Cano Negro Parken

Helt tæt på grænsen til Nicaragua ligger denne sjældent besøgte park. Det er et kæmpe vådområde med masser af dyreliv hvor især fugleentusiaster søger til. Der er dog en masse andre dyr som gør et besøg værd med både kaimaner, dovendyr, myrerslugere, aber og en sjælden gang ses jaguaren også i området.

Individuel rejse
Grupperejse
overview_teaser: Cano Negro er en park i det helt Nordlige Costa Rica meget tæt på grænsen til Nicaragua.

Cano Negro er en park i det helt Nordlige Costa Rica meget tæt på grænsen til Nicaragua. Stedet er ikke så besøgt som andre parker i landet men det er mest på grund af den lidt besværlige logistik der er forbundet med at kommer dertil. Faktisk er Cano Negro et af de vigtigste vådområder i hele Mellemamerika og med over 800 hektar er det er utroligt vigtigt yngleområde for en lang række sjældne fugle. Interesserer man sig for fugle er et besøg her et must da man kan møde over 200 forskellige arter. Selvom parken er mest kendt for fuglene så findes her også andre sjældne og spændende dyr som stor myresluger, puma, jaguar, ocelot, kaiman, ferskvandsskildpadder, tarpon, dovendyr og aber. Selvom mange af disse dyr er ret svære at se vil en tur i parken være en stor naturmæssig oplevelse.

Opholdet foregår på Hotel de Campo som ligger lige på kanten af parken og har egne både til ture ind i reservatet. Vores pakke består af transport fra og til La Fortuna, 2 nætter inkl. Morgenmad og én 4 timers tur i parken. Der er muligt at tilkøbe flere ture på stedet. Hotellet har pool og en hyggelig have.

Turen dertil tager ca. 3 timer gennem Costa Ricas spisekammer, det flade og frugtbare område i Northern regions. Her er endeløse marker med ananas, sukkerrør og bananer.

Inkluderet

  • Transport til og fra La Fortuna
  • 2 nætter med morgenmad på Hotel de Campo
  • 4 timers bådtur i Cano Negro

Ikke inkluderet

  • Andre ture som ikke er nævnt i programmet
  • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Europæiske som kan købes via os
  • Drikkepenge

Priser pr. person baseret på 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Turistklasse                         2.580,- kr.

 

 

 

Flere billeder

DSC0108
DSC0086
DSC0075
IMG2906
IMG2698
IMG2696
IMG2690
IMG2691
IMG2686

x
x