Bocas Del Toro

Selvom om denne eksotiske øgruppe ligger i Panama er det en hurtigt og spændende tur hvis man alligevel er i Puerto Viejo i Costa Rica. Det et en rigtig Caribisk eventyr med krystalklart vand, en anderledes kulinarisk oplevelse og ren afslapning.

Individuel rejse
Grupperejse
overview_teaser: Kun et par timer syd for Puerto Viejo ligger den idyliske øgruppe Bocas del Toro. Her får du en relativ nem afstikker til et helt andet og eksotisk paradis.

Kun et par timer syd for Puerto Viejo ligger den idyliske øgruppe Bocas del Toro. Her får du en relativ nem afstikker til et helt andet og eksotisk paradis. Bocas er blevet et populært sted blandt surfere, dykkere og backpackere og det er med til at gøre øerne til livligt sted med masser af aktivitet. Dog findes her også mere stille områder med idylliske strande og krystalgrønt vand til dem som ønsker ren afslapning. Folk kommer her primært for at opleve de flotte strande, maden, den Caribiske piratstemning, snorkel og dykning.

Vores Bocas del Toro ture inkluderer retur rejse fra Puerto Viejo med bil og derefter båd. Tidlig morgen bliver I hentet på jeres hotel og kørt til grænsen til Panama og her krydses den berømte bro over River Sixaola hvorefter I vil blive kørt til Port of Almirante. Her skal I med båd det sidste stykke til Bocas del Toro.


I har nu 3 nætter på hotel inkl. Morgenmad og en dagstur til Cayo Zapatilla som er en ubeboet ø med fantastiske strande og dyreliv. Her kan også snorkles og udstyr stilles til rådighed. Undervejs ledes også efter delfiner.

Inkluderet

  • Transport til og fra Puerto Viejo
  • 3 nætter med morgenmad
  • Udflugt til Cayo Zapatilla

Ikke inkluderet

  • Andre ture som ikke er nævnt i programmet
  • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Europæiske som kan købes via os
  • Drikkepenge

Priser pr. person baseret på 2 personer der rejser sammen i delt dobbeltværelse

Turistklasse Bambuda Lodge         3.780,- kr.

Opgraderet Tropical Suites           4.480,- kr.

 

 

Flere billeder

Isla-Colon-Bocas-del-Toro-7
snstrzh
rsnj

x
x