Tortuguero National Park

Hovedattraktionen i Tortuguero er de mange havskilpadder der kommer til strandene for at lægge deres æg. Parken har dog utroligt meget andet at byde på med et utroligt dyreliv i de mange kanaler og den hyggelige landsbyen med samme navn som parken.

Individuel rejse
Grupperejse
overview_teaser: Tortuguero Nationalpark er beliggende i den Nordøstlige del af Costa Rica og kan kun nås med båd eller fly. Parken har utrolig biologisk diversitet på grund af mange forskellige habitater

Tortuguero Nationalpark er beliggende i den Nordøstlige del af Costa Rica og kan kun nås med båd eller fly. Parken har utrolig biologisk diversitet på grund af mange forskellige habitater, så som regnskov, sump, lagooner, strande og floder. Det er tropisk klima og meget fugtigt klima med ca. 250 regndage om året.

Selve opholdet i Tortuguero foregår langs en række ferskvandskanaler som kun er adskilt fra havet af en lang tynd landtange og her ligger området eneste bebyggelse som er Tortuguero Village. Her er ingen biler og landsbyens beboere lever hovedsageligt af turismen. De fleste hoteller og lodges ligger i regnskoven ganske tæt på landsbyen og man fragtes frem og tilbage i både.

Inde i selve parken er der ingen bebyggelse og en stor del af parken er helt lukket for mennesker og den del som turisterne besøger er stærkt reguleret med hensyn til antal besøgende. Ture i parken foregår med både og kajakker med uddannede guider som har stort kendskab til dyrelivet. De mest interessante dyr som ses er dovendyr, brøleaber, edderkoppe aber, kaimaner, tucaner, leguaner og mange flotte fugle og det er ikke kun inde i parken men også i og omkring lodgen man støder på dem.

Den helt store attraktion er dog de ynglende skildpadder som kommer til strandene om natten for at lægge æg og senere ser man æggene klække og ungerne der søger mod havet. Det er hver aften og nat forbudt at færdes på stranden men der er arrangerede ture med guider hver dag og her sørges der for at skildpadder ikke forstyrres unødigt. Der er Green Sea Turtle, Hawksbill turtle og den største, Leatherback turtle der kan veje over 500 kg der findes her.

Opholdet i Tortuguero er et 3 dage, 2 nætters ophold og er en pakke som de forskellige lodges har. Man bliver hentet i bus i San Jose og bliver transporteret til La Pavona hvor man stiger på en båd som transporterer dig den sidste time ud til selve parken og lodgen. Her har man 2 overnatninger med 3 måltider om dagen og en række ture inkluderet og det er landsbytur, jungle vandretur og bådtur inde i parken, alle med guide. Skildpaddeturene skal tilkøbes ved ankomst og koster ca. 30 USD.

Vi tilbyder desuden også ophold på B&B i byen men dette ophold er uden de 3 måltider og ture. Spørg gerne om dette da man også kan have længere ophold her. Her er det også muligt at tilkøbe fisketure, vandreture og sejlture.

Inkluderet

  • Transport til og fra San Jose
  • 2 nætter med fuld pension
  • Landsbytur, jungle vandretur og bådtur i Nationalparken

Ikke inkluderet

  • Nationalparkgebyr ca. 30 USD
  • Skildpaddetur ca. 30 USD
  • Andre ture som ikke er nævnt i programmet
  • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Europæiske som kan købes via os
  • Drikkepenge

Priser pr. person baseret på 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Budgetklasse                       1.480,- kr. (Kun B&B på ophold og uden udflugter)

Turistklasse                         2.480,- kr.

Opgraderet                         5.480,- kr.

 

 

Flere billeder

MG4250
DSC0236
479B361F-A471-43E2-9BE9-6A0FCDB5EB57
fgz
DSC0351
IMG2381
DSC0330
DSC0217
DSC0208
DSC0098SPIDERPRINT4X64-4-09

x
x