Costa Ricas Stillehavseventyr

Vi har her lavet en fantastisk tur hvor man oplever nogle af de mest interessante steder i det vestlige Costa Rica. Det er national parker, tågeskov, gode strande og vulkaner. Der både tid til en masse oplevelse men også tid til afslapning.

Individuel rejse
Grupperejse
overview_teaser: Costa Ricas Stillehavskyst er verdensberømt for sin skønhed og det er ikke uden grund. Her er et varieret landskab med dramatiske klippekyster og fabelagtige strande

Costa Ricas Stillehavskyst er verdensberømt for sin skønhed og det er ikke uden grund. Her er et varieret landskab med dramatiske klippekyster og fabelagtige strande. Vi starter i den berømte Manuel Antonio hvor der både er gode muligheder for strandliv og besøg i nationalparken af samme navn. Herfra går turen til de mystiske tågeskove i Monteverde hvor I skal oplevelse skovene både på vnadretur og i godol i trækronerne. Så er det igen tid til at besøge stranden, denne gang på Nicoya halvøen, nærmere bestemt i Samara som med sit afslappede miljø er en behagelig oplevelse. Efter igen at have fået slappet af går turen op til Vulkanen og Nationalparken Rincon hvor I igen skal vandre i naturen og opleve det vulkanske miljø med varme kilder, geisere og varme mudderbade. Turen sidste stop er ved Arenal vulkanen og byen La Fortuna i det smukke højland.

 

Dag 1 Ankomst San Jose

Ankomst til San Jose og lander flyet sent tager I direkte over på hotellet og overnatter.

Dag 2 San Jose - Manuel Antonio

Manuel Antonio er navnet på en landsby ved kysten lidt syd fra byen Quepos. På grund af den nærliggende nationalpark af samme navn er her mange hoteller, restauranter og barer, ligesom der er livlig aktivitet på de fine strande. Man skal være klar over at der her er mange turister i sæsonen.
Når det er sagt er her fantastisk smukt med de stejle klipper som flere steder går helt ud i vandet og skaber en rå kyststrækning mens de fine strande ligger behageligt her imellem.

Dag 3 Manuel Antonio

Selve parken ligger i gåafstand fra de fleste hoteller og kan nemt besøges på en formiddag eller eftermiddag. Det anbefales at komme tidligt for at undgå for mange mennesker. Inde i parken ligger et par berømte og rigtigt dejlige strande som man kan benytte til badning og afslapning.

Dag 4 Manuel Antonio

I vores tur er inkluderet en bådtur i Damas Mangroves og kajaktur eller en tur i parken med guide.
Resten af tiden i området er til fri afbenyttelse. Der er desuden masser af andre aktiviteter man kan tage sig til, så som rafting, zip-line, diverse bådture, hesteture, snorkling, big game fiskeri og hvalture i sæsonen.

Dag 5 Manuel Antonio - Monteverde

Tågeskovene i Monteverde er et magisk sted med den tætte dybgrønne urskov og det forunderlige miljø med næsten konstant tåge og dis. Stedet har altid tiltrukket forskere og fugleinteresserede og stedets dronning er den smukke fugl Quetzal. Muligheden for at se denne fugl er hele turen værd selvom der er masser af andet dyreliv at beundre. Når tågen en sjælden gang letter kan man se både Caribien og Stillehavet på én gang fra et af de mange udsigtspunkter.

Dag 6 Monteverde

Aktivitetsmulighederne er mange og der findes et utal af ”Canopy Tours”, ture oppe i trækronerne, Zip-lines, gondolture, kaffeplantager og vandreture på hængebroer.

Twilight tour og en guide vandretur i Monteverde Cloud Forest Reserve er inkluderet i turen. De guidede ture er utroligt gode da guiderne er specielt uddannede i at spotte dyrelivet og har en stor viden og dyr og planter. Uden guider ville man ikke så en brøkdel af dyrene. Natturen(foregår om aftenen) er også interessant da man her ser andre dyr som man ikke støder på i dagtimerne. Husk at det kan være koldt heroppe i højderne.

Dag 7 Monteverde - Samara

Nu skal vi videre til Nicoya halvøen og nærmere bestemt de skønne strande ved Samara. Selvom Samara efterhånden er blevet opdaget af turisterne er det stadig et behageligt sted hvor man kan opleve en lokal og meget afslappet stemning. Strandene her er forholdsvis lavvande og er derfor et ideelt til en række aktiviteter i vandet. Mange opfatter Samara som et nærmest magisk sted med de mest fantastiske solnedgange i flotte farver.

Dag 8 Samara

Vi har inkluderet 2 udflugter i vores program og man kan frit vælge mellem kajak og snorkeltur, delfintur, Mountain bike tur, Stand up paddle board, kajaktur i flod. Disse ture skal vælges inden afgang fra Danmark.

Dag 9 Samara

Der er endnu en dag til afslapning eller ture ved stranden. Man kan også besøge den nærliggende strand Playa Carrillo som er mere øde og her kan man være lidt mere for sig selv. Selve Samara by byder på masser af gode restauranter, barer og shopping muligheder.

Dag 10 Samara - Rincon De La Vieja

Nu skal I nord over mod Rincon Natinalpark og undervejs kommer i forbi byen Liberia før vi når eco-lodgen Hacienda Guachipelin som er udgangspunktet for de næste dages oplevelser. Der er meget øde i dette område og derfor ligger lodgen, som også er et fungerende landbrug, langt fra alfarvej. Man kan deltage i en række aktiviteter på lodgen.

Dag 11 Rincon De La Vieja

I dag besøges nationalpark Rincon De La Vieja til fods og vi oplever det storslåede dyreliv i parken. Med hele 14.000 hektar er parken enorm og I når kun at se en brøkdel af det hele og alligevel er her masser af oplevelser med masser af dyr og natur. Hele parken er opkaldt efter vulkanen Rincon De La Vieja som er en af Costa Ricas mest aktive og derfor er det ikke tilladt at bestige den, dog ses den vulkanske aktivitet hele tiden i form af varme kilder, kogende mudderbade og gejsere.
Dagen sluttes af med et besøg på i mudderbad.

Dag 12 Rincon - Arenal

Allerede tidlig morgen skal I med bil til byen La Fortuna som ligger ved foden af den smukke vulkan Arenal. Turen tager et par timer men det er en flot tur op gennem bjergene og forbi den smukke Lake Arenal, hvor der er lagt en pause ind undervejs. Vulkanen har Costa Ricas mest aktive vulkan indtil 2010 hvor den gik ind i en hvilende fase, dog er det stadig ikke tilladt at bestige de godt 1600 meter. Hele området er utroligt frodigt med den store Lake Arenal neden for vulkanen byder området på et fantastisk sceneri. La Fortuna er en lille livlig by med masser af aktivitet, barer og restauranter.

Dag 13 Arenal

Denne dag starter med en tur til Arenal Sky Tram som er en gondoltur op gennem regnskoven til et udkigspunkt hvor man en flot udsigt over Lake Arenal og hele området. Ombord på gondolen er en engelsk talende guide som fortæller om området og kan stoppe gondolen hvis der spottes interessant dyreliv. Det er en mulighed at tage en Zip-line ned igen mod en merpris ellers tage man gondolen ned igen. Efterfølgende tager I på en Sky Walk som er en junglesti med en serie af imponerende hængebroer hvoraf flere er placeret helt oppe i trækronerne med gode muligheder for at spotte dyreliv.
Eftermiddagen er fri afbenyttelse og afslapning.

Dag 14 Arenal

I dag har I en fuld dags pas til Tabacon Hot Springs hvor I frit kan vælge at være der mellem kl. 10 og 22. Turen er inklusiv enten frokost eller aftensmad. Selve området er opbygget omkring 5 forskellige varme kilder og der findes et stort udvalg af varme pools med forskellige temperaturer fra 25-50 grader. Derudover findes der to varme floder som flyder gennem ejendommen og der er større og mindre vandfald. Tilmed findes en kold flod hvor man kan afkøle sig. Alt dette befinder sig i en tropisk have med flot botanik og udsigt til Arenal vulkanen.
Der findes en række andre aktiviteter i området som kan bookes

 

Dag 15 Arenal til San Jose og hjem

Tilkøbspakker

Tilkøbspakke
-Tortuguero National Park

Hovedattraktionen i Tortuguero er de mange havskilpadder der kommer til strandene for at lægge deres æg.
Læs om Tortuguero National Park >

Tilkøbspakke
-Nicaragua

Oplev det eksotiske Nicaragua med Kolonibyer, vulkaner, strande og dens store Lake Nicaragua.
Læs mere om Nicaragua >

Tilkøbspakke
-Corcovado Nationalpark

En af Costa Ricas største juveler er Corcovado National Park med en stor bestand af sjældne dyr.
Læs om Corcovado Nationalpark >

Inkluderet

  • Fly retur Costa Rica inkl. Bagage
  • Alle transporter på turen, enten som shared eller private
  • 14 nætter på hotel med morgenmad, undtaget i Manuel Antonio
  • Alle ture nævnt i programmet
  • Eventuel overnatning i San Jose på hjemrejsedagen

Ikke inkluderet

  • Eventuelle afrejseskatter i lufthavn
  • Morgenmad i Manuel Antonio, frokost og aftensmad på hele turen
  • Andre ture som ikke er nævnt i programmet
  • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Europæiske som kan købes via os
  • Drikkepenge

Priseksempler pr. person baseret på 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Turistklasse lavsæson (1. maj - 30. november)                   19.480,- kr.

Opgraderet lavsæson (1. maj - 30. november)                   22.980,- kr.

Vær opmærksom på at selvom juli er lavsæson vil prisen her være højere pga. høje flypriser

Turistklasse højsæson  (1. december - 30. april)                  19.980,- kr.

Opgraderet højsæson  (1. december - 30. april)                  24.980,- kr.

Flere billeder

IMG2962
IMG1590
88083131
1762-2-hotel-costa-verde-plane-room
Waterfall-Cangreja-at-Rincon-de-la-Vieja-3
IMG2989
IMG2974
IMG1409
IMG1427
IMG2836

x
x