række andre aktiviteter i området som kan bookes

Dag 12 La Fortuna – Tortuguero Nationalpark

Tidlig morgen bliver I afhentet på hotellet og transporteret til byen Guápiles hvor I vil støde til en større gruppe som skal bo på samme lodge i Tortuguero som jer. Her vil der blive serveret morgenmad. Derefter går turen mod Tortuguero Nationalpark og første stop er ved La Pavona som er her bådene samler alle op der skal ud i parken. Lige her er en noget kaotisk stemning da alle turister ankommer samtidig men når først man er kommet i den rette båd falder der ro over det hele. Der er en god times sejlads til vores lodge og selve turen giver en forsmag på hvad der venter os de næste dage. I ankommer omkring middag og for serveret frokost hvorefter en tur til landsbyen der også hedder Tortuguero tilbydes. Her er ingen biler og den primitive by byder på lidt caribisk stemning med hyggelige restauranter, barer og souvenirbutikker.

Dag 13 Tortuguero Nationalpark

Tortuguero Nationalpark består af en række ferskvandskanaler som kun er adskilt fra havet af en smal landtange og man kan kun komme rundt med båd. Fra din lodge har du en række forskellige ture som kan tages og i opholdet er inkluderet bådtur ind i parken med guide, landsbytur og en Nature Trail tur. Hver aften kan man tilmelde sig en skildpaddetur med guide, turen kan ikke forudbestilles og skal betales på steder og koster ca. 30 USD. Alt efter årstiden ser man havskildpadderne enten lægge æg eller ser æggene klække og de små skildpadders vej til havet. En stor oplevelse uanset hvad. På morgensejlturen ind i parken ses kaimaner, dovendyr, aber, leguaner, fugle og meget mere. Det er også muligt at tilkøbe en kajaktur.

Dag 14 Tortuguero – Lirio Lodge

Efter morgenmaden tjekkes ud af hotellet og i modsætning til alle andre der skal videre samme vej ud som I er kommet ind i parken, skal I nu med en båd videre ned sydpå af kanalerne. Der er ingen af de normale pakker i Tortuguero der tilbyder denne mulighed og det er ikke helt til at forstå. I kommer nemlig igennem hele Tortuguero Nationalpark på vejen og I vil se områder hvor de normale turistbåde ikke må komme. Det er kun tilladt for både der skal videre ned langs Kanalerne til byen Limon. Skipperen er endda flink til at stoppe hvis de ser noget interessant selvom båden faktisk er en rutebåd. Undervejs kommer I forbi nogle mere isolerede samfund inden i ankommer til jeres næste eventyr på Lirio Lodge.

Dag 15 Lirio Lodge

Lirio Eco-lodge er en formidabel oplevelse, ikke fordi standarden er specielt høj, men servicen, konceptet og området er unikt. Her er ingen generator der buldrer derudover dagen lang, alt elektricitet kommer fra solopvarmning, al maden er lokal og personalet er hentet i lokalområdet. Dog er her altid tilknyttet en uddannet naturguide fra San Jose som står til rådighed under hele jeres ophold. Selvom I faktisk befinder jer lige uden for nationalparken er naturen her mindst lige så imponerende som i Tortuguero. Her er stort set ingen andre turister og man har et kæmpe naturområde nærmest for sig selv. Hernede hænger de sig ikke så meget i tidsplaner og ingen kigger på uret når turene foregår. Inkluderet i opholdet er en tur til skildpaddestranden og research centret hvor man også her kan se skildpadder i sæsonen. På vandreturen med guiden i den uberørt regnskov ses altid masser af giftfrøer, brøleaber, edderkoppeaber, tukaner og masser af insekter. Mens man på natturen på kanalerne ser kaimaner, ugler, ørne og meget andet. Der findes desuden kajakker som er til fri afbenyttelse. Det er afslapning og naturoplevelser i verdensklasse.

Dag 16 Lirio Lodge – Puerto Viejo

Allerede efter morgenmaden skal I videre ned af kanalerne med samme båd som I ankom. Efterhånden som I kommer nærmere mere civilisation skifter landskabet karakter med mere bebyggelse og små-landbrug for til sidst at gå helt over i industri når I ankommer til byen Limon. Her bliver I hentet af en bil som transporterer jer det sidste stykke til Puerto Viejo hvor I har de sidste dage af turen. Nu er I kommet frem til en ægte Caribisk by og her er der en vældigt afslappet atmosfære. Efter indlogering på jeres hotel er resten af dagen til fri afbenyttelse.

Dag 17 Puerto Viejo

På denne dag er der ingen aktiviteter lagt ind, efter en lang tur kan der være brug for ren afslapning. Området byder på flere gode strande og i selve byen findes masser af butikker, restauranter og barer. 

Dag 18 Puerto Viejo

På den sidste hele dag i Costa Rica er der lagt en valgfri tur ind. Her kan I vælge mellem en snorkeltur i Cahuita Nationalpark, en tre i én tur med Animal rescue center/Chokolade farm/Vandfaldstur eller en jungle vandretur Gandoza og Manzanillo. Resten af dagen er igen til afslapning

Dag 19 Puerto Viejo – San Jose og hjemrejse

Fra Puerto Viejo skal I nu til San Jose og fange jeres fly hjem til Danmark

Dag 20 Hjemme i Danmark

Tilkøbspakker

Tilkøbspakke
-Nicaragua

Oplev det eksotiske Nicaragua med Kolonibyer, vulkaner, strande og dens store Lake Nicaragua.
Læs mere om Nicaragua >

Tilkøbspakke
-Corcovado Nationalpark

En af Costa Ricas største juveler er Corcovado National Park med en stor bestand af sjældne dyr.
Læs om Corcovado Nationalpark >

Tilkøbspakke
- Cano Negro Parken

Helt tæt på grænsen til Nicaragua ligger denne sjældent
besøgte park.
Læs mere om Cano Negro Parken >

Inkluderet

 • Fly retur Costa Rica inkl. Bagage
 • Alle transporter på turen, enten som shared eller private
 • 19 nætter på hotel med morgenmad, undtaget i Manuel Antonio
 • Al mad i Tortuguero og Lirio Lodge
 • Alle ture nævnt i programmet
 • Eventuel overnatning i San Jose på hjemrejsedagen

Ikke inkluderet

 • Eventuelle afrejseskatter i lufthavn
 • Morgenmad i Manuel Antonio
 • Frokost og aftensmad på hele turen, bortset fra i Tortuguero og Lirio Logde
 • Andre ture som ikke er nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Europæiske som kan købes via os
 • Drikkepenge

Priseksempler pr. person baseret på 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Turistklasse lavsæson (1. maj - 30. november)                   25.480,- kr.

Opgraderet lavsæson (1. maj - 30. november)                   29.980,- kr.

Vær opmærksom på at selvom juli er lavsæson vil prisen her være højere pga. høje flypriser

Turistklasse højsæson  (1. december - 30. april)                  25.980,- kr.

Opgraderet højsæson  (1. december - 30. april)                  31.480,- kr.

Flere billeder

IMG2739
MG4250
DSC0217
DSC0098SPIDERPRINT4X64-4-09
fgz
DSC0269
DSC0285
IMG2877
IMG2880
IMG2910

x
x