Costa Ricas Caribiske eventyr

Denne tur giver dig det aller bedste af hvad den Caribiske del af Costa Rica har at byde på. Der er både vulkaner, regnskov, flodeventyr og strandoplevelser på programmet hvor naturen og dyrelivet er i højsædet. I kommer således hele vejen ned langs kysten med båd og ender helt mod syd i byen Puerto Viejo hvor man kan slutte turen af med nogle dages afslapning.

Individuel rejse
Grupperejse
overview_teaser: Oplev det bedste af Caribiske Costa Rica inklusiv Tortuguero, Arenal og Puerto Viejo.

Oplev det bedste af det Caribiske Costa Rica på denne tur. Vi starter i vulkanlandskabet omkring den fantastiske vulkan, Arenal og oplever blandt andet de termiske bade og en tur til de hængende broer. Derfra går turen videre til den berømte Tortuguero Nationalpark som byder på et dyreliv uden lige med skildpadder, kaimaner og masser af fugle. Man kan kun komme dertil med båd og vi tager hele vejen ned til det sydlige Costa Rica ad vandvejen, helt uden at møde andet trafik. Undervejs har vi et ophold på en lille perle af en ecolodge hvor vi har det meste af naturen for os selv da lodgen ligger meget isoleret. Der er desuden tilknyttet en uddannet naturguide som man har rådighed over under hele opholdet. Vi tager båden videre ned langs kanalerne bag kystlinjen og oplever landskabet ændre sig fra naturreservat over i landbrugsarealer for til sidst at komme igennem industrien i byen Limon. Opholdet afsluttes i den hyggelige by Puerto Viejo med en ægte Caribisk stemning, lidt byliv og gode strande. Denne tur har fokus på naturen og dyrelivet i den Caribiske del af Costa Rica.

 

Dag 1 Ankomst San Jose

I dag ankommer I til San Jose og lander flyet sent tager I direkte over på hotellet og overnatter.

 

Dag 2 San Jose – La Fortuna og Arenal vulkanen

Allerede tidlig morgen skal I med bil til byen La Fortuna som ligger ved foden af den smukke vulkan Arenal. Turen tager et par timer men det er en flot tur op gennem bjergene og der er lagt en pause ind undervejs. Vulkanen har Costa Ricas mest aktive vulkan indtil 2010 hvor den gik ind i en hvilende fase, dog er det stadig ikke tilladt at bestige de godt 1600 meter. Hele området er utroligt frodigt med den store Lake Arenal neden for vulkanen byder området på et fantastisk sceneri. La Fortuna er en lille livlig by med masser af aktivitet, barer og restauranter.

 

Dag 3 La Fortuna og Arenal vulkanen

Denne dag starter med en tur til Arenal Sky Tram som er en gondoltur op gennem regnskoven til et udkigspunkt hvor man en flot udsigt over Lake Arenal og hele området. Ombord på gondolen er en engelsk talende guide som fortæller om området og kan stoppe gondolen hvis der spottes interessant dyreliv. Det er en mulighed at tage en Zip-line ned igen mod en merpris ellers tage man gondolen ned igen. Efterfølgende tager I på en Sky Walk som er en junglesti med en serie af imponerende hængebroer hvoraf flere er placeret helt oppe i trækronerne med gode muligheder for at spotte dyreliv.
Eftermiddagen er fri afbenyttelse og afslapning.

 

Dag 4 La Fortuna og Arenal vulkanen

I dag har I en fuld dags pas til Tabacon Hot Springs hvor I frit kan vælge at være der mellem kl. 10 og 22. Turen er inklusiv enten frokost eller aftensmad. Selve området er opbygget omkring 5 forskellige varme kilder og der findes et stort udvalg af varme pools med forskellige temperaturer fra 25-50 grader. Derudover findes der to varme floder som flyder gennem ejendommen og der er større og mindre vandfald. Tilmed findes en kold flod hvor man kan afkøle sig. Alt dette befinder sig i en tropisk have med flot botanik og udsigt til Arenal vulkanen.
Der findes en række andre aktiviteter i området som kan bookes

 

Dag 5 La Fortuna – Tortuguero Nationalpark

Tidlig morgen bliver I afhentet på hotellet og transporteret til byen Guápiles hvor I vil støde til en større gruppe som skal bo på samme lodge i Tortuguero som jer. Her vil der blive serveret morgenmad. Derefter går turen mod Tortuguero Nationalpark og første stop er ved La Pavona som er her bådene samler alle op der skal ud i parken. Lige her er en noget kaotisk stemning da alle turister ankommer samtidig men når først man er kommet i den rette båd falder der ro over det hele. Der er en god times sejlads til vores lodge og selve turen giver en forsmag på hvad der venter os de næste dage. I ankommer omkring middag og for serveret frokost hvorefter en tur til landsbyen der også hedder Tortuguero tilbydes. Her er ingen biler og den primitive by byder på lidt caribisk stemning med hyggelige restauranter, barer og souvenirbutikker.

Dag 6 Tortuguero Nationalpark

Tortuguero Nationalpark består af en række ferskvandskanaler som kun er adskilt fra havet af en smal landtange og man kan kun komme rundt med båd. Fra din lodge har du en række forskellige ture som kan tages og i opholdet er inkluderet bådtur ind i parken med guide, landsbytur og en Nature Trail tur. Hver aften kan man tilmelde sig en skildpaddetur med guide, turen kan ikke forudbestilles og skal betales på steder og koster ca. 30 USD. Alt efter årstiden ser man havskildpadderne enten lægge æg eller ser æggene klække og de små skildpadders vej til havet. En stor oplevelse uanset hvad. På morgensejlturen ind i parken ses kaimaner, dovendyr, aber, leguaner, fugle og meget mere. Det er også muligt at tilkøbe en kajaktur.

Dag 7 Tortuguero – Lirio Lodge

Efter morgenmaden tjekkes ud af hotellet og i modsætning til alle andre der skal videre samme vej ud som I er kommet ind i parken, skal I nu med en båd videre ned sydpå af kanalerne. Der er ingen af de normale pakker i Tortuguero der tilbyder denne mulighed og det er ikke helt til at forstå. I kommer nemlig igennem hele Tortuguero Nationalpark på vejen og I vil se områder hvor de normale turistbåde ikke må komme. Det er kun tilladt for både der skal videre ned langs Kanalerne til byen Limon. Skipperen er endda flink til at stoppe hvis de ser noget interessant selvom båden faktisk er en rutebåd. Undervejs kommer I forbi nogle mere isolerede samfund inden i ankommer til jeres næste eventyr på Lirio Lodge.

Dag 8 Lirio Lodge

Lirio Eco-lodge er en formidabel oplevelse, ikke fordi standarden er specielt høj, men servicen, konceptet og området er unikt. Her er ingen generator der buldrer derudover dagen lang, alt elektricitet kommer fra solopvarmning, al maden er lokal og personalet er hentet i lokalområdet. Dog er her altid tilknyttet en uddannet naturguide fra San Jose som står til rådighed under hele jeres ophold. Selvom I faktisk befinder jer lige uden for nationalparken er naturen her mindst lige så imponerende som i Tortuguero. Her er stort set ingen andre turister og man har et kæmpe naturområde nærmest for sig selv. Hernede hænger de sig ikke så meget i tidsplaner og ingen kigger på uret når turene foregår. Inkluderet i opholdet er en tur til skildpaddestranden og research centret hvor man også her kan se skildpadder i sæsonen. På vandreturen med guiden i den uberørt regnskov ses altid masser af giftfrøer, brøleaber, edderkoppeaber, tukaner og masser af insekter. Mens man på natturen på kanalerne ser kaimaner, ugler, ørne og meget andet. Der findes desuden kajakker som er til fri afbenyttelse. Det er afslapning og naturoplevelser i verdensklasse.

Dag 9 Lirio Lodge – Puerto Viejo

Allerede efter morgenmaden skal I videre ned af kanalerne med samme båd som I ankom. Efterhånden som I kommer nærmere mere civilisation skifter landskabet karakter med mere bebyggelse og små-landbrug for til sidst at gå helt over i industri når I ankommer til byen Limon. Her bliver I hentet af en bil som transporterer jer det sidste stykke til Puerto Viejo hvor I har de sidste dage af turen. Nu er I kommet frem til en ægte Caribisk by og her er der en vældigt afslappet atmosfære. Efter indlogering på jeres hotel er resten af dagen til fri afbenyttelse.

Dag 10 Puerto Viejo

På denne dag er der ingen aktiviteter lagt ind, efter en lang tur kan der være brug for ren afslapning. Området byder på flere gode strande og i selve byen findes masser af butikker, restauranter og barer. 

Dag 11 Puerto Viejo

På den sidste hele dag i Costa Rica er der lagt en valgfri tur ind. Her kan I vælge mellem en snorkeltur i Cahuita Nationalpark, en tre i én tur med Animal rescue center/Chokolade farm/Vandfaldstur eller en jungle vandretur Gandoza og Manzanillo. Resten af dagen er igen til afslapning

Dag 12 Puerto Viejo – San Jose og hjemrejse

Fra Puerto Viejo skal I nu til San Jose og fange jeres fly hjem til Danmark

Dag 13 Hjemme i Danmark

Tilkøbspakker

Tilkøbspakke
- Cano Negro Parken

Helt tæt på grænsen til Nicaragua ligger denne sjældent besøgte park.
Læs mere om Cano Negro Parken >

Tilkøbspakke
-Bocas Del Toro

Et rigtig Caribisk eventyr med krystalklart vand
Læs mere om Bocas Del Toro >

Tilkøbspakke
-Monteverde

Et besøg i tågeskovene i Monteverde er et must hvis man er fugleinteresseret.
Læs mere om Monteverde >

Inkluderet

 • Fly retur Costa Rica inkl. Bagage
 • Alle transporter på turen, enten som shared, private eller som del af gruppe(Tortuguero)
 • Bådtransport til og fra Lirio Lodge
 • 11 nætter på hotel med morgenmad, dog i Tortuguero og Lirio med al mad
 • Alle ture nævnt i programmet
 • Eventuel overnatning i San Jose på hjemrejsedagen

Ikke inkluderet

 • Eventuelle afrejseskatter i lufthavn
 • Skildpaddetur i Tortuguero ca. 30 USD
 • Andre ture som ikke er nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Europæiske som kan købes via os
 • Drikkepenge

Priseksempler pr. person baseret på 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Budgetklasse lavsæson (1. maj - 30. november)                 15.980,- kr. (Kun B&B på ophold i Tortuguero)

Turistklasse lavsæson (1. maj - 30. november)                   18.480,- kr.

Opgraderet lavsæson (1. maj - 30. november)                   20.980,- kr.

Vær opmærksom på at selvom juli er lavsæson vil prisen her være højere pga. høje flypriser

Budgetklasse højsæson (1. december - 30. april)                 16.980,- kr. (Kun B&B på ophold i Tortuguero)

Turistklasse højsæson  (1. december - 30. april)                  19.980,- kr.

Opgraderet højsæson  (1. december - 30. april)                  22.480,- kr.

Flere billeder

gxtrinidadsecondary2
gxtrinidadsecondary1
gxtrinidadsecondary5
gxtrinidadsecondary4
gxtrinidadsecondary3

x
x