Corcovado National Park

En af Costa Ricas største juveler er Corcovado National Park og med sin enorme størrelse huser parken en stor bestand af sjældne dyr. Her er nok den største chance for at se den sjældne Baird´s Tapir og ikke så sjældent ses jaguaren også. Det er ikke nemt at komme til parken og området er dårligt udviklet hvilket er med til at parken ikke er overrendt af turister. Til gengæld bør parken kun besøges i tør-tiden.

Individuel rejse
Grupperejse
overview_teaser: Corcovado Nationalpark er et af de mest komplekse ecosystemer i verden og med mere end 6000 insektarter, 140 pattedyr, 400 fuglearter, 100 krybdyr og 40 fiskearter er det en naturoplevelse i topklasse.

Corcovado Nationalpark er et af de mest komplekse ecosystemer i verden og med mere end 6000 insektarter, 140 pattedyr, 400 fuglearter, 100 krybdyr og 40 fiskearter er det en naturoplevelse i topklasse. Nogle af de arter som ofte bliver spottet i parken er jaguar, tapir, myresluger, dovendyr, gift-pile frøer og fire arter af havskildpadder. Det er især arter som jaguar og tapir som tiltrækker folk fra hele verden til denne lidt afsides beliggende park, for her er der en reel mulighed for at se disse prægtige dyr.

Det er ikke muligt at bo inde i selve parken så alle lodges og hoteller er beliggende rundt om parken og det er derfor en destination hvor man bør have mindst 3 overnatninger for at have tid til at udforske området, og gerne flere. Med et areal på over 40.000 hektar er parken enorm og man kan kun nå at se en brøkdel på et par dage og vi anbefaler guidede ture som besøger de områder med størst chance for at se nogle af de sjældne dyr.

Det er også muligt at vandre flere dage i parken da det er tilladt at sove i telt. Det er ikke for sarte sjæle og med rovdyr som jaguar og krokodiller skal man også være lidt varsom. Det vil tage 2-4 dage at vandre parken igennem.

Bedste tidspunkt for at besøge parken er i den tørre periode i januar til april. Resten af året kan store mængder af nedbør gøre besøget vanskeligt.

En tur til Canõ Island kan også anbefales. Det er en dagstur til øen som ligger ude i Stillehavet. Her er mulighed for fantastisk snorkling eller også badning og afslapning på de fantastiske strande.

Vores standard tur indeholder transport fra og til Manuel Antonio, 3 nætter på lodge, en heldagstur til Corcovado, en heldagstur til Canõ Island.

Inkluderet

  • Transport til og fra Manuel Antonio
  • 3 nætter med fuld pension (budgetklasse kun B&B)
  • 1 dagstur til Corcovado Nationalpark og 1 dagstur til Cano Island

Ikke inkluderet

  • Andre ture som ikke er nævnt i programmet
  • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Europæiske som kan købes via os
  • Drikkepenge

Priser pr. person baseret på 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Budgetklasse Jinetes de Osa                4.980,- kr. (Kun B&B på ophold)

Turistklasse  Hotel Pirate Cove             5.980,- kr.

Opgraderet  Aguila de Osa Inn             9.480,- kr.

 

 

Flere billeder

National-Park-Corcovado
7
4
19
tucan
0012
Kusini-CRST-Puma-Corcovado-National-Park-Photo-Alex-Arias
image65
image58
DSC4965-as-Smart-Object-1

x
x